Microsoft Uppdaterar Anteckningar Via Windows 10 Butik

0
209

Microsoft kan bara inte sluta uppdatera Anteckningar. Varje Windows-10 Uppdatering nu inkluderar förbättringar till Anteckningar, från stöd för Unix-stil radslut till Bing sökningar och prestanda. Nu är Microsoft inställd på att uppdatera Anteckningar mycket snabbare.

Denna förändring är en del av Windows Insider bygga 18963. Det kommer att anlända med Windows 10 20H1 uppdatering, förväntas någon gång runt April 2020. Tills dess, Anteckningar kommer att uppdateras på vanligt sätt—via Windows Update.

Microsofts Dona Sarkar och Brandon LeBlanc förklara den förändring i ett blogginlägg:

Anteckningar har varit en väl älskad text editor i Windows i över 30 år. Under de senaste releaser, vi har gjort ett antal små förbättringar till Anteckningar baserat på din feedback (inklusive utökad linje som slutar stöd, wrap runt om sök, och indikerar när det finns osparade innehåll.) Börjar med detta bygger, ska vi göra en förändring så att framtida Anteckningar uppdateringar automatiskt tillgänglig via butiken. Detta kommer att ge oss flexibilitet att svara på frågor och feedback utanför gränserna för Windows-utgåvor. Som alltid, om du har någon feedback för Anteckningar, vi välkomnar det i Feedback Navet under Program > Anteckningar.

Detta är en ganska galen förändras: Gör Anteckningar verkligen förändras så ofta att Microsoft behöver förmåga att uppdatera den oftare än var sjätte månad? Tydligen är det inte!

Samtidigt förvånande först, borde det inte vara en chock när du överväga andra den senaste tidens utveckling. Fler och fler appar har varit nonchalant flyttar utanför Fönstren till Butiken. Den nya Windows Terminal levereras genom Butiken, och Microsofts nya Krom-baserad Edge webbläsare kommer också att uppdateras genom Butiken oftare än var sjätte månad.

Vem visste att Anteckningar skulle slå Microsoft Kanten till Butiken?

RELATERAT: Allt Nytt i Notepad i Windows 10 oktober 2018 Uppdatering

LÄS NÄSTA

  • “Windows-10 Kommer att Visa GPU Temperatur i aktivitetshanteraren
  • “Kan Du Använda Luftlandsättning på en Windows PC eller Android-Telefon?
  • “Hur att Använda Virtuella Skrivbord på Chrome OS
  • “Vad Är det microSD-Snabb, och Varför Spelar Det Roll?
  • “Hur Folk Twittra Från Låtsas Enheter