Hur man Använder Chrome Dolda “Skicka-Fliken för att Själv” – Funktionen

0
276

En ny “Skicka-Fliken för att Själv” – funktionen i Google Chrome kan du snabbt skicka flikar mellan alla Chrome-enheter. Den här funktionen är tillgänglig via en dold flaggan i Google Chrome finns tillgänglig i den stabila versionen av Chrome idag.

Hur Det Fungerar

Säker, kan du visa öppna flikar på andra enheter via Historia sida utan några dolda flaggor om du använder Chrome Sync—men den här nya funktionen är snyggare och snabbare.

När du har gjort det, du kommer att hitta en ny “Skicka till Dina Enheter” alternativet när du högerklickar på en webbsida. Det kommer lista alla Chrome-webbläsare du loggar in med ditt Google-konto på Windows, Mac, Linux och Chrome OS, Android, och även iPhone och iPad. Välj en enhet för att skicka en Chrome-fliken till den enheten.

Kom ihåg att Google gamla Chrome to Phone browser extension, som låter dig skicka flikar i webbläsaren Chrome på datorn till din Android-telefon? Det är ungefär som att, men du kan skicka flikar mellan dina datorer också.

Som alla flaggor, detta är en work-in-progress-funktionen. De kan ändras eller tas bort när som helst. Google kan snart att lansera detta som en stabil egenskap som inte kräver en flagga. Men det finns nu i den stabila versionen av Google Chrome 76.

RELATERAT: Vad är Nytt i Chrome 76, Tillgänglig Nu

Hur man Aktiverar “Skicka-Fliken för att Själv”

Det här alternativet är tillgängligt som en flagga. För att hitta den, plug chrome://flaggor i Chromes adressfält och tryck på Enter. Sök på “Skicka fliken” i sökrutan.

Du kommer att se flera olika alternativ. Du måste åtminstone göra det möjligt för “Skicka-fliken för att jag” och “Skicka-fliken för att själv visa att skicka UI”—alternativ-klicka i rutorna till höger och väljer “Enabled.”

Du kanske också vill aktivera Skicka-fliken för att själv historik” för att se skickas flikar i din Historia på sidan och “Skicka-fliken för att själv broadcast”, som låter dig sända en flik för att alla enheter i stället för att skicka det till en individuell. (Broadcast-flaggan inte verkar fungera när vi testade det.)

Slutligen, om du vill använda den här funktionen utan att möjliggöra för Chrome Sync gör det möjligt för “Skicka-fliken för att själv: gör det möjligt att använda när du är inloggad på oavsett sync staten” alternativet.

När du är klar, klicka på “Nystart Nu” för att starta om din webbläsare Chrome med dina flaggor aktiverad.

Upprepa denna process på alla Chrome-webbläsare du använder på olika enheter. Om du bara aktiverar Skicka-fliken för att själv på en enda enhet, kan du inte skicka flikar till några andra enheter. Observera att Chrome för iPhone och iPad har inte flaggor, men det kan fortfarande ta emot skickas flikar.

Hur Skickar man Tabbar Mellan Dina Enheter

Efter att flaggor och starta om din webbläsare, du kommer att ha tillgång till funktionen på två ställen.

Du kan högerklicka på en webbsida för att se att Skicka Dina Enheter menyn, och klicka på en av de enheter att skicka fliken till det.

Samma alternativ som är tillgängliga på Adressfältet, även känd som adressfältet. Klicka en gång i bar, och du kommer att se en “Skicka den Här Sidan” – ikonen på höger sida av baren, till vänster om bokmärket (star) ikonen. Klicka på den och du kommer att se en lista på enheter som tillsammans med när de var senast aktiv.

Du kommer att se ett meddelande när du skickar fliken.

Ett meddelande kommer att visas på den andra enheten också. Klicka eller knacka på meddelandet för att omedelbart öppna skickas flik i Chrome.

Det kommer att fungera annorlunda på vissa plattformar. Till exempel, på iPhone, du kommer inte att ta emot en anmälan, men du kommer att se en “Tab Fått” meddelande längst ned på sidan Ny Flik. Tryck på “Öppna” för att öppna fliken som du skickade.

Om du inte ser en av dina enheter i listan här, se till att den kör den senaste versionen av Google Chrome, med dessa flaggor är aktiverat och att du är inloggad på samma Google-konto på alla dina enheter.

Andra funktioner är tillgängliga via Chrome flaggor, också. Till exempel, Google Chrome har en dold “Läsare Mode” som fungerar precis som den behandling lägen som är tillgängliga i Mozilla Firefox, Apple Safari och Microsoft Kanten.

RELATERAT: Hur man Använder Google Chrome Dolda Läsare Läge

LÄS NÄSTA

  • “Microsoft Kommer att Uppdatera Anteckningar Via Windows 10 Butik
  • “Windows-10 Kommer att Visa GPU Temperatur i aktivitetshanteraren
  • “Kan Du Använda Luftlandsättning på en Windows PC eller Android-Telefon?
  • “Hur att Använda Virtuella Skrivbord på Chrome OS
  • “Vad Är det microSD-Snabb, och Varför Spelar Det Roll?