De Motorola Één Actie is Een Wapen in de Oorlog Tegen Verticale Video

0
121
Motorola

Verticale video is een probleem voor de jaren, met diensten zoals IGTV schijnbaar verergert het. Motorola wil, om te voorkomen dat het ooit weer met een briljante nieuwe functie op haar aanstaande Een Actie.

De functie zelf is gebakken rechts in de naam: Actie. Net als zo veel andere moderne telefoons is het Een Actie van een drie-camera-array op de rug, maar in tegenstelling tot andere telefoons, één van hen is een action cam. Weet je, als een soort van GoPro-type camera…alleen in een smartphone.

Deze unieke camera beschikt over een 16 MP sensor en is alleen in staat om video op te nemen (dus geen foto ‘ s). Het heeft verbeterde stabilisatie te houden dat video glad en—hier is de kicker—een gedraaid sensor aan de binnenkant van de telefoon, dus kan schieten landschap video in de staande stand. Het is zo geniaal dat ik eerlijk kan niet geloven dat het nog niet eerder gedaan. (En begrijp me niet verkeerd hier, er is een tijd en plaats voor verticale video. De meeste mensen weten alleen nog niet wanneer of waar die plaats is. Heh.)

Motorola

Dat betekent dat je zult in staat zijn om de telefoon comfortabel—portret, horizontale, rechte…wat u maar wilt noemen—en nog steeds in staat om te schieten landschap video ‘ s. In een wereld waar smartphones kan worden genoemd “saai” en zijn schijnbaar ongeïnspireerd de meeste van de tijd, dit is een unieke functie die moet worden verrassend bruikbaar. In tegenstelling tot de overbodige onzin de meeste fabrikanten gooien in hun telefoons in de naam van “innovatie.” Mooi werk, Motorola.

Als voor de andere camera ‘ s, het heeft een 12 MP primaire camera en een 5 MP diepte shooter voor portret-modus en whatnot. Langs deze, de Ene Actie is een anders uitgesproken mid-range handset, met een Samsung Exynos 9609 processor, 4 GB RAM, 128 GB opslag, en achter vingerafdruk sensor. Het heeft ook een 6,3-inch 21:9 FHD+ display en een 12 MP hole-punch camera aan de voorkant. Oh, en ja, het heeft een hoofdtelefoon aansluiting. Wilde.

Voor de software, zal het uitvoeren van Android-Één in Brazilië, Mexico en Europa. Het zal Motorola de gebruikelijke behandeling op de top van Android Taart (9.0) in de Verenigde Staten. Motorola is ook het garanderen van ten minste twee grote updates—Android Q en R, voor Een Handeling, dat is een aangename verrassing (ervan uitgaande dat ze staan achter deze belofte).

Het wordt vandaag gelanceerd in Mexico, Brazilië en “diverse Europese landen” voor €259, latijns-Amerika en Azië-Pacific binnenkort. Voor de VS en Canada, de Ene Actie zal naar verwachting starten in oktober, maar er is geen prijzen info gewoon nog niet.