Apple Portefeuille Versus Google-Pay – Welke Is Het Beste?

0
83

Mobiel betalen apps worden steeds meer populair vandaag de dag, omdat ze eenvoudiger te gebruiken en veiliger dan het dragen van fysieke geld en kaarten rond in een portefeuille.

Zodra u al uw beloning kaarten, coupons, credit-en debit kaarten in de app, het maken van aankopen is een eenvoudige tik op en pay proces, dus u hoeft niet te graven voor uw portemonnee, elke keer.

Twee van de meest bekende apps van Apple Wallet en Google Betalen (voorheen Android Betalen), beide werken met de nieuwere smartphones. Zij bedienen nagenoeg dezelfde functie, hoewel ze verschillen enigszins in hun sterke en zwakke punten. Maar die Betalen app moet u gebruiken?

We gaan kijken naar de twee mobiele portemonnee zijde om uit te vinden hoe ze werken, en welke is de beste voor je.

Apple Portemonnee

Apple Wallet biedt een eenvoudig te gebruiken, privé en veilige manier elektronisch de betaling service aan de gebruikers van iPhone, iPad, Mac of Apple Horloge. Zodra u uw credit -, debit-of prepaid-kaarten naar de app op uw voorkeur iOS-apparaat, je kan er onmiddellijk gebruik van maken.

De app heeft retail compatibiliteit dankzij de PayPass technologie, zodat u kunt opslaan klantenkaarten en zelfs bouwt loyaliteit punten, beloningen en voordelen als u het gaat gebruiken.

In de winkel kunt u betalen voor aankopen bij de handelaren met compatibele POS-systemen ” of “afrekenen” kaartlezers met een snelle druk op de knop aan de zijkant van uw horloge of uw opgeslagen vingerafdruk. Op deze manier hoeft u niet te voer de beveiligingscode in die op uw kaart of controleer de vervaldatum omdat al uw gegevens op uw apparaat.

Als u aankopen doet, elke transactie vereist verificatie met uw wachtwoord Face ID of Touch-ID voor alle iOS-apparaten, behalve het Apple-Horloge, dat wordt beschermd door zijn unieke toegangscode. De transactie-informatie is niet opgeslagen overal, maar je bonnetjes bewaard worden in de app. Plus, als uw apparaat wordt gestolen of verloren, kunt u schorten of de mogelijkheid om te betalen van het permanent.

U kunt ook het verzenden of ontvangen van geld met behulp van Apple Betalen via Berichten, of kunt u vragen aan Siri te betalen aan iemand uit je pinpas of credit cards opgeslagen in de app. Als u gebruik wilt maken van geld je ontvangt meteen, u vindt het in de Apple Betalen Cash-kaart in de Portefeuille. U kunt ook geld van uw bankrekening van de Apple Betalen Cash kaart.

Wallet is geaccepteerd in verschillende plaatsen, waaronder BabiesRUs, KFC, Starbucks, PetSmart, JetBlue, Champs, Ace Hardware, mass transit systemen, en met apps en sites zoals Chipotle, Lyft, Jet, Etsy, Nietjes, en Ticketmaster.

Als je om te geven aan goede doelen, kun je de app gebruiken om te doneren aan het Amerikaanse Rode Kruis, Unicef, het Voeden van Amerika en anderen.

Google Betalen

Google Betalen of, informeel, GPay, is een mobiele portemonnee van Google, die samengevoegd de consument de betaling van producten – Google Wallet-en Android-Betalen – in een eengemaakte dienst. Dit maakt het gemakkelijker voor gebruikers om toe te voegen de meeste van hun kaarten, zoals trouw -, cadeau -, credit-en debit kaarten voor betalingen gemakkelijker en sneller aan de kassa met de vrede van de geest.

Als u een compatibel apparaat, zult u zien Google Betaalt in de winkel, bij het betalen of voor het versturen van geld, online en via Google-producten.

De app maakt gebruik van in de buurt van de NFC-technologie in-store om de relais van uw credit card informatie tussen de handelaar in de kaartlezer en uw mobiele telefoon. Houd de telefoon tijdens het open voor de kaartlezer en de transactie moet gaan door middel van eenvoudig.

Als u had opgeslagen loyaliteit of gift cards, credit-en debit kaarten om uw Google Wallet-of Android-Betalen apps, u kunt ze gebruiken zoals gewoonlijk zonder opnieuw te hoeven toevoegen aan Google Betalen. U zult zelfs niet nodig om een andere app te gebruiken. Alles wat het doet is het bijwerken van uw apparaat automatisch aangepast aan de naam van de app.

Voor de meeste gebruikers van mobiel betalen apps, veiligheid is altijd een belangrijk punt van zorg is, gezien de aard van de financiële informatie die wordt gedeeld in de app. Google Betaalt beheert deze met behulp van een virtuele rekening nummer waarmee u uw persoonlijke informatie veilig op uw telefoon, in plaats van met je werkelijke credit card nummer en andere gevoelige informatie.

Bij het maken van aankopen, stuurt Google u een beveiligingscode om te controleren of de transactie. In tegenstelling tot Apple Portemonnee, GPay niet nodig vingerafdruk authenticatie, tenzij u wilt om het scherm te ontgrendelen, maar werkt met een PIN-code, wachtwoord of patroon. Als u uw telefoon verliest of het wordt gestolen, u kunt vergrendelen en een nieuw wachtwoord in, of wissen van alle gegevens op het geheel totdat u deze kunt herstellen.

Als alles wat je wilt is om geld te verzenden naar familie en vrienden, hoewel, kunt u proberen Google Betalen, Verzenden, die specifiek zijn voor peer-to-peer transacties.

Google-Pay werkt met verschillende e-commerce bedrijven’ Android-apps, waaronder Best Buy, Airbnb, McDonald ‘ s, Chevron, Walgreens, Whole Foods, Houzz, Kajak, Instacart, onder verscheidene andere locaties. De lijst is groeiende.

Dat Is De Beste – Wallet Apple Of Google Betalen?

Het plukken tussen Apple Wallet en Google Betalen moet niet een handenwringende besluit. Zoals u wellicht al vermoedt, op basis van de apps’ namen, Apple Wallet werkt met iPhones, terwijl Google-Pay is gemaakt voor Android-telefoons.

Zowel het betalen van apps geven u opties om te verifiëren betalingen van uw normale telefoon ontgrendelen methoden. Voor Apple Wallet, kunt u gebruik maken van een wachtwoord, vingerafdruk, Gezicht-ID of Touch ID, terwijl Google-Pay werkt als uw telefoon niet is vergrendeld met een wachtwoord, patroon, PIN-code of vingerafdruk.

Wat stelt Apple Betalen onderscheidt, is dat het ondersteuning biedt voor online aankopen via de Safari-browser, terwijl Google Betalen te integreren met andere Google-services, zodat u kunt transact in Gmail, Android-Berichten, Google Startpagina en andere diensten. Als u het bezit van een Samsung-apparaat, zult u echter de optie van het gebruik van Samsung Betalen of Google-Pay, een van die moet worden ingesteld als uw standaard Betaal-app.

Uw keuze zal daarom volledig afhankelijk van het apparaat dat u eigen is, in welk geval kunt u gebruik maken van de Betaal optie als een gemak.