Apple Lommebok Versus Google Pay – Hvilken Er Best?

0
118

Mobil betaling apps er stadig mer populært i dag, fordi de er enklere å bruke og mer sikker enn bokført fysiske kontanter og kort rundt i en lommebok.

Når du lagre alle dine belønning kort, kuponger, kreditt-og debetkort i appen, noe som gjør innkjøp er en enkel pek-og betal-prosessen, slik at du ikke trenger å grave for lommeboken hver gang.

To av de mest kjente programmene er Apple og Google Wallet Betale (tidligere Android Betale), som begge arbeider med nyere smarttelefoner. De tjener nesten samme funksjon, selv om de varierer litt i sine styrker og svakheter. Men som Betaler app bør du bruke?

Vi kommer til å se på de to mobile lommebøker side ved side for å finne ut hvordan de fungerer, og hvilke en er best for deg.

Apple Lommebok

Apple Wallet tilbyr en enkel å bruke, privat og sikker elektronisk betaling service til brukere av iPhone, iPad, Mac eller Apple-Klokke. Når du legger til kreditt -, debet-eller kontantkort til app på din foretrukne iOS-enheten, kan du begynne å bruke den umiddelbart.

Appen har detaljhandel kompatibilitet takk til PayPass-teknologi, slik at du kan lagre rabattkort og selv opparbeide lojalitet poeng, belønninger og fordeler som du skal bruke det.

I butikken, kan du betale for kjøp på selgere med kompatible POS systemer eller checkout-kort lesere med bare et raskt trykk på side-knapp på klokken eller fingeravtrykk som er lagret. På denne måten trenger du ikke å angi sikkerhetskoden på kortet eller kontroller utløpsdatoen fordi all informasjon er på din enhet.

Når du foretar kjøp, hver transaksjon krever godkjenning med passordet ditt Ansikt-ID eller Trykk på ID-en for alle iOS-enheter, bortsett fra Apple-Watch, som er beskyttet av sin unike kode. Transaksjonen informasjon er ikke lagret hvor som helst, men på kvitteringer er holdt i appen. Pluss, hvis enheten blir stjålet eller tapt, og du kan oppheve eller fjerne muligheten for å betale fra den permanent.

Du kan også sende eller motta penger ved hjelp av Apple Betaler via Meldinger, eller du kan be Siri om å betale noen fra ditt debet-eller kredittkort som er lagret i appen. Hvis du ønsker å bruke noen penger du får med en gang, vil du finne den i Apple Betale Kontant, kort i Lommeboken. Du kan også flytte pengene til din bankkonto fra Apple Betale Kontant kort.

Lommeboken er akseptert på forskjellige steder, inkludert BabiesRUs, KFC, Starbucks, PetSmart, JetBlue, Champs, Ace Hardware, kollektivtransport systemer, og med apper og nettsteder som Chipotle, Lyft, Jet, Etsy, Stifter, og Ticketmaster.

Hvis du liker å gi til veldedighet, kan du bruke appen til å donere til Amerikanske Røde Kors, Unicef, Fôring-Amerika og andre.

Google Betaler

Google Betaler eller uformelt, GPay, er en mobil lommebok fra Google, som slått sammen sine forbruker betaling produkter – Google Wallet-og Android-Betale – til en enkel, enhetlig tjeneste. Dette gjør det enklere for brukere å legge til de fleste av sine kort som lojalitet, gave -, kreditt-og debetkort for enklere betaling og raskere kassa med fred i sinnet.

Hvis du har en kompatibel enhet, vil du se Google Betale i butikken, når du betaler eller sende penger, online og i alle Google-produktene.

Appen bruker i nærheten av NFC-teknologi i butikken for å formidle din kredittkort-informasjon mellom kjøpmann kortleser og din mobiltelefon. Bare hold telefonen mens den er åpen til kortleseren, og transaksjonen skal gå gjennom lett.

Hvis du hadde lagret lojalitets-eller gavekort, kreditt-og debet kort i Google Wallet-eller Android Betal-apps, kan du bruke dem på vanlig måte uten å måtte legge dem til i Google Betale. Du vil ikke engang trenger å legge til en annen app for å bruke det. Alt den gjør er å oppdatere enheten automatisk for å gjenspeile navnet på appen.

For de fleste brukere av mobil betaling apps, sikkerhet er alltid en topp bekymring på grunn av arten av den finansielle informasjonen som er delt i appen. Google Betaler klarer dette ved hjelp av en virtuell konto nummer som holder din personlige informasjon er trygg og sikker på telefonen, i stedet for å bruke den faktiske kredittkort-nummer og annen sensitiv informasjon.

Når du foretar kjøp, Google sender deg en sikkerhetskode for å bekrefte transaksjonen. I motsetning til Apple Lommebok, GPay ikke krever autentisering ved hjelp av fingeravtrykk med mindre du ønsker å låse opp skjermen, men det fungerer med en PIN-kode, passord eller mønster. Hvis du mister telefonen eller den blir stjålet, kan du låse den og opprette et nytt passord, eller slette all informasjon på det helt til du får den.

Hvis alt du ønsker er å sende penger til familie og venner, selv om du kan prøve å Google Betale Send, som er spesielt for node-til-node-transaksjoner.

Google Betaler arbeider med flere netthandel selskapenes Android-apper, deriblant for Beste Kjøp, Airbnb, McDonald ‘ s, Chevron, Walgreens, Hele Matvarer, Houzz, Kajakk, Instacart, blant flere andre steder. Listen er økende.

Som Er Best – Apple Eller Google Wallet Betale?

Du velger mellom Apple og Google Wallet Betale bør ikke være en hånd vanskelige avgjørelsen. Som du kanskje allerede mistenker basert på apps’ navn, Apple Lommebok fungerer med iphone mens Google Pay er laget for Android-telefoner.

Både betal-apps gir deg flere alternativer for å verifisere betalinger fra din vanlige telefonen låse opp metoder. For Apple-Wallet, kan du bruke et passord, fingeravtrykk, Ansikt-ID eller Trykk på ID-en, mens Google Betale fungerer når telefonen er låst med et passord, mønster, en personlig kode eller fingeravtrykk.

Hva setter Apple Betale fra hverandre er at det støtter online kjøp gjennom nettleseren Safari, mens Google Betale integreres med andre Google-tjenester, slik at du kan handle i Gmail, Android Meldinger, Google Hjem, og andre tjenester. Hvis du eier en Samsung-enheten, men du vil ha muligheten til å bruke Samsung Betale eller Google Pay, en som trenger å bli sett som standard Betale app.

Ditt valg derfor vil avhenge helt på enhet som du eier, i så fall kan du bruke Betaler alternativet som en ekstra bekvemmelighet.