10 Nödvändiga Verktyg För Digital Nomad

0
203

Arbetslivet förändras och den förändras snabbt! Tack vare teknik och arbete som är mer kunskapsinriktade, det finns ingen anledning för dig att vara bunden till en viss arbetsplats. Du kan vara på resande fot, ligga på stranden eller helt enkelt skrämmande på en soffa. Låter bra va?

Det är väl i allra högsta grad är möjligt dessa dagar, om du har rätt verktyg för att få allt att fungera för dig. Varje Digital Nomad så småningom utvecklar en mix av verktyg som passar deras behov och yrke, men dessa tio verktyg är viktigt att alla som vill komma in som digital nomad livsstil.

Cloud Verktyg För Samarbete

Ingen människa är en ö, och om du vill för att fungera, mer ofta än inte det kommer att ske i samarbete med ett team. Det finns många moln-baserad samverkan suites ut det, men dessa är de största, mest vanliga alternativ från världens tech jättar.

Google Suite

Om du har ett Gmail-konto har du redan tillgång till hela Google Svit av online-applikationer. Detta inkluderar Google Docs, vilket är en stor, effektiv ordbehandlare.

Google Docs är utan tvekan ett av de enklaste sätten att arbeta med någon på ett dokument och eftersom det är helt gratis att du har ingen ursäkt att inte prova det och andra komponenter som ingår i Googles Svit minst en gång.

Office 365

Det är naturligtvis något att säga för gamla goda Microsoft Office. Det är fortfarande vanilj standard för allmänna produktivitet. Men, modernt Kontor är inte din mor-och farföräldrar Clippy-förbannade desktop software längre.

Office 365 har nu flyttat in i molnet för bra och du kan uppleva nästan full fat som arbetar drone erfarenhet med bara en webbläsare och en internet-anslutning. Till skillnad från Googles Svit men du måste betala en abonnemangsavgift.

På den ljusa sidan, här kan du också ladda ner den traditionella Office-program, erbjuder massor av lagring i molnet och en stor lista av mervärde funktioner. Om du inte har något emot att spendera ett par dollar varje månad, är det definitivt värt en titt. Det har några bra multi-user planer där man kan avgiften outfit en hel grupp eller familj med programvara och tjänster.

Cloud Lagring Verktyg

Inte att kopiera en diskett! Åh de berusande dagarna av fysiska media. Dessa dagar även rymlig USB-minnen är att bli en ovanlig syn. Istället är det enklare att helt enkelt hålla dina filer säkert i molnet.

Som en digital nomad, dessa tjänster moln lagring har blivit en livlina. Från att hålla digitala kopior av viktiga resehandlingar till att låta dig dela och ta emot arbete-relaterade filer, du kan inte leva livet utan några moln i ditt liv.

Google Drive

Ingår som en del av de ovan nämnda Google Svit, är detta ett bra alternativ och kommer inte att kosta dig ett öre. Google är alltid lägga till mer utrymme så bra och i skrivande stund finns det ca 17GB tillgängligt lagringsutrymme.

Du kan lagra bara om någon fil i Google Drive och nyligen ett program som gör det möjligt för offline-synkronisering har gjorts tillgänglig. Självklart är det även helt integrerade med andra Google apps.

DropBox

Standard inom cloud storage-lösningar. DropBox erbjuder endast ca 2 gb lagringsutrymme på gratis-nivå, men har några av de bästa Windows och mobil integration.

Synkronisering är felfri och företaget är ständigt lägga till fler webbaserade funktioner och smarta indexering av din information. De har också ett Google Docs-liknande motsvarande, Dropbox Papper.

OneDrive

OneDrive har en option på 15 gb per månad, men du kan betala för upp till 6 TB eller få det som en del av Office 365-prenumeration.

Även om det är lite bakom Google eller DropBox i termer av elegans och intelligens, OneDrive erbjuder fantastiska värde per GB. Den personliga planen nät du Office 365 och 1 tb OneDrive för priset av en fancy eller varje månad.

Coworking Spaces

Tack vare en ökning i digitala nomader, en ny verksamhet som vuxit fram. Hela företag finns nu där du bara kan visa upp, boka vissa lokaler och få ner till företag för ett par timmar.

Du kan få luftkonditionering, tillgång till internet och skrivare för en rimlig avdragsgill kostnad. Coworking spaces poppar upp över hela världen, men att hitta en på dina resor kan vara knepigt.

DropDesk

DropDesk kan du hitta en coworking-spaces lätt över hela USA. Den har ett enkelt filter system och tydliga bilder för att visa dig exakt vad du får.

Det är synd att det inte är en internationell tjänst, men om du är på turné runt om i Landet av den Fria, det är ett snyggt sätt att hitta ett skrivbord.

Medarbetare

Om dina behov är lite mer internationella, då Medarbetare är bara biljetten. Från New York till Hong Kong, det är en enorm lista med intressanta platser att göra ditt jobb.

Medarbetare verkar i 163 länder, vilket är fantastiskt eftersom det finns 195 länder totalt.

Spelning-Ekonomi Tjänster

Som en digital nomad, är du förmodligen göra något slags spelning-ekonomi arbetet själv, så det är ganska lämpligt att du använder dessa tjänster för att stödja din fjärrkontroll, digital karriär.

Trots allt, om du flyttar från en plats till nästa när du arbetar online, du kommer att behöva transportmedel och en plats att bo på. Lyckligtvis spelning-ekonomin är här att spara dagen.

AirBnB

Om du är mycket mobila, då den traditionella uthyrning och leasing företag är inte alltid en bra passform. AirBnB är en app tjänst kan du enkelt hitta privat boende var som helst i världen. Jag

Det är också värd för några av de mest intressanta och udda ställen att bo på. En perfekt plats för en nomad.

Uber

Hyrbilar är vansinnigt dyrt och som en nomad du behöver inte äga en bil. Så en tjänst som Uber är perfekt för att ta dig från ditt AirBnB till din coworking space.

Stopp för vissa en skinny latte på vägen dit. Himmelen.

UpWork

Naturligtvis, om du vill bli en digital nomad, du har för att få fjärrkontrollen att fungera! UpWork är den största plattform för online -, fjärr-frilansuppdrag. Om du har kompetens att betala räkningar, någon på UpWork kommer att betala för dem.

Det är absolut inte det enda alternativet – Fiverr är också en annan möjlighet – men alla nomadiska nybörjare kan göra sämre än att börja här.

Wherever I May Roam

Världen tillhör oss alla, så varför inte få se den när du har chansen? Vi behöver inte vara förankrade till en plats av våra arbeten och livet är för kort för att inte se planeten.

Så packa som laptop, en avgift som smartphone och plocka upp flygbiljetter.