10 Essentiële Tools Voor Het Digitale Nomade

0
107

De wereld van het werk verandert en het verandert snel! Dankzij de technologie en het werk dat is meer op kennis gericht, is er geen reden voor u om te worden gebonden aan een specifieke plaats van het werk. Je kan reizen in de wereld, luieren op het strand of gewoon chillen op een bank. Klinkt goed nietwaar?

Nou, het is heel goed mogelijk deze dagen, als je over de juiste tools beschikken om het werk voor u. Elke Digitale Nomade uiteindelijk ontwikkelt een mix van tools die past bij hun behoeften en beroep, maar deze tien tools zijn essentieel voor iedereen die op zoek om in die digitale nomade, lifestyle.

Cloud Collaboration Tools

Geen mens is een eiland en als je wilt werken, vaker wel dan niet in samenwerking met een team. Er zijn veel cloud-gebaseerde samenwerking suites die er zijn, maar dit zijn de grootste, meest mainstream opties uit de wereld van de tech-giganten.

Google Suite

Als u een Gmail-account hebt, hebt u al toegang tot de volledige Google-Suite van online toepassingen. Dit geldt voor Google Docs, dat is een grote, gestroomlijnde tekstverwerker.

Google Docs is ongetwijfeld een van de makkelijkste manieren om met iemand te werken aan een document en omdat het helemaal gratis is heb je geen excuus om het niet te proberen en de andere onderdelen van de Google-Suite ten minste een keer.

Office 365

Natuurlijk, er is iets te zeggen voor een goede oude Microsoft Office. Het blijft de vanille-norm voor de algemene productiviteit. Echter, de moderne Kantoor is niet voor opa en oma’ Clippy-vervloekt desktop software meer.

Office 365 is nu verplaatst naar de cloud voor een goede en kunt u de ervaring van bijna de volvette werken drone ervaring met alleen een web-browser en een internet verbinding. In tegenstelling tot de Google-Suite hoewel, moet u het abonnement moet betalen.

Aan de andere kant, deze kunt u ook downloaden van de traditionele Office-toepassingen, biedt hopen van cloud-opslag en een omvangrijke lijst van toegevoegde waarde biedt. Als je het niet erg om een paar dollar per maand, is het zeker de moeite waard een kijkje. Het heeft een aantal geweldige multi-user plannen waar een vergoeding kan de outfit van een team of familie met software en diensten.

Opslag In De Cloud Tools

Kopieer niet dat floppy! Oh, de onstuimige dagen van de fysieke opslag van afdrukmateriaal. Deze dagen zelfs zeer ruime, USB-sticks worden steeds meer een ongewoon gezicht. In plaats daarvan is het makkelijker om gewoon houd uw bestanden veilig in de cloud.

Als digitale nomade, deze cloud storage diensten zijn geworden van een levenslijn. Van het houden van digitale kopieën van cruciaal reisdocumenten om u te laten delen en ontvangen van aan het werk gerelateerde bestanden kan je niet leven het leven zonder enige cloud in uw leven.

Google Drive

Opgenomen als onderdeel van de eerder genoemde Google-Suite, dit is een geweldige optie en zal niet kost je een cent. Google is altijd het toevoegen van meer ruimte, en op het moment van schrijven was er over 17GB van opslag beschikbaar.

U kunt het opslaan vrijwel elk bestand in uw Google Drive en onlangs is er een applicatie die het mogelijk maakt voor offline synchronisatie beschikbaar is gesteld. Uiteraard is het ook perfect geïntegreerd met andere Google apps.

DropBox

De industrie standaard in de cloud storage-oplossingen. DropBox biedt alleen over 2 gb aan opslagruimte op de gratis tier, maar heeft een aantal van de beste Windows en mobiele integratie.

Synchroniseren is onberispelijk en het bedrijf voortdurend bezig met het toevoegen van meer web-based functies en een slim indexeren van uw informatie. Ze hebben ook een Google Docs-achtige gelijk, Dropbox Papier.

OneDrive

OneDrive is een gratis optie van 15 GB per maand, maar u kunt betalen voor maximaal 6 TB of als onderdeel van een Office 365-abonnement.

Hoewel het een beetje achter Google of DropBox in termen van elegantie of intelligentie, OneDrive biedt een fantastisch waarde per GB. Het persoonlijke plan netten je Office 365 en 1 tb OneDrive voor de prijs van een fancy koffie per maand.

Coworking Spaces

Dankzij een stijging van de digitale nomaden, een nieuw bedrijf als naar voren. Hele bedrijven nu bestaan waar je gewoon kan zien, boek of ander kantoor en ruimte krijgen om zaken te doen voor een paar uur.

Kunt u airconditioning, internet toegang en printen faciliteiten voor een redelijke, fiscaal aftrekbare vergoeding. Coworking spaces zijn opduiken over de hele wereld, maar het vinden van een op uw reis, kan lastig zijn.

DropDesk

DropDesk kunt u vinden coworking spaces gemakkelijk overal in de verenigde staten. Het heeft een eenvoudig filter systeem en duidelijke foto ‘ s om u precies laten zien wat u krijgt.

Het is jammer, het is niet een internationale service, maar als je toeren door het Land van de vrijheid, het is een nette manier om te zoeken naar een bureau.

Medewerker

Als uw behoeften zijn een beetje meer internationaal is, de Medewerker is alleen het ticket. Van New York naar Hong Kong, er is een enorme lijst van interessante plaatsen om uw werk te doen.

De medewerker werkt in 163 landen, die is geweldig, want er zijn 195 landen in totaal.

Gig-Economie

Als digitale nomade, bent u waarschijnlijk doen een soort van gig-economie werk zelf, dus het is niet aangewezen dat u gebruik maakt van deze diensten ter ondersteuning van uw afstandsbediening, een digitale carrière.

Immers, als je overstapt van de ene plek naar de andere terwijl je werkt online, zult u vervoer nodig en een plek om te verblijven. Gelukkig is de gig-economie is hier om de dag te redden.

AirBnB

Als je bent zeer mobiel, dan het traditionele verhuur en lease bedrijf is niet altijd een goede pasvorm. AirBnB is een app-service kunt u gemakkelijk vinden van een eigen accommodatie op slechts ongeveer overal in de wereld. Ik

Het is ook gastheer voor een aantal van de meest interessante en bijzondere plekken om te verblijven. Een perfecte pasvorm voor een nomade.

Uber

Huurauto ‘ s zijn waanzinnig duur, en als een nomade u hoeft niet in het bezit van een voertuig. Dus van een dienst zoals Uber is perfect om uw van uw AirBnB aan uw coworking space.

Stoppen voor sommige een skinny latte op de weg. De hemel.

UpWork

Natuurlijk, als je wilt een digitale nomade, je hebt om op afstand te werken! UpWork is het grootste platform voor online, externe freelance werk. Als je de skills hebt om de rekeningen te betalen, iemand op UpWork zal betalen voor hen.

Het is natuurlijk niet de enige optie – Fiverr is ook een andere mogelijkheid – maar een nomadische newbies kunnen doen erger dan vanaf hier.

Waar Ik Kan Zwerven

De wereld is van ons allemaal, dus waarom niet te zien krijgen terwijl je de kans hebt? We hoeven niet te worden verankerd aan een plaats door onze banen en het leven is te kort om niet te zien is van de planeet.

Dus pak die laptop, kosten die de smartphone en pick-up van de vliegtickets.