Hoe Het Opzetten Van Uw Eerste Facebook Advertentie (Deel 1)

0
65

In de oude dagen (pre-Internet), wil je adverteren iets, je zou vasthouden van een advertentie in de krant en hoop dat iemand geïnteresseerd was. Of als je het geld had om te spetteren over, misschien een billboard of een TV-spot.

Maar veel mensen die het zagen uw advertentie zou niet geïnteresseerd zijn in wat je biedt, en de mensen die geïnteresseerd zou zijn kan het niet zien op alle.

Dus toen het Internet kwam, de juiste soort van de kopers konden nu worden gericht met micro-precisie laser targeting op basis van hun interesses. Facebook is één van de grootste online spelers en het goede nieuws is dat iedereen kan het maken van een krachtige Facebook-advertentie met slechts een paar dollar.

Het opzetten van Uw Eigen Facebook Advertentie Voor $5 per Dag

Hoewel je kunt het technisch uitvoeren van een advertentie op Facebook voor $1 per dag, je moet echt tot het bedrag met een minimum van $5 per dag als je wilt, zie je geen zinvolle resultaten. Maar als u het budget, hoe meer je investeert, hoe meer oogballen u zal bereiken.

Het eerste ding om te benadrukken is dat u de volledige controle over uw budget. U stelt een maximum dagelijks bedrag aan Facebook-en wanneer ze op dat bedrag is de advertentie is gestopt tot de volgende dag. Zodat u nooit zal krijgen gruwelijke rekeningen die u niet kunt betalen.

Versterkt Berichten Versus Facebook Advertenties

Er zijn twee vormen van reclame op Facebook – versterkt berichten en de werkelijke advertenties. Het is de moeite waard om een moment waarin het verschil.

Boost Post is een zeer beperkte vorm van Facebook ad en veel mensen hebben ontslagen hen als een verspilling van geld. Maar ik denk dat ze hun plaats hebben als je ze recht. Ik heb versterkt posts te promoten, mijn hond is fan pagina van 50 fans meer dan 750 geëngageerde fans.

Met een normale Facebook advertentie, kunt tweaken en aanpassen van het toevoegen van een groot aantal geweldige functies. U hebt de volledige controle over de berichten en de afbeelding.

Met een versterkt post, maar doet wat de naam al zegt – het duurt een al bestaande Facebook bericht op je pagina en slechts versterkt zijn aanwezigheid naar anderen die geïnteresseerd zouden kunnen zijn in het zien.

Versterkt berichten is een goede manier om voorzichtig duik je tenen in het water met advertenties als het hele ding maakt je nerveus. Maar vandaag, we gaan naar rechts springen in met het echte ding.

Het starten van een Goede Facebook Advertentie

Uiteraard is het vanzelfsprekend dat je nodig hebt is een Facebook-account. Maak eerst een persoonlijke account aan en gebruik vervolgens de persoonlijke account aan te maken op een Facebook pagina. Beide zijn gratis en u hoeft de pagina voor het uitvoeren van de advertenties.

Zodra de pagina is ingesteld, gaat u naar de Advertenties Manager en klik op de groene Maak – knop aan de linkerkant.

Het zal u vragen of u wilt doen Snelle Creatie of Begeleide Schepping. Kies voor het laatste.

Het eerste wat u moet doen is beslissen op uw marketing doelstelling. In andere woorden, waarom wilt u het uitvoeren van de advertentie? Wat hoop je te verdienen?

Wanneer u op één, Facebook legt onder wat het betekent en wat u kunt verwachten van die optie. Dit is wat u zal zien als u klikt op het Verkeer.

Voor de toepassing van dit artikel, ik ben van plan om te gaan met deze. Dus laten we eens kijken naar de opties hierboven.

  • Campagne Naam: vrij duidelijk. Geef de campagne een naam in die zal worden persoonlijk aan u alleen.
  • Maak Split-Test: voor beginners, dit is niet nodig. Maar split-testen is waar u verschillende versies van dezelfde advertentie te zien welke het meest effectief is.
  • Campagne Budget Optimalisatie : Facebook zal (tenzij u anders vertellen) de verspreiding van uw budget over verschillende reclame-platforms, die ze bezitten, zoals Instagram. Ik zou aanraden deze uit te schakelen en alleen het kiezen van Facebook en misschien Instagram.
  • Campagne Budget: hoeveel bent u bereid te besteden. Een dagbudget is het maximale bedrag dat Facebook zal besteden elke dag. Een levenslange budget vereist een begin-en einddatum van de advertentie en dat het bedrag zal worden besteed gelijkmatig over die periode.
  • Campagne Bod Strategie: bij de beslissing over de vraag of de weergave van uw advertentie, Facebook zullen zien wie bieden het meeste voor bepaalde zoekwoorden. Deze optie is te laat Facebook het bepalen van uw kosten of tot het opleggen van een bod cap. Een bod cap echter ernstig kan belemmeren van uw advertentie.

Klik nu op Doorgaan.

De mogelijkheden op de volgende pagina ‘ s zijn heel leuk en ze zijn niet allemaal nodig zijn voor beginners. Dus ik toon enkel de items die u nodig hebt om uw eerste advertentie online. Als je door elk onderdeel, zie je dit begint te veranderen.

Voor de ad om effectief te zijn, moet je om het te krijgen tot smalle (groen) of specifieke (rood). Vergeet wat ik zei over laser-gerichte targeting naar uw gewenste doelgroep.

OK, hier gaan we. Eerste, kies waar je het verkeer gaat.

Nu kan het publiek gedeelte, en dit is het deel dat je nodig hebt om te besteden de meeste tijd aan. Het zal maken of breken uw advertentie.

Als dit uw eerste keer is, negeren aangepaste doelgroepen en ga direct aan de Locaties.

Waar het zegt te Zijn, laten vallen van het menu kunt u kiezen uitsluiten, in plaats daarvan. Kies dus één en voeg vervolgens uw gewenste geografische locatie. Dit kan een continent, een land of een specifiek land, stad, gemeente of dorp. Denk na over waar uw klanten zullen worden.

Ik koos voor de Verenigde Staten en het toegevoegd aan de lijst.

Om uw doelgroep te smal of te specifiek, het beperken van het aantal plaatsen. Niet gek.

Geef de leeftijd, geslacht, en gesproken talen. Zie je niet dat bellen met de verhuizing naar de nog links naar groen of rood?

Gedetailleerde targeting zijn de sleutelwoorden. Maak een lijst van alle relevante zoekwoorden voor uw advertentie te zorgen dat de juiste mensen het zien. Maar Facebook moet al over de zoekwoord in de databank voor u te kiezen. Maar voor specifieke – in plaats van boeken, proberen eBooks in de plaats. Of audio boeken.

Als u eenmaal de doelgroep zo smal of specifiek zijn als u het kunt krijgen, het is tijd om verder te gaan.

OK, dat is genoeg te verteren voor vandaag. In het volgende artikel zal ik bespreken hoe u de afbeelding die verder gaat met uw reclametekst en tot slot legt de hele zaak op Facebook voor hun goedkeuring.