De Beste 65-Inch 4K-Tv ‘ s

0
81

Grotere Tv ‘ s, met inbegrip van 65-inch modellen, betaalbaar per jaar. Als u wilt maken van een home theater-of gaming-station, het is niet langer een enorm budget-breaker. Maar die 65-inch TV moet je?

Of wil je een nieuwe TV te kijken van films en programma ‘ s, het nieuws, of om games te spelen, het is een verbintenis slechts te kiezen. De gemiddelde volwassene horloges TV rond drie uur per dag. Als je gaat staren op iets dat vaak wilt u een hoogwaardig product dat het beste aansluit bij uw behoeften.

Wat te Zoeken in een 65-inch TV

Hier zijn een paar van de belangrijkste dingen om te zoeken in een 65-inch TV:

  • De kwaliteit van de foto: Een goede kwaliteit scherm op een TV is een noodzaak. Natuurlijk, als je investeert in een 4K-TV, wilt u het scherm van je apple om zijn hoge kwaliteit en duidelijk. Alle Tv ‘ s op deze lijst hebben een uitstekende kwaliteit geeft en kijk fenomenaal.
  • Verfris tarief: Op een meer technische opmerking, dat de vernieuwingsfrequentie van een TV is ook belangrijk om de kijkervaring. De refresh rate meet hoe vaak per seconde het beeld op het TV-updates. Dus, een snellere refresh rate betekent een vloeiender weergave. Het kan zeker een verschil maken als je snelle films of shows of videogames spelen.
  • Slimme functies: Een van de beste dingen over moderne Tv ‘ s zijn de extra slimme functies die zij hebben. De mogelijkheid voor het streamen van inhoud direct van uw TV is ongelooflijk handig, maar zorg ervoor dat je een die is eigenlijk slim.
  • Geluidskwaliteit: het Geluid is een integraal onderdeel van uw kijkervaring. Tenzij u een extern geluidssysteem, een TV van dit grote behoeften luidsprekers die niet vervormen luider klinkt, terwijl zorgen voor een rustigere scènes blijven spelen.

De Beste Overall: TCL 6-Serie Roku TV

Er zijn veel factoren die maken dat een TV “goed,” en de TCL 6-Serie heeft het allemaal! De fantastische LED-scherm, ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken interface, en een 120 Hz verversingsfrequentie zijn slechts een paar dingen die ervoor zorgen dat dit onze beste keuze.

Een van de grootste voordelen van deze TV is de ingebouwde Roku-TV-functies. Het is zo makkelijk om media te streamen met duizenden zenders, films en TV-programma direct bij de hand—en dat allemaal in een ongelooflijk gebruiksvriendelijke interface.

De uitstekende beeld -, geluids -, en Roku functies, in combinatie met de lage prijs, de TCL 6-Serie de goedkoopste en Beste Algehele 65-inch TV op onze lijst.

Kopen op Amazon

De Beste OLED-TV: LG OLED-C9

Als het gaat om 4K-Tv ‘ s, je kan niet beter doen dan een OLED (organic light-emitting diode)—de kwaliteit van het scherm is onovertroffen. Als u wilt worden weggeblazen door hoe geweldig je TV kijkt, de LG OLED-C9 is de top contender. Niemand doet Oled ‘ s beter dan LG. Het beeld is helder, en de 120 Hz refresh rate zorgt dat je vergeet waar je bent.

Echter, het scherm is niet het enige ding dat maakt deze TV geweldig. Het heeft zowel de Google-Assistent en Amazon ‘ s Alexa ingebouwd, die het nog gemakkelijker maakt om toegang te krijgen tot alle slimme functies.

De C9 ook de upscaling van lagere kwaliteit video ‘ s naar een ongelooflijke mate voor 4K bekijken. Dankzij de geweldige processor en AI-technologie, het maakt alles uit alsof het werkelijk gebeurt in de voorkant van je.

Wanneer je kijken naar deze TV, het is een ervaring. Als je kunt omgaan met de enorme prijskaartje, de C9 is een perfecte TV.

Kopen op Amazon

De Beste Gebogen TELEVISIE: Samsung Q7C

Wilt u liever een gebogen scherm? Veel mensen doen, omdat de curve beter geschikt voor perifere visie, zodat het scherm vult meer van uw gezichtsveld. Dit maakt TV kijken een realistische ervaring.

Als dat is wat u wilt, de Samsung Q7C is de beste keuze op de markt. Het heeft alles van een grote TV moet hebben, een duidelijke, 4K UHD display, 240 Hz refresh rate, elite klasse HDR, en een fraai design.

Kopen op Amazon

De beste Keuze: Sony X900F

Of heb je het geld voor een high-end TV, maar niet wilt gaan op een dure OLED, er zijn premium opties die niet uw portemonnee huilen. De Sony X900F is de gouden standaard van 4K LED-schermen. Niet alleen is de foto mooi, maar deze TV ‘s slanke ontwerp maakt het één van de mooiste Tv’ s in het algemeen.

De kleuren zijn fenomenaal. De X-onderhouden Dynamic Range-functie maakt ongelooflijk diep zwart, met 60 local dimming zones, die beelden pop op het scherm. De 120 Hz verversingsfrequentie maakt het kijken naar actie scènes en sport duidelijker, en het schaalt video uitzonderlijk goed.

De X900F ook tal van apps dankzij het Android-systeem wordt uitgevoerd, is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te navigeren. Deze TV is een geweldig stukje technologie, en de prachtige weergave onderscheidt als de premie kiezen.

Kopen op Amazon

De Beste TV voor Gaming: Samsung NU8000

Als u games spelen op uw TV en op zoek zijn naar een upgrade, u kunt niet verkeerd gaan met de NU8000 van Samsung. Dit 4K LED TV heeft een prachtige UHD (Ultra HD) beeld en geluid kwaliteit dat het bekijken van elke vorm van media plezierig. Sommige dingen maken het beter dan de concurrentie als het gaat om gaming, dat wel.

De NU8000 heeft een geavanceerde Automatische Game Modus waarmee uw gaming console optimaliseren van de Tv-instellingen aan voor het beste beeld. De input lag is ook ongelooflijk laag, die—in combinatie met de 240 Hz refresh rate—maakt het spelen van games op het grote scherm een nieuwe ervaring. De NU8000 is de manier om het spel in stijl.

Kopen op Amazon