Hoe om te Vertellen Welke iPhone Je Hebt

0
192
Justin Duino

De meeste iPhones delen een vergelijkbaar ontwerp, dus het is niet altijd gemakkelijk te zien welk model u hebt. Deze informatie is essentieel bij het winkelen voor accessoires zoals zaken of vragen Apple voor technische ondersteuning. Hier is hoe je kunt achterhalen welke smartphone in uw broekzak zit.

Om te beginnen, start de ‘Instellingen’ – toepassing. Als u niet kunt vinden van de app, vanaf het homescreen, veegt u omlaag op het scherm van de telefoon en Spotlight gebruiken om te zoeken naar “Instellingen”.

Volgende, ga naar beneden en tik op ‘Algemeen’ de optie.

Derde, selecteert u “Over” van de top van de lijst.

Nu dat je op het scherm ziet u de “Model Name” en “Model-Nummer” van uw iPhone.

De Naam van het Model van uw iPhone is alles wat je moet weten bij het kopen van cases en andere accessoires speciaal ontworpen voor uw telefoon. Het Model is informatie die alleen door Apple nodig zou kunnen hebben.

LEES VERDER

  • “Het Openen van Oude Webpagina’ s in Internet Explorer 10 op Windows
  • “Wat Doet “Yeet” Betekenen, en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Het Maken van Snelkoppelingen op het Bureaublad op Windows-10 de Gemakkelijke Manier
  • “Hoe iOS 13 “Stilte Onbekende Bellers,” Zal Stoppen Telefoon Spam
  • “Hoe Organiseren van Uw Google Drive