Het Uitschakelen van ‘Pick-Up Waar Je gebleven bent’ in Microsoft Office

0
75

Microsoft Office is verpakt met enabled-door-standaard functies, zoals “pick-up waar je gebleven was.” Sommige mensen vinden deze functie is nuttig, maar anderen…niet zo veel. Als u bereid bent om een paar snelle wijzigingen aan in het Register, kunt u deze functie uitschakelen.

Zoals de naam aangeeft, wordt de “pick-up waar je gebleven’ brengt u naar het punt waar u was op in een document wanneer u het laatst gesloten. Dus, als je op pagina 32 van uw Word-document wanneer u het programma hebt afgesloten, de volgende keer dat u het opent, zult u terug op pagina 32—met de invoegpositie op dezelfde locatie.

Microsoft is niet een eenvoudige oplossing voor het uitschakelen van deze functie rechtstreeks vanuit de Office-suite, hoewel. Als u wilt uitschakelen van deze functie, dient u dit te doen in het Register.

Standaard Waarschuwing:met de Register-Editor is een krachtig hulpmiddel is, en misbruik kan maken van uw systeem instabiel is of zelfs onbruikbaar. Dit is een vrij simpele hack en zolang u zich aan de instructies, je moet geen problemen. Dat gezegd hebbende, als je nog niet eerder mee gewerkt, u kunt lezen over het gebruik van de Register-Editor voordat u aan de slag. En zeker een back-up van het Register (en uw computer!) voordat u wijzigingen aanbrengt.

Druk eerst op de Windows-Toets + R om te openen het venster “Uitvoeren”. Volgende type Regedt32.exe en selecteer “OK”.

Dit opent de Register-Editor Utility. Nu, ga naar het volgende pad:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice16.0WordLezen Locaties

Merk op dat “16.0” in het bestand pad kan verschillen, afhankelijk van welke versie van Office u gebruikt. Als u gebruikmaakt van Office 2013, moet je op zoek naar “15.0.”

Hier vindt u de “pick-up waar je gebleven bent’ – toets. Als u de sleutel verwijderen, dat werkt alleen tijdelijk. De sleutel wordt automatisch gegenereerd, dus de volgende keer dat u de computer opnieuw opstarten, het zal verschijnen.

Wilt uitschakelen, klik met de rechtermuisknop “Lezen Locaties” en selecteer “Machtigingen” uit het drop-down menu.

De “Machtigingen voor Lezen Locaties” – menu verschijnt. Hier klikt u op de knop “Geavanceerd”.

De “Geavanceerde beveiligingsinstellingen voor het Lezen Locations” dialoog verschijnt. De richting van de onderkant, vink het vakje aan naast “Vervangen alle onderliggende object toestemming items met overneembare machtigingen van dit object.”

Klik op “Toepassen” en wordt een bericht weergegeven. Lees het bericht en klik vervolgens op “Ja” om verder te gaan.

U kunt nu op “OK” en sluit de Register-Editor Utility.

Om ervoor te zorgen dat de functie is uitgeschakeld, start uw computer en open Word.

LEES VERDER

  • “Het Maken van Snelkoppelingen op het Bureaublad op Windows-10 de Gemakkelijke Manier
  • “Hoe iOS 13 “Stilte Onbekende Bellers,” Zal Stoppen Telefoon Spam
  • “Hoe Organiseren van Uw Google Drive
  • “Wat te Doen Voor (en Na) Uw Telefoon Is Gestolen
  • “De Tech-Industrie Wil om te Doden van het Wachtwoord. Of Toch Niet?