Het Openen van Oude Webpagina ‘ s in Internet Explorer 10 op Windows

0
90

Het is 2019, maar sommige bedrijven en overheidsinstanties hebben nog steeds de oude websites die niet goed functioneert in nieuwe web-browsers. Windows 10 omvat nog steeds Internet Explorer 11 en Microsoft heeft verplicht tot het ondersteunen van beveiligingsupdates.

Wij raden het vermijden van Internet Explorer wanneer mogelijk. Het is oud en achterhaald. Het omvat niet de moderne web-functies en is waarschijnlijk gemakkelijker in de aanval dan de moderne webbrowsers. Gebruik het alleen wanneer nodig—die voor de meeste mensen, zou het niet veel.

Zelfs Microsoft raadt het vermijden van IE en stimuleert u het gebruik van Microsoft Rand van de plaats. Microsoft ‘ s Chris Jackson heeft de naam Internet Explorer een “compatibiliteit oplossing”—niet een moderne web browser die u moet gebruiken.

Hoe een Webpagina te Openen in IE vanaf de Rand Van het

Als u Microsoft Rand, kunt u snel openen van webpagina ‘ s in Internet Explorer wanneer dat nodig is.

Om dit te doen, klik op menu > Tools > Openen met Internet Explorer. De rand van start internet explorer en open de huidige pagina.

Hoe Start je Internet Explorer op Windows 10

U hoeft niet te gebruiken Rand om de lancering van IE. U kunt Internet Explorer gestart en het gebruik van het normaal. U vindt Internet Explorer in het menu Start.

Om de lancering van Internet Explorer op Windows 10, klikt u op de knop Start, zoeken naar “Internet Explorer” en druk op Enter of klik op “Internet Explorer” snelkoppeling.

Als u gebruik IE een veel gebruikt, kunt u het vastmaken aan de taakbalk om te zetten in een tegel in uw Start menu of maak een snelkoppeling op het bureaublad aan.

Zie niet in Internet Explorer in het menu Start? De IE-functie kan worden verwijderd—het is standaard geïnstalleerd, maar u bent vrij om het te verwijderen.

Hoofd naar Configuratiescherm > Programma ‘ s > Windows-onderdelen in-of uitschakelen. (Opent u het Configuratiescherm door ernaar te zoeken in het menu Start, ook.) Zorgen voor ‘Internet Explorer 11″ is aangevinkt in de lijst van functies hier in en klik op “OK”.

Hoe om Automatisch naar Specifieke Websites in IE

Voor systeembeheerders, Windows 10 biedt een “Enterprise-Modus” – functie. Beheerders kunnen toevoegen, een lijst van websites om de Enterprise-Modus lijst. Wanneer een gebruiker een site bezoekt op de lijst in Microsoft Edge, Edge zal automatisch openen van de webpagina in Internet Explorer 11.

Deze gebruikers maken gebruik van de Microsoft Rand van de browser normaal. In plaats van handmatig starten van IE, Edge automatisch start IE wanneer ze naar een website die vereist Internet Explorer.

Deze optie is een onderdeel van Windows Group Policy. U vindt de “Configureren van de Enterprise-Modus Site-Lijst” optie op de Computer ConfigurationAdministrative TemplatesWindows ComponentsMicrosoft Edge.

Dit alles zal waarschijnlijk een beetje veranderen met de lancering van het nieuwe Microsoft Rand. Het zal worden gebaseerd op Chromium, de open-source-project dat de basis vormt van de Google Chrome webbrowser. Maar Internet Explorer, in enige vorm, is onderdeel van het Windows-10 voor de nabije toekomst. Het is nog steeds noodzakelijk voor websites die vereisen dat de ActiveX en browser helper-objecten.

IE binnenkort wellicht de beste manier om het gebruik van oude websites die hebt Adobe Flash op Windows snel, te.

GERELATEERD: Wat ActiveX-Besturingselementen Zijn en Waarom zijn Ze Gevaarlijk

LEES VERDER

  • “Wat Doet “Yeet” Betekenen, en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Het Maken van Snelkoppelingen op het Bureaublad op Windows-10 de Gemakkelijke Manier
  • “Hoe iOS 13 “Stilte Onbekende Bellers,” Zal Stoppen Telefoon Spam
  • “Hoe Organiseren van Uw Google Drive
  • “Wat te Doen Voor (en Na) Uw Telefoon Is Gestolen