3 Bot Kontoer For Å Hjelpe Deg Lagre Innhold Fra Twitter

0
176

Twitter er en av de beste stedene på internett for å finne interessante nyheter, bilder, videoer og andre former for media. Men, noen ganger når vi ser noe vi ikke er forberedt til å lese eller bla gjennom det med en gang.

Med hvordan mobil har tatt over den elektroniske verden, noen ganger vil du være på jobb, med venner, med familie, eller et annet sted der du ikke kan bli forstyrret umiddelbart å se dypere inn i noe kult at du har kommet over på Twitter. I andre tilfeller kan det hende du har tid, men du likevel ønsker å ta vare på at innholdet alltid – være det for journalistiske eller andre formål.

Hvis du skulle finne deg selv i en av disse situasjonene, Twitter selv, kan faktisk hjelpe deg med å løse dine problemer. Twitters API har gjort det mulig for utviklere over hele verden for å skape interessante nettsteder, tjenester og roboter for å forbedre måten vi bla dette sosiale nettverket. Med det har kommet mange måter til å lagre innhold fra Twitter, på Twitter.

I
denne artikkelen, la oss utforske tre Twitter-bot-kontoer som kan
hjelpe deg med å lagre innholdet du ser for senere.

DownloadThisVideo

Hvis du noen gang har vært å bla gjennom kommentarene på en frisk meme eller noe annet som er i video format, sjansene er du har sett folk nevne DownloadThisVideo (@this_vid).

Den DownloadThisVideo bot konto serverer en veldig enkel formål: å levere last ned koblinger for videoer som er innebygd i tweets. Sin hjemmeside som forklarer veldig enkel prosess på bruk av bot, men å gjøre slike ikke krever en hel nettside.

Alle
du har å gjøre er å nevne DownloadThisVideo (“@this_vid
hvor som helst i tweet) i et svar til en tweet som inneholder
videoen du ønsker.

Den
bot vil (muligens) svar når nedlastingen er klar. Imidlertid,
Twitter roboter kan bare sende 300 automatisert tweets hver tredje time. Som
den DownloadThisVideo kontoen har fått enorme popularitet på tvers,
det er ofte påvirket av denne begrensningen.

På grunn av
til dette, er det anbefalt at du besøker din personlige laste ned
URL (ved å legge til ditt Twitter brukernavn på slutten av
https://thisvid.space/“) omtrent et minutt etter queuing
opp din forespørsel. Du bør finne nedlastingskoblingen det.

Tweetstamp

I forrige måned skrev jeg en artikkel diskuterer de tre beste stedene for arkivering nettsider. Mens alle tre av dem fungerer helt fint for arkivering av tweets og andre sider på Twitter Tweetstamp.org (@tweet_stamp) tilbyr en mye mer skreddersydd og omfattende alternativ.

Ved hjelp av Tweetstamp bot-konto, kan du arkivere tweets mot en timestamping bevis standard, OpenTimestamps, som er leverandør og blockchain uavhengige.

Tweets kjøre gjennom Tweetstamp vil ha original tweet stemplet og arkivert (med OpenTimestamps), samt vise OpenTimestamp, Stringifyed, og SHA256 data relatert til det.

Alt du trenger å gjøre er å svare på en tweet som du ønsker å stemple og nevne Tweetstamp.org Twitter-konto (@tweet_stamp hvor som helst i tweet) med ordet stamp et sted i tweeten. Boten vil svare på din twitter-melding i løpet av noen få sekunder med en stemplet permalink.

Hvis du foretrekker en mer privat metode for stempling tweets, du kan sende melding bot en link til en tweet du ønsker å stemple. Det vil svare tilbake med den permalink. Her er et eksempel på hva en Tweetstamp.org stemplet tweet ser ut som.

Minner Meg Om Denne Tweet

Har du noen gang vært på telefonen eller i midten av noe viktig og kommer over en tweet at du definitivt ønsker å se mer til i en annen tid? Hvis så, det Minner Meg om Denne Tweeten bot-konto (@RemindMe_OfThis) høres perfekt for deg.

Alt du trenger å gjøre er å svare på en tweet og nevne den Minner Meg om Denne Tweeten bot-konto (@RemindMe_OfThis hvor som helst i tweet) med en referanse til den dato som du ønsker å bli minnet på det. Noen eksempler er “i 4 dager“, “i året“, “neste måned“, “i morgen“, og “desember 20“.

Denne boten er åpen kildekode på GitHub, så kunnskapsrike brukere vil være i stand til å dissekere alle mulige formater de kan bruke når du refererer til en bestemt dato. Men, jeg foreslår at du holde tekst så enkel som mulig for å være sikker på at boten analyserer det riktig.

Hva bedre å hjelpe deg å nyte og oppleve Twitter bedre enn Twitter i seg selv? All kreditt for disse awesome roboter gå til sine skapere, og vi håper å finne mer nyttig Twitter-kontoer som dette i fremtiden.