3 Bot-Accounts Om U Te Helpen Besparen Content Van Twitter

0
69

Twitter is een van de beste plaatsen op het internet te vinden van interessant nieuws, afbeeldingen, video ‘ s, en andere vormen van media. Echter, soms, als we iets zien, we zijn niet bereid om te lees of blader meteen.

Hoe mobiel is overgenomen van de online wereld, soms zult u op het werk, met vrienden, met familie, of ergens anders waar je niet kunt worden gestoord onmiddellijk om dieper te kijken naar iets netjes dat je ben tegengekomen op Twitter. In andere gevallen kunt u de tijd hebt, maar die je nog wilt behouden dat de inhoud voor eeuwig – voor journalistieke of voor andere doeleinden.

Als je je ooit in een van deze situaties Twitter zelf daadwerkelijk kan helpen bij het oplossen van uw problemen. Twitter API heeft toegestaan ontwikkelaars over de hele wereld om interessante websites, diensten en bots te verbeteren de manier waarop we browsen op dit sociale netwerk. Met dat komen vele manieren voor het opslaan van inhoud uit Twitter op Twitter.

In
dit artikel, laten we eens kijken naar drie Twitter-bot-accounts die kan
help je opslaan van de inhoud die u ziet voor later.

DownloadThisVideo

Als je ooit het scrollen door de opmerkingen van een nieuwe meme of iets anders dat is in video-formaat, is de kans groot dat je hebt gezien mensen noemen DownloadThisVideo (@this_vid).

De DownloadThisVideo bot account serveert een heel simpel doel: het leveren van download links voor embedded video ‘ s in tweets. De website legt de zeer eenvoudige proces van het gebruik van de bot, maar zo hoeft niet een hele website.

Alle
u hoeft te doen is vermelden DownloadThisVideo (“@this_vid
overal in je tweet) in een reactie op de tweet met de
video die u wilt.

De
bot zal (mogelijk) antwoord als je download klaar is. Echter,
Twitter bots kan alleen verzenden 300 geautomatiseerde tweets om de drie uur. Als
de DownloadThisVideo account heeft opgedaan enorme populariteit in,
het is vaak getroffen door deze beperking.

Door
dit is het aanbevolen dat u een bezoek aan uw persoonlijke downloaden
URL (door het toevoegen van uw Twitter-gebruikersnaam bij het einde van
https://thisvid.space/“) ongeveer een minuut na queuing
uw aanvraag. Je vindt de link ‘downloaden’ er.

Tweetstamp

Vorige maand schreef ik een artikel de bespreking van de drie beste sites voor het archiveren van webpagina ‘ s. Terwijl ze alle drie werken perfect voor het archiveren van tweets en andere pagina ‘ s op Twitter, Tweetstamp.org (@tweet_stamp) biedt een veel meer op maat en volwaardig alternatief.

Met behulp van de Tweetstamp bot-account, kunt u het archiveren van tweets tegen een timestamping bewijs standaard, OpenTimestamps, die de verkoper en de blockchain onafhankelijk.

Tweets uitgevoerd door Tweetstamp de originele tweet gestempeld en gearchiveerd (met OpenTimestamps), evenals toon de OpenTimestamp, Stringifyed, en SHA256 gegevens met betrekking het.

Alles wat je hoeft te doen is antwoorden op een tweet die u wilt stempel met vermelding van de Tweetstamp.org Twitter-account (@tweet_stamp overal in je tweet) met het woord stempel ergens in je tweet. De bot zal beantwoorden aan uw tweet binnen een paar seconden met een stempel permalink.

Als u liever een meer eigen methode van stempelen tweets, kunt u rechtstreeks bericht de bot een link naar de tweet die u wenst te roeien. Het zal dan antwoorden met de permalink. Hier is een voorbeeld van wat een Tweetstamp.org gestempeld tweet eruit ziet.

Herinner Me Van Deze Tweet

Heb je ooit al op uw telefoon of in het midden van iets belangrijks en kom over een tweet die u zeker wilt om meer te kijken naar andere tijden? Als dat zo is, het doet Me denken aan Deze Tweet bot-account (@RemindMe_OfThis) klinkt perfect voor je.

Alles wat je hoeft te doen is antwoorden op een tweet en noemen het Me Herinneren van Deze Tweet bot-account (@RemindMe_OfThis overal in je tweet) met een verwijzing naar de datum waarop u wilt worden herinnerd. Voorbeelden zijn:’in 4 dagen“, “in een jaar“, “volgende maand“, “morgen“, en “December 20“.

Deze bot is open source op GitHub, zodat savvy gebruikers zullen in staat zijn om te ontleden alle mogelijke formaten die ze kunnen gebruiken bij het verwijzen naar een specifieke datum. Echter, ik stel voor dat je de tekst zo eenvoudig mogelijk te maken om zeker te zijn dat het bot ontleedt het begrip.

Wat beter om je te helpen en te beleven Twitter beter dan Twitter zelf? Alle lof voor deze geweldige bots gaan naar hun makers, en we hopen op nog meer handige Twitter-accounts zoals deze in de toekomst.