Proberen in te Breken op Uw Telefoon Gewoonte? Afsluiten Van De Meldingen

0
80
Artie Medvedev/Shutterstock

Als je bent verslaafd aan het controleren van uw telefoon, u bent niet alleen. Het is moeilijk om dat ding neer, maar je moet een pauze once in a while—hier is hoe te maken het minder aantrekkelijk is.

Wanneer uw telefoon is voortdurend het klokgelui bij u om u te laten weten wanneer de mensen sms ‘ je en commentaar op uw social media-berichten, het voelt als een extra aanhangsel. U kan lijden aan FOMO (fear missen), en een deel van de remedie is om meldingen uit te schakelen. Uitschakelen meldingen kunnen je niet dwingen om te vertrekken uw telefoon in uw zak of tas hebt, maar het zal bezuinigen op de dopamine-rush die je krijgt van de kick van nieuwe dingen—zoals grappige memes en sociale media houdt—de melding luidt.

Telefoon meldingen geven u een dopamine-rush. Verwijder de kennisgeving, te verwijderen van de beloning, dat versterkt het de gewoonte dat je probeert in te breken.

Als u zich zorgen maakt over het missen van sos-oproepen, kunt u meldingen uitschakelen voor sms-berichten en individuele sociale media sites zonder het uitschakelen van de beltoon. En om dat te doen is heel eenvoudig. Hoewel ze hebben een iets andere menu ‘ s, het is vrij eenvoudig om te schakelen van de meldingen op je Android-of iOS-apparaten. U kunt ook veranderen (en te beoordelen) notificatie-geluiden in uw telefoon instellen, meestal onder een soort van “sounds” tabblad zoals de Geluiden & Haptonomie menu op iPhones.

Het uitschakelen van uw meldingen zal helpen om uw telefoon op minder aantrekkelijk. Het kan ook krijgt u enige tijd om vreugde te vinden in andere dingen, zoals de interactie met mensen in persoon of geniet van een rustige tijd zonder afwachting van de volgende gong.