Mannen, Jabra Elite Aktiv 65t Verkligen Trådlösa Hörlurar Är Min Jam

0
73

Betyg:
9/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: sek 190

Köp på Amazon

Cameron Summerson

Verkligen trådlösa hörlurar är en av de bästa saker att hända med hörlurar eftersom hörlurarna som hände i första hand. Och Eliten Aktiv 65t är riktiga pärlor i de trånga, verkligen trådlös öronsnäcka marknaden.

Här är Vad Vi Gillar

 • Mycket bekväm
 • Stanna på plats, även under intensiv träning
 • Klart, definierat ljud

Och Vad Vi inte

 • Fallet är klumpigare än andra och kan vara en smärta för att öppna
 • Saknar low-end jämfört med AirPods

Så, vad är grejen med Eliten Aktiv 65t? Dessa små killar som sitter i mitten av jabras verkligen trådlös (ibland bara kallad “true wireless”) insamling av hörlurar, ovanför Elite 65t och under elitidrott. Jabra har också en premie som kallas den Utvecklas 65t, men de verkar vara för affärsmän.

Elite Aktiv 65t bygger på Elite 65t genom att lägga till svett-motstånd och en rörelsesensor (för auto-paus när du tar bort en knopp), med andra ord, de är gjorda för att arbeta. De är inte lika robust som Elit Idrott, som har en puls sensor och VO2-mätning (bland annat), men de är fortfarande förmodligen inställd på att köpa för de flesta människor. Oddsen är du redan har en pulsmätare av något slag, och jag har hittat i-ear puls sensorer för att vara tvivelaktig, i bästa fall.

Cameron Summerson

När jag först sprack öppen Eliten Aktiv 65t s box, jag var visserligen i fråga om form faktor för dessa hörlurar—de ser ganska skrymmande. Jag antog att de skulle vara tunga, obekväma, eller en kombination av de två. Den goda nyheten är att det är de inte. I själva verket, de är de mest bekväma hörlurar som jag har använt i färskt minne. De bor i mina öron riktigt bra—även under intensiv träning, där jag bokstavligen drypande av svett. Det är jäkligt imponerande.

Inte nog med att de håller sig på plats, men även ljud mycket bra. Jag var övertygad om att alla verkligen trådlösa hörlurar som inte AirPods tvungen att låta små och svaga. Det visar sig att det är inte sant. Medan Eliten Aktiv 65t inte har en jämförbar mängd av low-end till AirPods, de är tydligare och mer artikulerad. Sång är ljusare och mer definierade. Mellanregistret är tydligt och separat tonala egenskaper i de flesta musik är också tydligt separerade. Allt detta gör dem mindre “lerig” än AirPods, och de erbjuder ett fylligare ljud än andra verkligen trådlösa hörlurar jag har provat.

Cameron Summerson

Hörlurar skapa en säl i ditt öra, som inte bara gör dem bättre ljud men även blockerar andra ljud. När du behöver för att höra vad som händer runt omkring dig, men, det finns en funktion som kallas “HearThrough” som aktiverar knoppar’ mikrofoner och gör att externa ljud. Min erfarenhet är att det fungerar riktigt bra och inte dramatiskt påverka kvaliteten på musiken. Det är värt att notera, men denna funktion är inte bra i situationer som involverar vind (som att cykla). Det är mer för när du behöver för att ha en konversation eller lägesbild inomhus. Du kan enkelt växla mellan på och av med knappen på höger bud.

På tal om att rätt knopp, det är också hur du ringa upp din röst assistent. Det är inte ett ovanligt inslag på sin egen; det som är unikt, dock är Elite Aktiv 65t har även Amazon Alexa inbyggd. I Jabra Sound+ app (Android, iOS), kan du växla från lager röst assistent på telefonen för att Alexa—bara logga in med ditt Amazon-konto.

Cameron Summerson

Slutligen, vill jag tala om en hake med dessa hörlurar: uppladdning fall är en smärta i röven. Det fungerar som det är tänkt till när det gäller att lagra och ladda knoppar, men det är så mycket svårare att öppna än andra jämförbara produkter. Medan de flesta verkligen trådlös öronsnäcka fall använder magneter för att fästa locket stängt och håll kvar den, Eliten Aktiv 65t fall har en klippning mekanism som låser det stängt. Detta innebär att de fall sluter tätt men är inte alls lika lätt att öppna som andra. Och det är nästan omöjligt att vända öppna huset med ena handen (som är en av de trevligaste sakerna AirPods).

Som en ordlek åsido, jag gillar verkligen Eliten Aktiv 65t hörlurar. Med ett pris på $190, de är rätt upp där med den senaste modellen av AirPods (med trådlös laddning fallet) som en premium-alternativ.

Jag finner dem mer bekväma, mångsidiga, och i allmänhet, mer behaglig att använda jämfört med AirPods. De sitter på plats bättre än andra hörlurar jag har provat (speciellt när man arbetar ut), och de låter bra, för att starta upp. Det är en win, win, win i min bok!

Betyg: 9/10
Pris: sek 190

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • Mycket bekväm
 • Stanna på plats, även under intensiv träning
 • Klart, definierat ljud

Och Vad Vi inte

 • Fallet är klumpigare än andra och kan vara en smärta för att öppna
 • Saknar low-end jämfört med AirPods