Kensington LD4650P Is een Goed Dock en een Slot, maar een Dure Combo

0
75

Waardering:
5/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $230

Kopen op Amazon

Michael Crider

Een uitgebreid bureaublad instellen dat de overgang naar draagbare eisen voor een goede desktop dock. Kensington LD4650P is een dergelijke dock, met een aantal indrukwekkende vergrendelen functies gegooid. Maar de toeters en bellen niet rechtvaardigen de torenhoge prijs voor de meeste.

Hier is Wat We Willen

 • Indrukwekkende RFID-vergrendeling
 • Heavy-duty constructie
 • Audio via DisplayPort

En Wat We niet

 • Hoge prijs
 • Beperkte video-opties
 • Lock werkt alleen met standaard laptops

Met behulp van de LD4650P met een enkele USB-verbinding C geeft uw Windows-laptop toegang tot twee DisplayPort-schermen, vier USB 3.0-poorten, Ethernet-gegevens en een standaard hoofdtelefoonaansluiting. Alles werkt zoals geadverteerd, met het extra voordeel van het afsluiten van uw laptop op een zware voet. Vervolgens kunt u het vergrendelen van de voet om een bureau of tafel met de meegeleverde ketting. Maar op $250, moet u gebruik maken van elke functie en in orde met een aantal belangrijke ergonomische en functionele nadelen te overwegen deze dock.

Lock It Down

De LD4650P is er vreemd uitzien, met een zware metalen voet glijdt onder het scharnier van een laptop. Twee “vleugels” aan beide kanten klem naar beneden op het scharnier, het vergrendelen van de dock in de plaats. Hoe kan u niet meer op de vleugels uit de laptop als je klaar bent met werken? De LED aan de rechterkant geeft je een idee. Wanneer je de meegeleverde “sleutel” (een plastic fob met wat ik stel is een RFID-chip in) over de rechterkant, het geeft de vleugels. De groene LED knippert blauw, en van beide kanten klikt u op uiterlijke dankzij een kleine interne motor.

Een RFID sleutel fob-releases van de vergrendeling. Michael Crider

Het is opmerkelijk veilig met de vleugels op zijn plaats, en de dock is beveiligd met Kensington laptop slot. Maar er zijn een aantal ernstige nadelen aan dit ontwerp. Het is duidelijk dat het niet werkt met iets als een tablet. Het is onmogelijk om een Surface Pro of mijn HP een Chromebook X2 in dit dock. Dat betekent niet dat de elektronische componenten ophouden te functioneren. Maar iets anders dan een standaard laptop—en zelfs dan, een vrij dunne, zonder uitstekende batterij—niet kunnen gebruiken van deze beveiligingsfunctie.

De dock werkt niet met tabletten of Oppervlakte-stijl, 2-in-1 laptops. Michael Crider

De dock-vergrendeling ook niet zal werken als de voeding niet in de plaats, dat is geen probleem voor een gewone sluiting. Dat is waarschijnlijk geen probleem voor de meeste mensen. Immers, waarom hebt een USB-C dock als je niet van plan om te blijven werken? Het is, echter, maken deze gadget ongeschikt voor meer uitgebreide implementaties die niet met behulp van de volledige capaciteit bij elke betrokkenheid.

Op basis van uw specifieke scenario, de unieke RFID-toets kan een voordeel of een nadeel over de meer algemene Kensington lock-toets.

Met behulp van het Dock

Met behulp van het dock is een meer aangename, soepele ervaring. De plaatsing kunt u eenvoudig verbinding maken met maximaal twee monitoren (plus de laptop scherm), evenals een USB-accessoires die je zou willen. Ik was teleurgesteld om te vinden, maar twee video-out opties, en geen keuzes voor de veel meer voorkomende HDMI, met een resolutie beperkt tot 1920 x 1200 maximum. De dock kan omgaan met mijn 2560 x 1440 hoofdmonitor, maar alleen als er een secundair scherm was niet tegelijkertijd aangesloten zijn.

Poorten aan de achterzijde zijn voorzien van een Ethernet, vier USB-EEN, twee DisplayPorts en een gecombineerde hoofdtelefoon/microfoon aansluiting. Michael Crider

Ik was ook teleurgesteld in het dock ondersteunt alleen USB-verbindingen, zelfs al zijn ze met hoge snelheid 3.1 spec. Dit betekende dat ik niet kon plug in een van mijn USB-C apparaten rechtstreeks op de dock—ik had net een tweede poort op de laptop.

De USB-C PD-aansluiting op de dock werkt feilloos en draagt video-en data zonder grote problemen of fouten. (Het werkt niet op mijn HP een Chromebook, maar dat is niet het enige probleem dat ik heb met die machine het precies gepresteerd zoals verwacht in Windows.)

Ik was blij om te zien dat het gedragen audio via DisplayPort—een functie die niet is een gegeven en wordt vaak weggelaten uit laptops, dokken, en splitters. Vermogen is 60 watt op de C-kabel, die is genoeg om zelfs de thirstiest van batterijen.

Voor wie is Het?

De LD4650P kosten $230 op het moment van schrijven, een hoge prijs, zelfs voor een USB-C docking-station met een dual-video-uitgang. Met een beetje jagen, je kan iets vinden met dezelfde (of meer) – poorten voor een heel stuk minder.

Echter, iets goedkoper zult niet de heavy-duty, ingebouwde vergrendeling. Zelfs al is het alleen werkt met conventionele laptop ontwerpen, die twee minuten die je bespaart door niet te vergrendelen van uw laptop op uw bureau heeft waarde.

Als u van plan bent om de dock ‘ s en elektronische functies en de tegenvallende resolutie en DisplayPort beperking niet lastig vallen, is het misschien de moeite waard de prijs.

Een laptop, op de juiste wijze ingezet en vergrendeld. Michael Crider

Ik kan me niet voorstellen dat er een enorme hoeveelheid mensen met standaard laptops, die werken in de kantoren waar de diefstal is een probleem, en heb zo weinig tijd, dat ze bereid zijn om meer te besteden aan een snellere lock-down optie. En wie zou het accepteren van beperkingen op resolutie en een gebrek aan extra USB-C-poorten. Dat is een zeer kleine doorsnede van de Venn-diagram.

Maar voor die paar mensen, de LD4650P is ideaal. Iedereen zal het waarschijnlijk wel goed met een goedkopere, meer flexibele dock en een niet-elektronisch slot.

Beoordeling: 5/10
Prijs: $230

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Indrukwekkende RFID-vergrendeling
 • Heavy-duty constructie
 • Audio via DisplayPort

En Wat We niet

 • Hoge prijs
 • Beperkte video-opties
 • Lock werkt alleen met standaard laptops