Hvordan Laste Ned Videoer Fra Twitter, Facebook & Instagram

0
40

Har du noen gang ønsket å lagre videoer fra sosiale medier nettsteder? Kanskje det er en Twitter-video du vil laste ned, eller videoer fra Facebook eller Instagram som du ønsker å lagre? Det er ikke last ned-knappen på disse områdene, men det er tredje-parti verktøy som lar deg lagre videoer fra Instagram og andre sosiale nettverk.

Noen av de beste video nedlastere for Facebook, Instagram og Twitter er web-apper, som betyr at du ikke trenger å laste ned et program til datamaskinen for å bruke dem. Bare kopiere linken til videoen som du vil lagre, og deretter lime det inn video downloader nettstedet for å få den file (noen enda lar deg konvertere video til audio file format).

Alle de nevnte metodene nedenfor arbeid fra en datamaskin, men du kan også bruke dem til å lagre videoer direkte til din telefon eller nettbrett. Imidlertid, avhengig av hvilken enhet du har, kan du trenger en ekstra app som kan håndtere filen lastes ned. iphone, for eksempel, kan bruke Dokumenter, MyMedia, eller Filer.

Merk: du laster Ned en video fra disse nettstedene betyr videoer som er lagret på nettstedet ditt, og ikke knyttet andre steder. For eksempel, hvis en Facebook innlegget har en link til en YouTube-video, kan du ikke bruke en Facebook video downloader for å lagre det; du trenger en YouTube downloader i stedet.

Viktig: Du bør være klar over
av copyright-lover i landet ditt før du laster ned videoer fra
Instagram, Twitter, eller Facebook. Bare fordi en video kan være
lastet ned, for gratis, betyr ikke at det er lovlig for deg å ta
det.

Last Ned Twitter-Videoer

Det er flere måter å laste ned videoer fra Twitter, men vi vil gjennomgå en metode som bruker et nettsted som heter SaveTweetVid.

  • Velg pilen ved siden av Tweet, og velg Copy link til Twitter-meldinger. Hvis du allerede viser Tweet som har en video, kan du kopiere URL-adressen som vises i navigeringsfeltet i nettleseren din.
  • Lim inn URL-en i tekstfeltet på SaveTweetVid, og trykk på Last ned.

Tips: Hvis SaveTweetVid ikke finner Twitter videoen du ønsker å laste ned, prøv et lignende nettsted som TWSaver, TwitterVideoDownloader, eller DownloadTwitterVideo.

  • Velg en av last ned-valg. Skal du se laste ned koblinger til ulike video-kvaliteter.
  • Twitter-video download skal starte automatisk, men hvis ikke, høyre-klikk på siden, og velg lagre-alternativet. Eller, hvis du ser en meny nederst til høyre, velg det, og velg deretter Last ned. Du kan også ha flaks ved å bruke Ctrl+S snarvei.

Mobile brukere foretrekker kanskje en app som laster ned Twitter-videoer. Video Downloader for Twitter og Last ned Twitter-Videoer er noen alternativer for Android.

Last Ned Facebook-Videoer

Facebook har en Lagre video – alternativet, men det er ikke hva du bør bruke hvis du ønsker å laste ned en Facebook-video. Heldigvis, det er flere gratis Facebook video nedlastere som du kan bruke til å få den samme effekten: hvis du vil lagre video fra Facebook til datamaskinen, telefonen eller nettbrettet.

Vi vil bruke Getfvid for denne opplæringen, men noen andre nettsteder som fungerer på samme måte inkluderer Fbdownloader, FBDOWN, og BitDownloader. Det finnes også apper som er spesielt konstruert for dette, for eksempel Video Downloader for Facebook for Android.

  • Kopier lenken til Facebook video ved å velge tre-prikkete meny og velge Kopier kobling.
  • Åpne Getfvid, lim linken inn i tekstboksen, og velg LAST ned.

Trinn 3: Velg last ned
alternativet. Du kan laste ned Facebook-video i HD-kvalitet, eller normal
kvalitet, eller konvertere Facebook-video til MP3.

Last Ned Instagram-Videoer

Akkurat som disse andre sosiale medier video nedlastere, sparer en Instagram video omfatter kopiering kobling til innlegget og deretter lime den inn på en web-app. Vi bruker DownloadGram nedenfor, men noen andre, som arbeider for å inkludere Instaview, Downloadinstagramvideos, w3toys, og Savefromweb.

Tips: Vi har også en guide på hvordan du kan spare i full størrelse Instagram-bilder.

  • Kopier lenken til Instagram video. Du kan gjøre dette ved å åpne video og kopiere URL-adressen som vises i nettleseren. Et annet alternativ, som er nødvendig hvis du bruker Instagram-appen, er å trykke på de tre-prikkete menu-knappen på innlegget, og velg Copy Link.
  • Lim inn lenken inn i tekstboksen på DownloadGram, og velg deretter Last ned etterfulgt av Nedlasting video.
  • Når du blir bedt om å laste ned video fra Instagram, navnet er det noe du vil gjenkjenne og velge hvor du vil lagre det.

Det er også Instagram video downloader apper som kan være enklere å bruke hvis du bruker en mobil enhet. InstaSave er et eksempel for Android-enheter som kan laste ned videoer og bilder fra Instagram sider.