Hoe te Krijgen Nederzetting Geld Kocht Je een Originele Pixel van Google

0
68
Cameron Summerson

Als u een originele Pixel of Pixel XL dat is vervaardigd vóór 4 januari 2017, dan heeft u mogelijk recht op tot $500, een $7,25 m class action-rechtszaak tegen Google voor het opzettelijk verkopen van apparaten met defecte microfoons.

Er zijn natuurlijk een paar bepalingen. Ten eerste, je nodig hebt om de aankoop van uw Pixel vóór 4 januari, 2017 en niet gekregen een vervanging, die vervaardigd werd na 3 januari 2017, of een refurb apparaat na 5 juni 2017. Er zijn verschillende uitbetalingen voor Pixel-eigenaren afhankelijk van hoe veel verschillende apparaten hadden ze problemen op, maar het ziet er een beetje iets als dit (in volgorde van uitbetaling):

  • Alle Pixel eigenaren: Als u kocht een Pixel, bent u gerechtigd om de $20—zelfs als je niet in de problemen. Dat is gratis lunch voor slechts het bezit van een telefoon, mijn man.
  • Als je betaald een eigen risico van een vervangende telefoon: U bent gerechtigd om uw aftrekbare terug. Je hebt te bieden bewijs, natuurlijk.
  • Als je had problemen met geluid op meer dan één Pixel: Als u kunt aantonen dat u had microfoon of luidspreker problemen op meer dan één telefoon hebt, kunt u $500 te krijgen. De Boom.
  • Als u het probleem op een Pixel: Als u had het probleem, kan het bewijzen, en niet het betalen van een eigen risico op een nieuwe telefoon, dan heb je het recht om tot maximaal $350. Als er niet genoeg geld is om alle betalingen, elk zal worden uitgekeerd in verhouding.

De kans dat je op zijn minst verschuldigd $20 (omdat letterlijk iedereen die eigenaar is van een Pixel is verschuldigd $20), maar als je de ondersteunende documentatie die controleert u had het probleem op ten minste één telefoon, dan kon je de score van een aantal fondsen. Het is het minste wat Google kan doen voor het gedoe, toch?

Voor meer informatie en om uw klacht indient, hoofd PixelSettlement.com.

[via de Arts van Credit]