Hoe Download Je Video ‘ S Van Twitter, Facebook & Instagram

0
119

Heb je ooit wilde om te redden van video ‘ s van sociale media sites? Misschien is er een Twitter-video die u wilt downloaden of video ‘ s van Facebook of Instagram dat u wilt opslaan? Er is geen knop downloaden op deze sites, maar er zijn hulpprogramma ‘s van derden, zodat u het opslaan van video’ s van Instagram en andere sociale netwerken.

Sommige van de beste video-downloaders voor Facebook, Instagram en Twitter zijn web apps, wat betekent dat je niet nodig hebt om een programma te downloaden naar uw computer om ze te gebruiken. Kopieer je gewoon de link naar de video die u wilt opslaan en vervolgens plakken in de video downloader website om het bestand (sommige zelfs laat je de video converteren naar een audio-bestand).

Alle methoden die hieronder genoemd worden het werk van een computer, maar u kunt ze ook gebruiken voor het opslaan van video ‘ s rechtstreeks naar uw telefoon of tablet. Echter, afhankelijk van het apparaat dat u hebt, kunt u een extra app die kan omgaan met bestanden te downloaden. iPhones, bijvoorbeeld, kunnen gebruik maken van Documenten, MyMedia, of Bestanden.

Opmerking: het Downloaden van een video van deze website betekent dat u video ‘ s die zijn opgeslagen op de site, niet gekoppeld elders. Bijvoorbeeld, als een Facebook post een link naar een YouTube-video, kunt u geen gebruik maken van een Facebook video downloader om het te slaan; je zou een YouTube-downloader voor in de plaats.

Belangrijk: U moet zich bewust zijn
van de wetten op het auteursrecht in uw land voordat het downloaden van video ‘ s uit
Instagram, Twitter, of Facebook. Alleen maar omdat een video kan worden
gratis downloaden betekent niet dat het legaal is om mee te nemen
het.

Download Video ‘ S Twitter

Er zijn verschillende manieren voor het downloaden van video ‘ s van Twitter, maar we bekijken een methode die gebruik maakt van een website genaamd SaveTweetVid.

  • Selecteer de pijl naast de Tweet en kies Kopieer de link om te Tweeten. Als je al het bekijken van de Tweet dat heeft de video, kun je het kopiëren van de URL die wordt weergegeven in de navigatiebalk van uw browser.
  • Plak de URL in het tekstvak SaveTweetVid, en druk op Downloaden.

Tip: Als SaveTweetVid niet vinden van de Twitter-video die je wilt downloaden, probeer dan een vergelijkbare site als TWSaver, TwitterVideoDownloader, of DownloadTwitterVideo.

  • Selecteer een van de opties voor het downloaden. Ziet u download links voor de verschillende video-kwaliteiten.
  • De Twitter video download start automatisch, maar indien niet, klik met de rechtermuisknop op de pagina en kies voor de optie opslaan. Of, als je een menu aan de onderkant rechts, selecteert u deze en kiest u vervolgens Downloaden. Je kan ook geluk hebben met behulp van de Ctrl+S snelkoppeling.

Mobiele gebruikers kunnen de voorkeur geven aan een app die kan worden gedownload Twitter-video ‘ s. Video Downloader voor Twitter en Downloaden Twitter Video ‘ s zijn een paar opties voor Android.

Download Facebook Video ‘ S

Facebook heeft een video Opslaan als optie, maar dat is niet wat je moet gebruiken als je wilt downloaden van een Facebook video. Gelukkig zijn er diverse gratis Facebook video-downloaders die u kunt gebruiken om hetzelfde effect: de video op te slaan van Facebook op uw computer, telefoon of tablet.

We gebruiken Getfvid voor deze tutorial, maar sommige andere sites die werken op dezelfde wijze zijn Fbdownloader, FBDOWN, en BitDownloader. Er zijn zelfs apps die speciaal voor deze, zoals Video Downloader for Facebook voor Android.

  • Kopieer de link naar de Facebook video door het selecteren van de drie gestippelde menu en het kiezen van link Kopiëren.
  • Open Getfvid, plak de link in het tekstvak en selecteer DOWNLOADEN.

Stap 3: Selecteer een download
optie. U kunt het downloaden van de Facebook-video in HD-kwaliteit of normale
kwaliteit, of zetten de Facebook-video naar MP3.

Download Instagram Video ‘ S

Net als deze andere sociale media video-downloaders, het opslaan van een Instagram video gaat om het kopiëren van de link naar de post en dan plakken in een web-app. We gebruiken DownloadGram hieronder, maar sommige anderen die ook werken, zijn Instaview, Downloadinstagramvideos, w3toys, en Savefromweb.

Tip: We hebben ook een handleiding over hoe je opslaan full-size Instagram beelden.

  • Kopieer de link naar de Instagram voor video. U kunt dit doen door het openen van de video en het kopiëren van de URL wordt weergegeven in de webbrowser. Een andere optie, die nodig is als je met de Instagram app, is om op de drie gestippelde menu-knop op de post en kiest u Koppeling Kopiëren.
  • Plak de link in het tekstvak op DownloadGram, en selecteer vervolgens Downloaden , gevolgd door het Downloaden van video.
  • Wanneer u wordt gevraagd om de video te downloaden van Instagram, de naam iets dat je zult erkennen en te kiezen waar het op te slaan.

Er zijn ook Instagram video downloader apps die eenvoudiger te gebruiken als je op een mobiel apparaat. InstaSave is een voorbeeld voor Android-apparaten die u kunt downloaden van video ‘s en afbeeldingen van Instagram pagina’ s.