Het Maken van Snelkoppelingen op het Bureaublad op Windows-10 de Gemakkelijke Manier

0
124

Windows 10 nog steeds kunt u snelkoppelingen op het bureaublad om programma ‘ s, bestanden, mappen en zelfs websites. Pictogrammen op het bureaublad kan een beetje uit de mode, maar ze zijn nog steeds nuttig zijn als onderdeel van een mooi georganiseerde desktop.

Het Maken van een Snelkoppeling naar een Toepassing

Om dit te doen als het makkelijk kan, open Windows-10 in het Start menu. Kijk voor de toepassing die u wilt gebruiken door te bladeren door de Apps-lijst aan de linkerzijde van het menu. Als het in de tegels lijst aan de rechterkant van het menu, u kunt ook slepen om het daar.

Als je eenmaal hebt gevonden, sleept u de toepassing de snelkoppeling in het menu Start op uw bureaublad. Je ziet het woord “Link” wordt weergegeven wanneer u de muisaanwijzer op de desktop. Laat de muisknop los om het creëren van een link naar het programma, ook wel bekend als een snelkoppeling op het bureaublad.

Let op dat je niet kunt zoeken naar de toepassing met de naam in het menu Start. Windows 10 laat je niet slepen en neerzetten van iets uit de zoekresultaten. Het mag, maar het hoeft niet.

Het Maken van een Snelkoppeling naar een Bestand of Map

Voor het maken van een snelkoppeling naar een bestand, ten eerste, zoek het bestand ergens in de File Explorer. Houd de Alt-toets op uw toetsenbord ingedrukt en sleept u vervolgens het bestand of de map aan op uw bureaublad. De woorden “Link Maken in Desktop” zal verschijnen. Laat de muisknop los om de koppeling te maken.

Houd Alt nodig is. Als je niet houd Alt, Windows tonen de woorden “Move to Desktop” en het verplaatsen van de map of het bestand naar uw bureaublad in plaats van simpelweg het creëren van een link.

Het Maken van een Snelkoppeling naar een Website

In Google Chrome of Mozilla Firefox gebruikt, kunt u het snel maken van snelkoppelingen op het bureaublad naar websites. Met een web-pagina te openen, sleept u het pictogram links van de adresbalk in het algemeen is er een hangslot of een ‘ i ‘ in een cirkel op het bureaublad.

Dit werkt niet in Microsoft Rand voor een bepaalde reden. Edge laat je niet direct het maken van snelkoppelingen op het bureaublad. Echter, je kunt ze maken in Chrome of Firefox, en ze zullen automatisch geopend in uw standaard webbrowser—zelfs als dat Microsoft Rand.

Werken Met Uw Snelkoppelingen

Wat voor soort snelkoppeling die u maakt, kunt u met de rechtermuisknop op het einde, selecteer “Naam wijzigen” en verander de naam naar wat je wilt.

U kunt gebruik maken van alle van de bovenstaande methoden om snelkoppelingen te maken in andere mappen, ook. Wilt u een snelkoppeling naar een website of applicatie in de map Downloads? Ga je gang! Gewoon slepen en neerzetten naar de gewenste locatie in plaats van het bureaublad.

Als u niet ziet alle snelkoppelingen op jouw bureaublad, zij kunnen worden verborgen. Met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteert u Beeld > Tonen Pictogrammen op het Bureaublad voor het zichtbaar maken van hen.

U kunt er ook voor kiezen de grootte van pictogrammen op het bureaublad van hier—large, medium of small. Voor meer grootte-opties, plaats uw muis cursor over het bureaublad, houd dan de Ctrl-toets en de omhoog en omlaag scrollen met het wieltje van uw muis.

GERELATEERD: Hoe Organiseren van Uw Rommelige Windows-Bureaublad (En te Houden)

LEES VERDER

  • “Hoe iOS 13 “Stilte Onbekende Bellers,” Zal Stoppen Telefoon Spam
  • “Hoe Organiseren van Uw Google Drive
  • “Wat te Doen Voor (en Na) Uw Telefoon Is Gestolen
  • “De Tech-Industrie Wil om te Doden van het Wachtwoord. Of Toch Niet?
  • “Hoe om te controleren Uw Gehele Smarthome Via Een App