De mens, de Jabra Elite Actief 65t Echt Draadloze Oordopjes Zijn Mijn Jam

0
72

Waardering:
9/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $190

Kopen op Amazon

Cameron Summerson

Echt een draadloze oordopjes zijn een van de beste dingen gebeuren oordopjes sinds oordopjes gebeurde in de eerste plaats. En de Elite Actief 65t zijn echte pareltjes in de drukke, echt een draadloze oordopjes markt.

Hier is Wat We Willen

 • Uiterst comfortabel
 • Verblijf in de plaats, zelfs tijdens intensieve workouts
 • Duidelijk gedefinieerde audio

En Wat We niet

 • De zaak is omvangrijker dan anderen en kan een pijn te openen
 • Gebrek low-end vergeleken met AirPods

Dus, wat is de deal met de Elite Actief 65t? Deze kleine jongens zitten stevig in het midden van Jabra is echt draadloos (soms genoemd “echte radio”) collectie van oordopjes, boven de Elite 65t en onder de Elite Sport. Jabra heeft ook een premium set genaamd het Evolueren 65t, maar die lijken te zijn voor zakelijke professionals.

De Elite Actief 65t bouwt voort op de Elite 65t door het toevoegen van zweet-weerstand en een motion-sensor (voor auto-pauze wanneer u een bud); in andere woorden, ze zijn gemaakt voor uit te werken. Ze zijn niet zo robuust als de Elite Sport, die beschikt over een hartslagsensor en de VO2-meting (onder andere functies), maar ze zijn nog steeds waarschijnlijk de set te kopen voor de meeste mensen. Kansen zijn u al een hartslagmeter van een soort, en ik heb gevonden in-ear hartslag sensoren worden dubieus is, op zijn best.

Cameron Summerson

Toen ik voor het eerst gekraakt open de Elite Actief 65t ‘ s box, ik was weliswaar bezorgd over de vorm factor van deze oordopjes, ze zien er vrij omvangrijk. Ik dacht dat het zou zwaar zijn, ongemakkelijk, of een combinatie van de twee. Het goede nieuws is dat ze het niet. In feite, zijn ze de meest comfortabele oordopjes die ik gebruikt heb in de recente geschiedenis. Ze blijven in mijn oren echt goed, zelfs tijdens intensieve workouts, waar ik letterlijk droop van het zweet. Het is verdomd indrukwekkend.

Niet alleen doen ze op hun plaats blijven, maar ze klinken ook indrukwekkend goed. Ik was ervan overtuigd dat alle werkelijk draadloze oordopjes die niet AirPods moest geluid erg klein en zwak. Het blijkt dat dat niet waar is. Terwijl de Elite Actief 65t niet over een vergelijkbaar bedrag van low-end tot AirPods, ze zijn duidelijker en meer te verstaan. De zang is helderder en meer gedefinieerd. De midrange is duidelijk, en de afzonderlijke tonale kenmerken in de meeste muziek zijn ook duidelijk van elkaar gescheiden. Dit alles maakt hen minder “modderige” dan AirPods, en ze bieden een rijker geluid dan andere werkelijk draadloze oordopjes die ik heb geprobeerd.

Cameron Summerson

De oordopjes maken van een zegel in uw oor, die niet alleen maakt ze beter klinken, maar blokkeert ook andere geluiden. Als u wilt horen wat er rond u, hoewel, is er een functie genaamd “HearThrough” activeert de knoppen’ mic ‘ s en maakt in de geluiden van buitenaf. In mijn ervaring, het werkt echt goed en niet drastisch invloed op de kwaliteit van de muziek. Het is vermeldenswaard, hoewel deze functie is niet geweldig in situaties die betrekking hebben op de wind (zoals fietsen). Het is meer voor als je nodig hebt om een gesprek te hebben of situationeel bewustzijn binnen. U kunt gemakkelijk schakelen het in-en uitschakelen met de knop op de juiste knop.

Het spreken van dat recht bud, dat is ook hoe u uw stem assistent. Dat is niet ongebruikelijk is op zijn eigen; wat is het unieke, echter, is de Elite Actief 65t ook heeft Amazon Alexa ingebouwd. In de Jabra Sound app (Android, iOS), kunt u schakelen van de voorraad voice-assistent op je telefoon Alexa—log in met uw Amazon-account.

Cameron Summerson

Ten slotte wil ik het hebben over de een knelpunt met deze oordopjes: de batterij case is een pijn in de kont. Het werkt zoals het hoort te zijn wanneer het gaat om het opslaan en opladen van de knoppen, maar het is zo veel meer moeilijk te openen zijn dan andere, vergelijkbare producten. Terwijl de meeste echte draadloze oordopjes gevallen gebruik van magneten te snap het deksel gesloten en houdt u het vast, de Elite Actief 65t geval heeft een clipping mechanisme dat de vergrendelingen van het gesloten. Dit betekent dat het geval sluit strak, maar is lang niet zo makkelijk open als anderen. En het is bijna onmogelijk om te spiegelen open de behuizing met één hand (dat is een van de leukste dingen van AirPods).

Dat een gezeur opzij, ik hou echt van de Elite Actief 65t oordopjes. Met een adviesprijs van $190, ze zijn daar met het nieuwste model van de AirPods (met draadloos laden geval) als een premium optie.

Ik vind ze meer comfortabel, veelzijdig, en in het algemeen, meer aangenaam om te gebruiken in vergelijking met AirPods. Blijven ze zitten beter dan andere oordopjes die ik heb geprobeerd (vooral bij het werken), en ze klinken geweldig, om op te starten. Dat is een win, win, win in mijn boek!

Waardering: 9/10
Prijs: $190

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Uiterst comfortabel
 • Verblijf in de plaats, zelfs tijdens intensieve workouts
 • Duidelijk gedefinieerde audio

En Wat We niet

 • De zaak is omvangrijker dan anderen en kan een pijn te openen
 • Gebrek low-end vergeleken met AirPods