iClever Verticale Muis Zal Doen (Als er Andere Opties Zijn Dan Uw Budget)

0
70

Waardering:
7/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $19

Kopen op Amazon

De iClever Verticale Muis klaart de klus zonder toeters of bellen. Michael Crider

Heb je veel geld te krijgen van de ergonomische uitrusting voor uw computer? Nee. Maar je hebt een paar compromissen. Dat is het idee achter iClever verticale muis.

Hier is Wat We Willen

 • Goedkope
 • Mooi en comfortabel
 • USB-dongle kan weg

En Wat We niet

 • Geen software-opties
 • Minimale aanpassing
 • Papperig duimknoppen

Deze sub-$20 gadget kan niet concurreren met de wil van de uitstekende Logitech MX Verticale of haar tijdgenoten. Maar als alles wat je nodig hebt is enige verlichting van uw pols op basis van repetitive strain injury, de iClever heeft u gedekt.

Het behandelt de elementaire plicht van het opheffen van je hand van de muis-pad en draaien naar een meer natuurlijke positie. Ik gebruikte de iClever voor de uren van de desktop werken per dag en was net zo comfortabel als ik was met de duurdere opties.

De iClever is ongeveer dezelfde vorm als die van Logitech MX Verticale, als minder verfijnd. Michael Crider

De iClever ontbreekt comfort, dat wel. Gelukkig, het is draadloos—zwaailicht op de muis kabel soort nederlagen het doel. Maar het beperkt u in een standaard 2,4 GHz USB ontvanger met geen optie Bluetooth. Je hebt ook om te graven uit twee AAA-batterijen (niet meegeleverd) om het werkend te krijgen. En als je wilt een advanced key bindt of super-specifieke maatwerk, u vindt het niet hier, er is geen software te worden gevonden.

Maar de basics zijn hier. Het wiel draaien en klikken, en er zijn achteruit en vooruit knoppen voor je duim. Er is een knop om de gevoeligheid van de 2400 DPI optische sensor met vier hardcoded presets. De muis is licht en glad op een pad en de knoppen zijn vrij rustig als je wilt om te worden onopvallend op kantoor. Kortom, het werkt!

Er is een berg gat onder het batterijcompartiment voor de USB-dongle. Michael Crider

Er zijn enkele lichtpuntjes. Bijvoorbeeld, er is een leuke kleine groef voor je pink te helpen om uw hand op de juiste positie. Als u reist met je spullen, er is ook een opbergvak komt tevoorschijn wanneer-opening voor de USB-dongle in de buurt van de batterij baai. En de meeste ergonomische muizen zijn de kans om te gaan op een wandeling als mensen kiezen meestal voor hen in plaats van met een trackpad.

Als een prijsbewuste alternatief voor de feitelijke keuzes van de iClever Verticale Muis zal u fijn. Pak het als je af en toe een pauze nodig van een gewone muis of worden vastgebonden voor geld.

Beoordeling: 7/10
Prijs: $19

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Goedkope
 • Mooi en comfortabel
 • USB-dongle kan weg

En Wat We niet

 • Geen software-opties
 • Minimale aanpassing
 • Papperig duimknoppen