iClever är Vertikal Mouse Kommer att Göra (Om Andra Alternativ Är Över Din Budget)

0
141

Betyg:
7/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: $19

Köp på Amazon

Den iClever Vertikal Mouse får jobbet gjort utan alla klockor och visselpipor. Michael Crider

Du har att spendera en massa pengar för att få ergonomiska redskap för din dator? Nej. Men du måste göra några kompromisser. Det är tanken bakom iClever vertikal mus.

Här är Vad Vi Gillar

 • Billiga
 • Trevliga och bekväma
 • USB-dongel stows bort

Och Vad Vi inte

 • Ingen programvara alternativ
 • Minimal justering
 • Mosig tummen knappar

Detta sub-$20 gadget kan inte konkurrera med de gillar den utmärkta Logitech MX Vertikalt eller sin samtid. Men om allt du behöver är lite lindring från din handled-baserade repetitiva stress skada, iClever s got du omfattas.

Det sköter den grundläggande plikt att lyfta handen från musen pad och förvandla det till en mer naturlig position. Jag använde iClever för timmar av skrivbordet arbete per dag och var bara så bekväma som jag var med dyrare alternativ.

Den iClever är ungefär samma form som Logitech MX-Vertikalt, om mindre raffinerade. Michael Crider

Den iClever saknar bekvämligheter varelse, dock. Tack och lov, det är trådlöst—gräl en mus kabel slags motverkar syftet. Men det begränsar dig till en standard, 2.4 GHz USB-mottagare med ingen Bluetooth-alternativ. Du måste också gräva ut två AAA-batterier (medföljer inte) för att få det att fungera. Och om du vill ha advanced key binds eller super-specifik anpassning, du kommer inte hitta det här, så det finns ingen mjukvara att hittas.

Men grunderna är här. Hjulet snurrar och klick, och det är bakåt och framåt-knapparna för tummen. Det finns en knapp för att justera känsligheten i 2400 DPI optisk sensor med fyra hårdkodade förinställningar. Musen är lätt och smart på en dyna, och knapparna är chockerande nog lugnt om du vill vara diskret på kontoret. Kort sagt, det fungerar!

Det är en stuva hål under batteriet bay för USB-dongle. Michael Crider

Det finns några ljuspunkter. Till exempel, det är en fin liten groove för din pinky för att hjälpa till att hålla handen i rätt position. Om du reser med din utrustning, det är också en hidey-hål för USB-dongle nära batteriet bay. Och mest ergonomiska möss är benägna att gå på en promenad eftersom folk vanligtvis välja dem istället för att använda en styrplatta.

Som en budget-medvetna alternativ till de facto plockar iClever Vertikal Mouse kommer att fungera bra. Ta tag i det om du ibland behöver en paus från din vanliga mus eller är ont om kontanter.

Betyg: 7/10
Pris: $19

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • Billiga
 • Trevliga och bekväma
 • USB-dongel stows bort

Och Vad Vi inte

 • Ingen programvara alternativ
 • Minimal justering
 • Mosig tummen knappar