Het Instellen van een Geweldige Home Office (Zelfs Wanneer U niet Veel Ruimte)

0
97
Photographee.eu/Shutterstock

Alleen omdat je niet veel ruimte hebt, betekent niet dat je moet werken gebogen over uw salontafel. Hier is hoe om uit te spitten een werkruimte wanneer er ruimte is op een premie.

Wanneer de meeste mensen voor ogen die thuis werken, zij het beeld van een goed verlichte, ruime kantoor aan huis. Uw fantasie office kan hebben op een strak bureau en een high-tech ergonomische stoel. Of misschien een antieke eiken bureau en een knusse, lederen stoel is meer jouw stijl.

Maar als je kijkt rond uw studio-appartement of klein, rommelig huis, je al snel in het reine te komen met de werkelijkheid. Er Is zelfs genoeg ruimte voor een echte bureau? Hoeveel werk kan je echt gedaan te krijgen op uw bank? Misschien moet je gewoon werken terwijl je zittend op je bed, de manier waarop u heeft huiswerk in het college?

Het vooruitzicht van het snijden van een kantoor aan huis van een kleine woonruimte kan onmogelijk lijken. Maar met een beetje creativiteit en vindingrijkheid, kunt u het bouwen van een kantoorruimte die u zullen helpen te genieten van het werken vanuit huis nog meer. Hier is hoe het te doen.

Zoeken naar Natuurlijke Licht

Als u besluit welk deel van uw woonruimte die u wilt gebruiken voor het werk, er is één ding dat we willen dat je in gedachten te houden: eerst het natuurlijke licht.

Zelfs in een kelder appartement, heeft u waarschijnlijk een klein venster dat laat op zijn minst een beetje licht in. U kunt gebruik maken van deze natuurlijke lichtbronnen, werken in je voordeel. Studies hebben aangetoond dat het natuurlijke licht van de toegang is de nummer een ding dat maakt dat medewerkers zich goed voelen over een werkruimte.

Zonder natuurlijk licht, u zult snel vervelen, moe of uitschakelen in. Je hersenen hebben een harde tijd te tikken op de energie die het nodig heeft om zich te concentreren. Dus ongeacht waar u besluit om uw kantoor aan huis, zorg voor een duidelijke weergave van een venster. De grotere en helderder het raam, hoe beter, maar werken met wat je hebt.

Overwegen Uw Behoeften

Nu, bedenk wat uw kantoor nodig heeft.

Voor de meeste mensen, een bureau en een plek om te zitten zal doen de truc. Maar hoe groot zal uw bureau hoeft te worden? Werk je met twee grote schermen regelmatig, of wil je het werk van een gewone laptop? Heeft u behoefte aan een plek om zich te verspreiden tal van papers, of kunt u met een enkele notebook?

Als u denkt over dit, controleer of aan de afzonderlijke behoeften van wil. Misschien wilt u een grote, mooie monitor om mee te werken, maar een laptop zal werken net zo goed. Kijk voor creatieve oplossingen, ook. Misschien hang je die grote scherm op de muur, zodat het niet nemen geen ruimte op het bureau.

Het identificeren van de Juiste Ruimte

Met dat in gedachten, het is tijd om te identificeren van de plaats plaatst u uw kantoor aan huis.

Tenzij je een echte behoefte aan veel ruimte, je echt niet meer nodig dan een paar meter. Echter, afhankelijk van hoe krap je leefsituatie is, moet u mogelijk het herschikken van sommige meubels te openen die kantoorruimte.

Zoek of maak een vrije hoek, stuk muur, of een ruimte onder een venster. Dingen verplaatsen zolang als nodig is totdat je hebt een open ruimte, waar je kan passen een bureau van een soort. Als er geen vrije ruimte aan de muur, die je zou kunnen smullen van een bureau tot tegen de achterkant van uw bank in plaats. Je kan zelfs gebruik maken van een extra kast als kantoor (maar laten we reëel zijn—hoe veel mensen in kleine woonruimtes hebben een kast te sparen?).

el lobo/Shutterstock

Uw kantoor kan ook in uw hal, gang, keuken of zelfs in uw slaapkamer. Overal met een paar extra meter van de ruimte werken. Onze Editor in Chief Jason draaide zich een ongebruikte inham aan het einde van een gang in een kantoor aan huis voor zijn vrouw: het was precies de juiste grootte voor twee archiefkasten, een wastafelblad hout, van IKEA, en een bureaustoel. U hebt een plekje in je eigen huis, zoals dat: een spatie aan het einde van een gang of onder een trap, waar een bescheiden kantoor zou zitten.

Als u uw bureau in uw slaapkamer, probeer het gezicht weg van uw bed, zodat u niet na te denken over dutjes gedurende de hele dag of werken als je in bed.

Kies Uw Bureau en Stoel

Nu hebt u een plek om uw bureau. Het kan slechts een paar meter breed, maar alles wat je nodig hebt is genoeg ruimte voor jezelf en je meest essentiële werk levert.

Volgende, zoek (of maak) een bureau dat past in de ruimte. Gebruik een meetlint om te zien wat jullie hebben om mee te werken. Dan bedenk wat voor soort bureau het beste zal werken.

De meeste mensen geen behoefte hebben aan een traditioneel bureau. U kunt maximaal planken of kopen van zelfstandige organisatoren nemen de plaats in van bureau laden. Dus naast winkelen voor een bureau, overweeg dan gewone tabellen. Tweedehands winkels hebben vaak oude bureaus en tafels in vele verschillende maten tegen aantrekkelijke prijzen.

U kunt ook een plank om te dienen als uw bureau in de plaats. Een stevige plank die groot genoeg is voor je werk essentials zal doen de truc. Dit is een uitstekende manier om het meeste uit van een zeer kleine of vreemd gevormde office space, en de voorraden zijn meestal goedkoper. U kunt zelfs uw kast bureau hoog genoeg om te gebruiken als een staande receptie, gebruik dan een hoge stoel om jouw de optie geven om te zitten.

De stoel die u gebruikt is aan u—maar zorg ervoor dat het is comfortabel genoeg voor elke dag. U kunt ook helpen met een kleine thuis voelen minder rommelig door het zorgvuldig uitkiezen van uw bureau en stoel design. Stijlen met dunne benen en strakke lijnen, of zelfs blanke dat past in de achtergrond, niet veel visuele ruis naar een kamer.

Overweeg Ladeschotjes

Als je leeft met andere mensen, die je willen zou om te vinden een manier om delen van uw kantoor ruimte van de rest van de leefruimte.

Natuurlijk, de droom is om een kantoor aan huis met een deur kunt sluiten. Maar aangezien dat niet altijd realistisch, creatief. Probeer het ophangen van gordijnen of het ophangen van een opvouwbare scheidingswand scherm te scheiden van uw kantoor op de hoek van de leefruimte.

Deze oplossingen niet zal blokkeren lawaai, maar ze zullen in ieder geval houden visuele afleidingen tot een minimum te beperken. U kunt gebruik maken van noise-cancelling hoofdtelefoons voor de verzorging van de ruis aspect.

Het Vinden Van Oplossingen Voor Opslag

Als je een kleine woonkamer, u waarschijnlijk moeite hebben met het vinden van plaatsen om uw spullen. Gelukkig, uw kantoor aan huis de ruimte kan ook een bron van nieuwe opslag.

Kijk boven en onder uw bureau. Kan je planken net boven het bureau, of voeg enkele rollen lades eronder? Vergeet niet, de verticale ruimte is je beste vriend in een kleine woon-en leefsituatie.

Uw storage-oplossingen kunnen houden van uw werk levert. Maar als je niet veel spullen, ze kunnen ook het bezit alles wat je nodig hebt om op te slaan.

Voor Multipurpose

Als u nog steeds moeite met het vinden van een ruimte in uw huis, dat zal gewoon werken voor werk, kunt u een dual-purpose ruimte in plaats van.

Misschien heb je gewoon nodig hebt om het herschikken van uw eettafel, zodat het gemakkelijk kan omzetten in een (werk) tafel na het ontbijt. Een paar rollen lades om uw werk levert dicht bij de hand zou kunnen doen de truc.

Of misschien is het nieuwe bureau ruimte die je gebouwd kan doen dubbele plicht als een koffie-nook. Maar zorg ervoor dat je gemakkelijk pack uw werk spullen weg wanneer u gebruik wilt maken van de ruimte voor ontspanning.

Voeg Een Persoonlijke Touch

Uw kantoor aan huis is niet alleen om het praktische. Het moet ook een leuke, persoonlijke touch die het een integraal onderdeel van uw huis.

Als je niet hoeft te rekken hangen voor de opslag tot aan het plafond, kunt u hang je favoriete prenten boven je bureau in de plaats. Naar hen te kijken, zal je inspireren op donkere dagen, en dat ze de ruimte voelen zich minder comfortabel.

U kunt ook een stapel van uw favoriete boeken op je bureau plank, een paar leuke planten voor op uw bureau, of het kopen van office supplies in uw favoriete kleuren. Doen wat nodig is om uw huis werkruimte voelt goed, thuis.

Het maken van een kantoor aan huis, in je kleine woonruimte die u kunnen inspireren om te zoeken naar andere manieren om het gebruik van uw omgeving efficiënter ook. Maar nog belangrijker, het zal u een plaats waar u kunt snel in een “modus” en krijgen dingen gedaan.

Natuurlijk, u kunt nog steeds zelf uw werk naar een nabijgelegen café als u wilt dat een verandering van het landschap, ook. Volgende, bekijk dan onze gids voor het krijgen van werk in de openbare ruimtes.