Varför Google-Kalendern Är Den Bästa Online-Kalender Service

0
140

En gång i tiden var du tvungen att hålla ett papper-baserade kalender om du ville spåra möten. Om du bar med dig överallt, var chanserna att du inte skulle ha det till hands när du behövde det som mest. Dessutom, det fanns inget sätt att enkelt dela information med andra människor i ditt liv som kan tänkas behöva för att hålla jämna steg med dig.

Tekniken har förändrat allt detta. Dagens kalendrar är mobil, synkronisering mellan enheter så att oavsett var du är, kan du visa, redigera och skapa möten. Du kan också enkelt dela dina kalendrar och möten med andra människor så att de kan hålla jämna steg med dig.

Google Kalender är en av de mest populära elektroniska kalendrar, och här är några skäl till varför.

Automatisk Befolkningen Från E-Post

Allt från flyg till film bokningar som görs online dessa dagar, men du måste också komma ihåg att lägga till information till din kalender. Om du har Gmail, Google Kalender automatiskt efter den tid för dig. Du kommer även att få en påminnelse när det är dags att lämna.

Du kan styra automatisk import från Gmail genom att gå till Inställningar i Google Kalender. Bläddra ner till Händelser från Gmail och ändra synligheten för dina möten eller avmarkera kryssrutan sluta importera helt och hållet.

Hantera Flera Kalendrar

Om du behöver separata kalendrar för att hantera olika områden i ditt liv, Google Kalender har du omfattas. Du kan använda kryssrutorna under Mina Kalendrar att välja vilken kalender som du ser, eller kryssa i alla rutor för att se allt på ett ställe.

Detta är användbart om du vill ha en annan tidsplan för arbetet och en för privat eller hålla en separat kalender för olika aspekter av din verksamhet.

At-a-Glance Mobil Åtkomst

Google Kalender är populärt i en del eftersom du kan se från var som helst. Om du hämta gratis i Google Kalender-app för iOS eller Android, har du enkel tillgång till dina möten medan du är på språng.

Det bästa av allt, när du lägger till en avtalad tid i din kalender på en enhet, det omedelbart synkroniseras på alla dina enheter för att säkerställa att du alltid ser den mest up-to-date information.

Dela Kalendrar Eller Händelser

Nästan så snart du har satt ditt Google-Kalendern upp, kommer du sannolikt att vilja se till att andra kan få tillgång till det. Kanske är det en betrodd kollega eller din partner som måste kunna spåra var du kommer att vara att löpande?

Bara att klicka på de tre prickarna till höger på den kalender som du vill dela och välj Inställningar och Dela från alternativen. Därifrån kan du lägga till namn på personer som du vill lägga till, tillsammans med om du vill ha dem för att kunna göra ändringar eller bara visa rättigheter.

Du kan också enkelt dela med dig av någon händelse genom att redigera och lägga till händelse gäster i den högra panelen av uppgifter om händelsen.

Bläddra Kalendrar Av Intresse

En av de saker som sätter Google Kalender bortsett från konkurrenter Bläddra Kalendrar av Intresse funktionen. Med den in i en låda, kan du lägga till en kalender som innehåller alla datum som du behöver.

Kalendrar med religiösa och regionala helgdagar kommer att se till att du aldrig missar ett datum som är viktigt för dina behov. Sport-fans kommer att älska att de kan kontrollera en box och få hela schemat för alla spel som spelas av NBA, NFL, NHL och mycket mer. Det finns även en kalender som hjälper dig att följa månens faser.

För att lägga till dessa kalendrar, bläddra ner till Andra Kalendrar när du är på din kalender tv och kolla på plustecknet och välj Bläddra i Kalendrar som är av Intresse.

Med rätt kalender-app, kommer du att kunna hantera möten och vistelse på toppen av din att-göra-lista med lätthet. Det finns så många funktioner i Google Kalender är det enkelt att gå miste om ett par, så det är viktigt att läsa på vad det kan göra för att se till att du får mest ut av det.