Mophie ‘ s Nieuwe Draadloze oplader Pads Kunnen Voldoen aan Uw Verlangens AirPower

0
184
Mophie

Mophie onthulde een paar nieuwe multi-device opladen matten vandaag, beide zijn ontworpen met de producten van Apple in het achterhoofd. Als u nog steeds teleurgesteld dat AirPower nooit gebeurd, deze kunnen verzadigen uw wensen.

De Dual Wireless Charging Pad (MSPR $80)

Mophie

Zoals de naam aangeeft, is dit een dual-ontwerp charging pad is gemaakt van het sap een paar telefoons—werkt met alle Qi-compatibele telefoon of een telefoon en een set van AirPods. Het biedt een snelle opladen tarief van 7,5 watt, dat is de snelste aanvaardbaar tarief van vandaag.

Terwijl het is ontworpen om draadloos opladen een paar van de gadgets in een keer, het beschikt ook over een USB-poort op de achterkant, zodat u kunt de plug een andere lader in het—net als de één voor je Apple-Horloge. Als u op zoek bent naar een all-inclusive oplossing, hoewel, de andere de lader van de Mophie kondigde vandaag zou het een voor je.

Kopen van Apple

De 3-in-1 Wireless Charging Pad (MSRP $140)

Mophie

In plaats van het opladen van een paar apparaten, deze is voor de Apple-gebruiker die een iPhone, AirPods, en een Apple-Horloge, omdat het specifieke plekken voor elk van hen. Als de Dual Wireless Charging Pad biedt maximaal 7,5 watt van snel draadloos opladen.

De super schoon, minimaal, en het geïntegreerde ontwerp moet een boon voor vrijwel alle Apple-gebruiker. Het ziet er dus goed uit.

Kopen van Apple

Één van beide manier u ook heen gaat, deze zien er allebei als kleine harde laders. U kunt bestellen of direct van Apple via de bovenstaande links, of bekijk ze op Mophie ‘ s site [Dual, 3-in-1].