Hvorfor Google Kalender Er Den Beste Online-Kalenderen Service

0
144

På en gang, du har å holde en papir-basert kalender hvis du ønsket å holde rede på avtaler. Med mindre du bar den med deg overalt, er det store sjanser var det du ville ikke ha den på hånden når du trengte det som mest. I tillegg, var det ingen enkel måte å dele informasjon med andre mennesker i ditt liv som kan være behov for å holde tritt med deg.

Teknologi har forandret alt. Dagens kalendere er mobile, synkronisering mellom enheter, slik at uansett hvor du er, kan du vise, redigere og opprette avtaler. Du kan også enkelt dele kalendere og avtaler med andre mennesker, slik at de kan holde tritt med deg.

Google Kalender er en av de mest populære elektroniske kalendere, og her er noen grunner til hvorfor.

Automatisk Befolkningen Fra E-Post

Alt fra flyreiser til film reservasjoner som er gjort på nettet i disse dager, men du må også huske å legge informasjonen inn i kalenderen din. Hvis du har Gmail, Google Kalender automatisk legge avtale for deg. Du vil også få en påminnelse når det er på tide å forlate.

Du kan kontrollere automatisk import fra Gmail ved å gå til Innstillinger i Google Kalender. Bla ned til Hendelser fra Gmail og endre synligheten av avtaler eller fjern avmerkingen for å stoppe import helt.

Administrere Flere Kalendere

Hvis du trenger egne kalendere for å håndtere ulike områder av livet ditt, Google Kalender har du dekket. Du kan bruke avmerkingsboksene under Mine Kalendere for å velge hvilken kalender du vil se, eller sjekk alle boksene for å se alt på ett sted.

Dette er nyttig hvis du vil ha en annen kalender for arbeid og personlig eller holde en egen kalender for ulike aspekter av din bedrift.

At-a-Glance Mobil Tilgang

Google Kalender er populært i en del fordi du kan se den fra hvor som helst. Hvis du laster ned gratis Google Kalender-appen for iOS eller Android, vil du ha enkel tilgang til dine avtaler mens du er på farten.

Best av alt, når du legger til en avtale i kalenderen på enheten umiddelbart synkroniseres på tvers av alle enhetene dine for å sikre at du alltid ser den mest up-to-date informasjon.

Dele Kalendere Eller Hendelser

Nesten så snart du har satt din Google-Kalenderen, vil du sannsynligvis ønske å sørge for at andre kan få tilgang til den. Kanskje det er en betrodd medarbeider eller ditt liv partner som trenger å være i stand til å spore hvor du kommer til å være på en kontinuerlig basis?

Bare klikk på de tre prikkene til høyre på kalenderen du vil dele, og velg Innstillinger og Deling fra valg. Derfra, du kan legge til navnene på personene du vil legge til, sammen med om du vil ha dem til å være i stand til å gjøre endringer eller bare vise rettigheter.

Du kan også enkelt dele hvilken som helst hendelse ved å redigere hendelsen, og legger til gjester i høyre panel av detaljene for hendelsen.

Bla Gjennom Kalendere Av Interesse

En av de tingene som setter i Google Kalender, bortsett fra konkurrentene er Bla gjennom Kalendere av Interesse-funksjonen. Med sjekk av boksen, kan du legge til en kalender som gir alle datoene du trenger.

Kalendere med religiøse og regionale ferie, vil sikre at du aldri går glipp av en dato som er viktig for dine behov. Sports fans vil elske at de kan krysse av i en boks og få full oversikt over alle spillene som spilles av NBA, NFL, NHL, og mer. Det er også en kalender som hjelper deg med å spore av månefasene.

For å legge til disse kalendere, bla ned til Andre Kalendere når du er på kalenderen din skjermen og se på pluss-tegnet, og velg Bla gjennom Kalendere av Interesse.

Med riktig kalender-appen, vil du være i stand til å administrere avtaler og holde deg på toppen av din liste over gjøremål med letthet. Det er så mange funksjoner i Google Kalender, og det er lett å gå glipp av noen, så det er viktig å lese seg opp på hva den kan gjøre for å sørge for at du får mest mulig ut av det.