Wat We Willen: De GENKI Geheime Dock wordt de Dock de Schakelaar Verdient

0
80
Menselijke Zaken/Kickstarter.com

Het Nintendo-Schakelaar is geweldig, het is leuk voor de hele familie, en je kunt het met je. Het ding is, als je wilt om alles met je, het is vrij omvangrijk. De GENKI Geheime Dock is de oplossing.

Deze praktische kleine gadget is een dock verborgen in een GaN (gallium nitride) oplader voor de ultieme draagbaarheid. De GENKI biedt USB-C PD opladen en USB-3.1 accessoire-poort en HDMI-out al in een lader die is niet veel groter dan een typische telefoon wall wart. Het is tien keer kleiner dan de Schakelaar Dock en 22 procent kleiner dan de voorraad Nintendo oplader. Het is vrij klein.

Voordat je te enthousiast, maar we moeten er op wijzen dat deze is nog een Kickstarter project, dus er is een kleine kans dat het niet tot wasdom komen (onwaarschijnlijk). Op de kop van de Menselijke Dingen, die succesvol gefinancierd en gestart met een product (een Bluetooth audio dongle voor de Toets), zodat in ieder geval heeft het een goede track record.

Maar ja, als je je Schakelaar, dock, oplader, en al die andere dingen je vaak, dit ziet eruit als een moordenaar oplossing voor het vergroten van de draagbaarheid. Wilt u meer weten of terug het project, ga dan naar Kickstarter—het is verdiend meer dan $27,000 in de back net terwijl ik dit artikel schrijf. Indrukwekkend.

[via Gizmodo]