Sånt Gillar Vi: GENKI Dold Dock är den Dock Byta Förtjänar

0
78
Mänskliga Saker/Kickstarter.kom

Nintendo Switch är stort—det är kul för hela familjen, och du kan ta den med dig. Saken är den att om du vill ta allt med dig, det är ganska skrymmande. GENKI Dold Dock är lösningen.

Denna praktiska lilla prylen är en docka som är gömda inuti en GaN (galliumnitrid) laddare för den ultimata bärbarhet. GENKI erbjuder USB-C och PD-laddning, och USB-3.1 tillbehör port och HDMI-ut allt i en laddare som inte är mycket större än en vanlig telefon väggen vårta. Det är tio gånger mindre än Switch för Ipod och 22 procent mindre än beståndet Nintendo laddare. Det är ganska litet.

Innan du blir för upphetsad, men vi bör påpeka att detta är ännu ett Kickstarter-projekt, så det finns en liten chans att det inte kommer att komma till stånd (inte troligt). På uppsidan, det är från Mänskliga Saker, som finansierat och lanserat en annan produkt (en Bluetooth-dongel för Växeln), så åtminstone den har ett bra track record.

Men ja, om du tar din Switch, docka, laddare, och allt det andra saker med dig ofta, detta ser ut som en mördare lösning för att öka överförbarheten. Vill du veta mer eller tillbaka projektet, hoppa över till Kickstarter—det fått över $27,000 i backar bara när jag höll på att skriva denna artikel. Imponerande.

[via Gizmodo]