Hur man Mäter Höjden på Din iPhone

0
37
Dave Nelson / Shutterstock

Din höjd mäts vanligen som din höjd över havet. Detta är värdefull information, särskilt om du gillar att klättra i berg. Du kan hitta din aktuella höjd genom att titta på din iPhone, och du har redan en app för att göra det.

Alla iPhones från iPhone 6 och framåt har en barometer som beräknar en enhet nuvarande höjd. IPhone använder data för flera saker, inte minst för att hjälpa den att veta när du ta en trappa—måste avsluta aktivitet ringar.

Skillnaden Mellan Höjd och Höjd

Människor ofta utbyte av två ord, men de har separata definitioner. Höjd är höjd av ett objekt eller en plats “över en viss planetariska referensplanet, särskilt över havet och på jorden” som förklaras av dictionary.com.

Höjd avser en position som är “över havet eller marken”, enligt samma källa.

Att Mäta Din Höjd

Hitta din höjd är lätt, och du behöver inte ladda ner något nytt att göra det. Kompass-appen är installerad på alla iPhones, vilket är allt du behöver för att komma igång.

Börja med att öppna “Kompass” – app. Nästa, hitta anges höjd, som visas längst ner på skärmen.

Höjddata är ganska grundläggande information men super bra ibland. Om du behöver mer information om din aktuella position, kan du ladda ner mer detaljerad apps som Min Höjd. Att man är fri med in-app-köp för att låsa upp ytterligare data.

En annan Användning för Kompassen App

Förutom att visa dina koordinater och höjd, Kompassen app har en mer trick i rockärmen: Du kan använda den som en nivå. Det är förvånansvärt exakt tack vare den rad av sensorer inbyggda i iPhone och praktiskt för när en ny hylla absolut måste vara perfekt nivå.

LÄS NÄSTA

  • “Musen Vänster Klicka På Knappen Inte Fungerar? Här är Hur man Fixar Det
  • “Netflix Föräldrakontroll Är Fruktansvärd
  • “Hur för att Se Hur Mycket RAM-minne som Finns I DATORN (och Dess Hastighet)
  • “Hur Gör Hologram Fungerar på Scen?
  • “Hur man Lägger till ett GUI till Linux Shell-Skript