Hoe op te Meten Hoogte op Je iPhone

0
95
Dave Nelson / Shutterstock

Uw hoogte wordt meestal gemeten als uw hoogte boven de zeespiegel. Dit is nuttige informatie, zeker als je van bergen beklimmen. Kunt u uw huidige hoogte door te kijken op je iPhone, en je hebt al de app om het te doen.

Alle iPhones vanaf de iPhone 6 verder zijn een barometer berekent een apparaat huidige hoogte. De iPhone maakt gebruik van die gegevens voor meerdere dingen, niet in het minst om te helpen het weten wanneer je een vlucht van trappen, moet deze activiteit ringen.

Het Verschil Tussen de Hoogte en de Hoogte

Mensen vaak wissel de twee woorden, maar ze hebben wel een aparte definities. De hoogte is de hoogte van een object of plek ‘boven een bepaalde planetaire referentievlak, vooral boven de zeespiegel op aarde’, zoals uitgelegd door dictionary.com.

Hoogte heeft betrekking op een positie die “boven de zee of de grond”, aldus dezelfde bron.

Meten Van De Hoogte

Het vinden van uw hoogte is eenvoudig, en u hoeft niets te downloaden, nieuwe om het te doen. De Kompas app is geïnstalleerd op alle iPhones, dat is alles wat je nodig hebt om te beginnen.

Open eerst het “Kompas” – app. Zoek vervolgens de weergegeven hoogte, die wordt weergegeven aan de onderkant van het scherm.

De hoogtedata is vrij basic informatie, maar super handig op keer. Als u meer informatie nodig hebt over uw huidige positie, kunt u het downloaden van meer gedetailleerde apps zoals Mijn Hoogte. Dat is gratis, met in-app aankopen om te ontgrendelen extra gegevens.

Een ander Gebruik van het Kompas App

Naast het weergeven van uw coördinaten en hoogte, de Kompas app heeft nog een truc achter de hand: U kunt het gebruiken als een niveau. Het is verrassend nauwkeurig dankzij de reeks sensoren ingebouwd in de iPhone en handig voor wanneer er een nieuwe plank moeten absoluut perfect niveau.

LEES VERDER

  • “Muis Links-Klik Op De Knop Werkt Niet? Hier is Hoe Het te Repareren
  • “Netflix Ouderlijk toezicht Zijn Verschrikkelijk
  • “Hoe om te Zien hoeveel RAM-geheugen In Uw PC (en De Snelheid)
  • “Hoe Hologrammen Werk op het Podium?
  • “Het Toevoegen van een GUI voor Linux Shell Scripts