Dagelijks Nieuws Roundup: Huawei Onthult HarmonyOS voor IoT Apparaten, Niet-Telefoons

0
103

Na plaatsing op de AMERIKAANSE regering de Entity List, het was niet duidelijk is wat Huawei zou doen zonder toegang tot Android. Het bedrijf beweerde dat het een besturingssysteem in de werken in het geval dat de dag kwam.

Vandaag, tijdens de jaarlijkse developer conference, Huawei officieel onthuld HarmonyOS. De OS is gebouwd met een microkernel, zogenaamd waardoor het sneller en veiliger dan Android.

Voor nu, HarmonyOS zal alleen wonen op het Ivd-apparaten. We verwachten dat versie 1.0 om sommige van de vennootschap smart verschijnt later dit jaar, zoals de Eer Vision TV. Huawei heeft verklaard dat zij niet van plan te vervangen door Android met HarmonyOS, maar het kan onmiddellijk over te schakelen als Google ooit ingetrokken toegang tot het mobiele OS. [Engadget]

In Ander Nieuws:

  • Ubuntu 18.04.3 LTS Is Nu Verkrijgbaar met Linux Kernel 5.0: Canonieke zojuist de derde van de vijf tussenreleases voor Ubuntu 18.04. Naast bug fixes, deze update brengt een selectie van kleur emoji-opties in het emoji-picker, GNOME Shell en Mompelen verbeteringen, en de Linux Kernel 5.0. Net als in Ubuntu 19.04, de nieuwe kernel biedt verbeterde hardware-ondersteuning en andere verbeteringen in prestaties. Zorg ervoor om te controleren onze handleiding over het installeren van de Ubuntu 18.04.3 LTS-update. [OMG Ubuntu]
  • Vertel Alexa Spreken Langzamer: Afhankelijk van wat je gebruikt Amazon Alexa, je zou kunnen vinden dat de stem assistent praat te snel te begrijpen. Vanaf vandaag kunnen klanten in de verenigde staten kan vragen hun smart sprekers langzamer of sneller. Aanpassen van Alexa ‘ s spreken tarieven, zeggen, “Alexa, spreker langzamer,” of “Alexa, spreken sneller.” Voor het resetten van de ‘smart assistant’ s speech, zeggen, “Alexa, spreken op uw standaard tarief.” [Amazone]
  • Sony ‘ s Nieuwe Laptop Bevat Alle Poorten aanwezig zijn op Uw Computer: de Meeste moderne laptops kunnen bestaan uit twee of drie USB-A en USB-C-poorten, maar dat is het eigenlijk. Sony besloten dat nog niet genoeg was, en in plaats daarvan vrijgegeven van de SX12 met drie USB-A poorten, een USB-C, HDMI, SD-kaart slot, een ethernet-poort, VGA, en een 3,5 mm hoofdtelefoon/microfoon aansluiting. De VAIO SX12 begint bij € 1,119 in de VS met een U-serie Core i5 CPU, 8GB RAM-geheugen en 256 gb opslag. [De Rand]

Jupiter onlangs ingevoerde positie van de oppositie, waardoor de plaats in ons zonnestelsel bijna tegenover de Zon van de Aarde. De ligging maakt het eenvoudiger wordt voor wetenschappers om te bekijken en de studie van de planeet. Op 27 juni, de Hubble-telescoop gevangen een nieuwe foto van Jupiter met zijn Grote Rode Vlek vooraan in het midden.

Volgens de European Space Agency, de afbeelding levert verder bewijs dat de Grote Rode Vlek krimpt. Het is nog steeds niet duidelijk waarom, maar de storm, die een diameter heeft die ongeveer gelijk is aan de Aarde—heeft gewoed voor 150 tot 350 jaar. Wetenschappers hopen dat deze nieuwe foto ‘s helpen ze met het ontdekken van wat is gaande is in Jupiter’ s atmosfeer. [Science Alert]

LEES VERDER

  • “Het Installeren van de Linux 5.0 Update op een Ubuntu LTS 18.04
  • “Hoe om te Stoppen met Bedrijven Uit het Luisteren naar Uw Stem Assistent-Opnamen
  • “Muis Links-Klik Op De Knop Werkt Niet? Hier is Hoe Het te Repareren
  • “Netflix Ouderlijk toezicht Zijn Verschrikkelijk
  • “Hoe om te Zien hoeveel RAM-geheugen In Uw PC (en De Snelheid)