Dagelijks Nieuws Roundup: De iPhone Vervanging van de Batterij Probleem

0
65

Aan het eind van 2017, Apple erkend dat het gesmoord oudere iPhones aan het verlengen van de levensduur van het apparaat. iOS 11.3 uitgerold in het begin van 2018 en toegevoegd een “batterijstatus” sectie van de iPhone Instellingen menu. De functie toegestaan gebruikers controleren om de levensduur van hun levensduur van de accu.

Nu, een rapport van voormalige How-To Geek schrijver, Craig Lloyd, nu op iFixit, die stelt dat Apple blokkeert gebruikers in het bekijken van de gezondheid van de Batterij als de batterij van de telefoon is vervangen door iemand anders dan een Apple Genius of een Apple Authorized Service Provider. In plaats daarvan, zijn de gebruikers van het zien van een “Belangrijk bericht batterij” aanspraak maken op de iPhone kan niet controleren van de echtheid van de batterij.

Een ding om op te merken is dat dit niet alleen een probleem met de installatie van derden batterijen. Volgens De Kunst van de Reparatie, Apple ‘ s batterijen zijn voorzien van een Texas Instruments microcontroller die rapporten batterij capaciteit, temperatuur, en meer. In nieuwere iPhones, deze chip ook winkels en rapporten een unieke authenticatie sleutel die is gekoppeld aan de raad van de logica. Zelfs als een authentieke Apple accu wordt gebruikt als een vervanging, als de sleutel niet van de één de raad van bestuur wordt verwacht, de telefoon wordt het volgende foutbericht weergegeven. [iFixit]

In Ander Nieuws:

  • Microsoft maakt Gebruik van Menselijke Review te Verbeteren Cortana en Skype Vertaling Functie: Amazon, Apple en Google hebben ontvangen van het publieke verzet nadat klanten vinden dat elk bedrijf gebruikt medewerkers om te beoordelen voor spraakopnamen. Microsoft is nu in de schijnwerpers als een aannemer heeft naar voren komen met voice-opnamen die zijn bedoeld om te worden gebruikt voor het verbeteren van de Skype-vertaling voorzien en eventueel Cortana. Microsoft erkent de praktijk en benadrukt dat het zich richt op de bescherming van de privacy van de gebruiker. [Moederbord]
  • Nintendo Kan het Bereiden van een High-End-Schakelaar Console: In juli, Nintendo onthulde een dock-loze versie van haar hit console spel genaamd de Schakelaar Lite. Nu, een rapport beweert dat het Japanse bedrijf is het niet gedaan. Als het gerucht is om geloofd te worden, Nintendo plannen voor het gebruik van Sharp ‘ s IGZO displays in een premium-versie van de Schakelaar die het mogelijk zou zijn een hogere resolutie scherm en een betere specs. [Wall street journal]
  • De Samsung Galaxy Note 10 en Noot 10 Plus Aangekondigd: de Samsung officieel onthuld de 6,3-inch Galaxy Note 10 en 6,8-inch Opmerking 10 Plus. In aanvulling op de eerder gelekte premium specs, de handsets zijn onder andere een bijgewerkte S Pen die voegt gebaar controles, nieuwe AR-functies ingebouwd in de camera, en meer. De Galaxy Note 10 en Noot 10 Plus zijn zowel beschikbaar voor pre-order vanaf € 949 en $1,049 respectievelijk. [Samsung]

Wetenschappers in Nieuw-Zeeland hebben de fossielen ontdekt van wat nu de grootste bekende parrot. De naam Heracles inexpectatus, het is van mening dat de vogel woog ongeveer 15 pond (7 kilo) en stond tot 3 meter (1 meter) hoog. Als nauwkeurige, de uitgestorven dier zou worden over het dubbele van de grootte van Nieuw-Zeeland ‘ s grootste reus van parrot, de kakapo.

De fossielen werden opgegraven in 2008, maar werden opgeslagen om te worden onderzocht op een latere datum omdat de wetenschappers geloofden dat de botten behoorde tot een oude eagle. Meer dan een decennium later, graduate student Ellen Mather van Flinders University herontdekt de fossielen in een onderzoeksproject, geleid door paleontoloog Trevor Waardig. [Science Alert]

LEES VERDER

  • “Muis Links-Klik Op De Knop Werkt Niet? Hier is Hoe Het te Repareren
  • “Netflix Ouderlijk toezicht Zijn Verschrikkelijk
  • “Hoe om te Zien hoeveel RAM-geheugen In Uw PC (en De Snelheid)
  • “Hoe Hologrammen Werk op het Podium?
  • “Het Toevoegen van een GUI voor Linux Shell Scripts