Hvordan Legge Til Ultra Widescreen-Støtte Til Eldre PC-Spill

0
120

Skjermen størrelsesforhold har vært i noen interessante steder. CRT PC-skjermer har vanligvis brukt 4:3-sideforhold. Dette betyr at for hver fire enheter av bredde, skjermen er tre enheter høye. I form av pixel oppløsning, vanlig 4:3 oppløsning ville være 320×240, 640×480,, 800×600 og 1024×768.

Med fremveksten av LCD-flatskjerm-skjermer, 16:9 widescreen-format har blitt normen. Dette sammenfaller med HD-oppløsning, for eksempel 1280×720 og 1920×1080.

I de siste årene har det vært en ny pc-skjerm format som er kjent som Ultra Widescreen. Disse skjermene har et sideforhold på 21:9, noe som gjør dem gode for produktivitet, ser anamorfisk video og spiller engasjerende spill.

Dessverre er det mange eldre spilltitler ikke har støtte for 21:9 sideforhold. Enda noen spill som har en ultra widescreen-alternativet ikke skala deres grensesnitt riktig. Så hvis du prøver å spille dem på en 21:9-skjerm du vil ende opp med store svarte felt på hver side av skjermen.

Den gode nyheten er at du kan bruke et stykke programvare som er kjent som Feilfri Widescreen å legge til i 21:9 støtte til noen av de mest populære video-spill der ute.

Med Feilfri
Widescreen

Den første bestillingen eller virksomhet er å laste ned Feilfri Widescreen og installere den.

Etter at du har kjørt programmet for første gang, blir du bedt om å gjøre noen innledende innstillinger. Hvis du sier ja, kan du gå gjennom det grunnleggende oppsettet av programmet, men folk flest vil sannsynligvis ikke å rote med disse.

En gang i programmet riktig, vil du se to viktigste mapper i venstre rute – Installert og Tilgjengelig.

Under tilgjengelige plugins vil du finne alle spill FWS støtter for øyeblikket. For denne demonstrasjonen, vi kommer til å bruke undervurdert Riker Almalur som et eksempel. Så vi finner spillet og klikk på det.

Dette
vil installere plugin. Noen spill tilbyr ekstra innstillinger. I
dette er tilfelle, kan du justere synsfelt.

Vi er
nå klar til å starte spillet, FWS vil oppdage lanseringen og injisere
oppdateringen automatisk. Så vi starter opp spillet og justere
oppløsning til vår native-skjermen innstillinger.

Viola! Alt ser ut til å fungere som tiltenkt. I tilfelle av Almalur, uten lappen mange UI-elementer ikke vises riktig. I andre spill er løs kan også legge til i 21:9 oppløsning støtte som manglet før.

Mer spill løser blir lagt til hele tiden, så bør du vurdere å kaste litt penger på utbygger!

Et Bredere Perspektiv

Når du har gamed på ultra wide vedtak, er det vanskelig å gå tilbake til det trangt 16:9-vinduet i den virtuelle verden. Du bør imidlertid holde noen viktige punkter i tankene.

Først av alt, denne programvaren endrer spillet, som kan stave problemer for noen anti-cheat tiltak noen multiplayer spill har. Hvis du ikke er sikker, kan du be utbygger eller spillet samfunnet hvis Feilfri Widescreen kommer til å invitere et forbud.

For det andre, spillet kan handle merkelig med en ultrawide oppløsning. Spesielt, det kan se ut som et fisheye-effekten har vært brukt i bildet. I dette tilfellet kan du nødt til å justere området du vil vise eller FOV i spillets egne innstillinger til det føles mer naturlig å flytte rundt. Dette er vanligvis bare et problem i første-person spill.

Annet enn at, du bør være god til å gå!