Hur att Titta på Samsungs Galaxy Note 10 Händelse

0
727
Samsung

Samsung är inställd på att meddela Galaxy Note 10 och Galaxy Note 10 Plus idag vid 1 PM PT/4 PM ET, och telefonerna kunde sport några konstiga funktioner—som en penna kamera.

Där för att Titta på

Du kan förvänta dig de sista månaderna av 2019 och vara fylld med Samsung nyheter. Det är den nya Galaxy Tab S6, Galaxy Titta på, Galaxy S10 5G och Galaxy Vik (som har varit försenad till September). Om du vill hålla dig i slingan, denna händelse kan vara värt ett par timmar av din tid.

Dagens Samsung Packas upp eventet kommer att ta plats i Barclays Center i Brooklyn, NEW york och kommer att streama live på Samsungs hemsida. Du kan titta på det där eller direkt på YouTube.

Varför Bör Du Titta På Detta

Samsung är att dra ut några vilda idéer i år. Galaxy Vik-telefon är ett exempel, men det finns också nya Galaxy Tab S6 (marknadsförs som en laptop replacement), den nya analoga stil Galaxy Titta på, och lite för tidigt Galaxy S10 5G.

Om ryktena stämmer (vi ska ta reda på 1 PM PT/4 PM ET), Galaxy Not 10 kommer att lägga till en ny smak av konstigheter att Samsungs 2019-2020 lineupen. Förmodligen, S Pen ingår med Not 10 kommer att ha sin egen kamera—som en spion kamera. Denna idé var patenterad av Samsung tidigare i år, och det ekade i Samsungs Not 10 pr-video, där S Pen ritar en kamera i luften. Även om detta kan helt enkelt vara en hänvisning till den nya Luften Gest funktion som Samsung är för att retas.

Tillsammans med sin penna kamera, Not 10 och Not 10 Plus att det ryktas att ha fyra bakre kameror (som den S10 5G), några fysiska knappar för ström och volym, 5G kapacitet, och hål-punch-kameror.

För skärmstorlek, det ryktas att de Not 10 har en 6,3″ skärm, och Not 10 Plus kommer att ha ett 6.8″ på displayen.

Annars kommer vi att få lyssna på den livestream att fånga alla officiella information.