10 Leuke Premium Android Games Zonder Microtransactions

0
107
Ze zijn moeilijk te vinden, maar goede games bestaan op Android. Michael Crider

Op zoek naar een mobiele spel dat niet haak je met $100 in-game-aankopen voor munt of boosters? Als u op zoek bent naar een leuke, premium Android spel zonder BS, check out onze selecties.

Dit is niet een uitputtende lijst van De 10 Beste Android-Games Ooit”—we zijn niet helemaal arrogant. Er zijn zo vele duizenden games in de Play Store, een persoon kan alleen maar hopen om een klein percentage van hen.

Maar dit zijn de games die we persoonlijk hebben genoten die niet beschikken over de manipulatieve munt en booster koopt u vinden in de meeste free-to-play games voor mobiele. We hebben ook vermeden overgezet games van consoles of Pc ‘ s, omdat ze de neiging om moeilijk om de controle over een touch screen.

Zonder verdere omhaal, laten we naar de picks.

“Horizon Chase”

Als u lang voor de vereenvoudiging van de leeftijd van de racegames, wanneer gaat snel was vrij veel was er voor het Horizon Chase is voor u. Het is een eenvoudige setup, met een brede selectie van tracks en auto ‘ s op basis van 80’s en 90’s classics.

De graphics zijn simpel, maar aantrekkelijk, heldere, kleurrijke 3D herinterpretaties van klassieke sprite-based racing games uit op de 16-bit tijdperk. Ik wens het had een multiplayer optie, maar voor een strakke, technische racen met een geweldige sfeer, kun je niet verslaan het! Spelers krijgen toegang tot een paar tracks gratis, en op dit schrijven, je kunt ontgrendelen met het hele spel voor $3.

“Alto’ s Adventure”

Alto ‘ s Adventure neemt de eenvoudige installatie van een “eindeloze loper spel en nagels van elk aspect van het, van de eenvoudige, maar boeiende, graphics, om de chill muziek en super-vloeiende animatie. Ten eerste, het spel lijkt basic. Maar als u uw repertoire uitbreiden van snowboarden moves en technieken en krijg een handvat op de glijdende natuurkunde), vindt er een verbazingwekkende verscheidenheid aan de 2D fasen.

U kunt de gehele spel gratis, maar je kunt ontgrendelen tekens sneller met in-app aankopen—op dit schrijven, $10 krijgt u alle van hen. Het vervolg, Alto ‘ s Odyssey, is zeer vergelijkbaar, met een breder scala van omgevingen en obstakels.

“Morphite”

Fans van de console-en PC-spel, het No Man ‘ s Sky, vindt een veel te graag in Morphite, waaronder exotische buitenaardse landschappen te ontdekken, vreemde wezens tot de catalogus, en de benodigdheden te verzamelen. Willekeurig gegenereerde werelden een beroep op hun eigen, maar Morphite heeft ook een strakkere focus op het verhaal en meer platformactie elementen om u geïnvesteerd.

De low-poly 3D-graphics zijn simpel en moet draaien op zowat alle hardware. U kunt spelen de eerste twee missies voor gratis en speel het volledige spel voor $5 (op moment van dit schrijven). Er zijn een aantal betaalde opties extra voertuigen en tools.

“Monument Valley”

Dit is wat we noemen een “instant classic.” Monument Valley aandelen een veel gemeen met de platform-en puzzel spelletjes van de indie-renaissance op de PC, maar het is vanaf de grond opgebouwd voor mobiele spelers.

Je bestuurt een enkel teken, die zich rond trippy 3D stadia die eruit zien alsof ze zijn gebouwd door M. C. Escher. Het richt zich op puzzels en atmosfeer in actie. Op dit schrijven, het spel kost $4, $2 in-app aankopen voor nieuwere niveau packs. Het vervolg, die uitgebreid in op het origineel en voegt een nieuw karakter, is $5.

“Mini Metro”

Er is iets ongelooflijk aantrekkelijk over het ontwerp van de taal van de metro maps. Mini Metro neemt deze beelden en zet ze om in een puzzel spel. De spelers bouwen en uitbreiden van metro-systemen, losjes gebaseerd op een brede selectie van echte steden.

Het heeft veel gemeen met het management games, zoals SimCity, alleen geschaald-down en laser-gericht. Meerdere spelmodi tegemoet te komen aan uw wens om een casual play of uitdaging, en op dit schrijven, kan je het allemaal voor slechts $1.

“Afgedwaalde Zielen”

Als Afgedwaalde Zielen herinnert u veel van Dark Souls, nou, dat is het punt. Naast de top-down, 2D-installatie en de korrelige graphics, dit roguelike bestrijden spel draagt haar inspiratie op de mouw. Dat is geen slechte zaak, vooral als u op zoek bent naar iets met een steile leercurve en verrassend gevarieerd bestrijden.

De touch-screen controls zijn verrassend strak, maar als u graag iets preciezer te zijn, het is compatibel met de externe controllers ook. Op dit schrijven, het spel is $7 en heeft geen in-app aankopen.

“Kaart Kruipen”

Mobiele collectible card games zijn over het algemeen een weinig verhullend te zien welke spelers kunnen besteden aan de meest. Maar geen Kaart Kruipen! Het is een single-player spel waarin je speelt tegen een…ik ben er eigenlijk niet zeker van wat het ding in de kroeg is.

Hoe dan ook, het stapelen element is het denken van solitaire, met een aantal interessante strategische gevechten en deck-building gestapeld op de top van het. Je kunt spelen door middel van de zelfstudie en een paar missies voor gratis. Op dit schrijven, je kunt ontgrendelen met het hele spel voor $5.

“Drie!”

Als u nog niet gespeeld een van de talloze versies van 2048, weet u zeker iemand die het heeft. Degenen die genieten van het raster-gebaseerde toevoeging puzzels moet proberen het origineel opgelicht—Drieën.

Glijdende tegels combineren in een rooster en vragen een nauwkeurige planning. Maar het is het teken in de kleine gekrabbeld nummers die maakt Drieën beter dan zijn navolgers. Je zult niet geloven hoe aantrekkelijk een beetje grijnzen vierkant met “384” op de top kan worden. Het spel kost € 6 op dit schrijven, maar er is een gratis versie met advertenties, als goed.

“Regeert”

Technisch Heerst is een kaart spel, maar dat is niet het punt—het is een eindeloze reeks van kleine beslissingen die van invloed zijn op een fictief koninkrijk. U koninklijke besluiten in een ja-nee mode en veeg keuzes als Tondel profielen.

Uw kleine feodale heerser onvermijdelijk sterft, maar u kunt over te nemen als de erfgenaam van de troon en ga verder met het verhaal, het verkennen van alle mogelijke uitkomsten van een koning is het leven. Het spel is slechts $3 (op moment van dit schrijven) zonder in-app aankopen. Als je meer van een koningin, probeer het vervolg, Regeert: hare Majesteit. Er is ook een Spel van Tronen versie, waarin de gameplay is aangepast aan de HBO-serie.

“99 Bricks: Wizard Academy”

Deze unieke variant op Tetris verandert de puzzel op zijn kop. De speler is de taak van het bouwen van een toren in plaats van weg te trekken van lijnen. De formule is ook wakker geschud door de “tegenstanders”—andere wizards die gooien ijs blokken en extra blokken in je pad. U kan zich tegen deze met je spreuken.

Als een nieuwe draai aan een tijdloze klassieker, dit slaagt op het uitbreiden van de vertrouwde gameplay op een interessante manier. Het is gratis om te proberen, met een $1 (op het moment van schrijven) in-app aankoop te verwijderen van de reclame.