Hvordan Å Deaktivere Bixby-Knapp På Samsung Galaxy-Telefoner

0
146

I disse dager er det ganske vanskelig å fortelle om en topp-tier smarttelefon fra en annen. Som er hvorfor de liker av Apple og Samsung presse så hardt for å sette sine nyeste og beste telefoner bortsett fra flokken. Noen ganger fører til virkelig kul teknologi som en sammenleggbar skjerm og noen ganger får du en splittende skjermen hakk.

En slik unik funksjon er tillegg av en ekstra maskinvare-knappen på nyere modeller av Samsung Galaxy S-telefoner. Ligger under volumet rocker, det er ikke umiddelbart klart hva denne knappen er ment å gjøre. Hvis du trykker på den, en digital assistent som heter Bixby vil dukke opp, og spør deg om du trenger noe. Bixby er Samsungs forsøk på å konkurrere med det liker av Siri, Alexa og Google Assistent.

Uansett om du liker Bixby eller ikke, selve knappen viser seg å være et problem for mange brukere. Det er altfor lett å skulle ringe opp Bixby når du prøver bare å justere volumet. Som er grunnen til at du vil bli glad for å høre at du kan deaktivere den fullstendig.

Du Registrerer Deg Eller Logger Deg På

Det første trinnet er å sørge for at du er logget inn på din Samsung-konto. Hvis du ikke lage en Samsung-konto når du først aktiveres på telefonen, vil du trenger å gjøre det nå. Om du må logge deg inn eller opprette en Samsung-konto, her er trinnene i forhold til Bixby.

  • Trykk først Bixby-knappen eller ved å sveipe til høyre fra startskjermen. Dette vil ta deg til Bixby Hjem.
  • Ta hurtig på neste hvis du blir bedt om det, velger du et språk, hvis nødvendig, og deretter logge deg på, eller opprette en ny konto.

De fleste
folk vil imidlertid allerede være logget på hvis de har fulgt instruksjonene
på telefonen aktivering. Fra nå av vil vi anta at du er logget
i.

Bye-Bye Bixby!

Det er to funksjoner knyttet til Bixby-knappen. Du kan deaktivere disse uavhengig som du vil. Den første kaller opp Bixby Hjem og krever bare et enkelt trykk på knappen. Dette er en funksjon som kan bli et irritasjonsmoment, ringer opp Bixby Hjem når det er minst praktisk.

Den andre funksjonen som skjer når du trykker og holder inne-knappen. Dette gjør Bixby assistent lytte til hva du har å si, og kalles Bixby Stemme. Det fungerer i utgangspunktet som en push-to-talk-knapp, men du snakker med en programvare agent.

Det er opp til deg om du ønsker å deaktivere både Bixby Hjem og Bixby talefunksjoner, så la oss gå gjennom begge.

Deaktivere Bixby
Hjem-Knappen Snarvei

  • Gå til Bixby Hjem , enten ved å trykke på Bixby-Knappen eller ved å sveipe til høyre på startskjermen. trykker du på tannhjulikonet øverst i Bixby Hjem-skjermen. Den Bixby-Tasten innstillingen vil dukke opp.
  • Trykk på bryteren for å deaktivere Bixby Hjem snarvei.


å klikke Bixby-knappen vil gjøre noe, gled dere!

Deaktivere Bixby Stemme

  • Først, gå til Bixby Hjem , enten ved å trykke på Bixby-Knappen eller ved å sveipe til høyre på startskjermen.
  • Trykk på de tre prikkene oppe til høyre på skjermen.

Ta hurtig på innstillinger og under taleanrop, trykker du på bryteren for å deaktivere Bixby Voice-knappen snarvei.


et langt trykk på knappen vil ikke kalle Bixby heller.

Fred I Det Siste!

Nå kan du nyte en uavbrutt telefonen opplevelse uten en velmenende AI butler kommer i veien.

Hvis tilbakedannet knappen plager deg, kan du alltid bruke en remapping app for å gi den en annen funksjon, men selvfølgelig det bringer bare problemet med utilsiktet trykker på tilbake. Likevel, det er din-knappen og du får selv velge hva den gjør.