Den Uppdaterade Nintendo Byta Löser Batteritid Elände

0
84
Wachiwit/Shutterstock.kom

Hack i häl på den nya Växla Lite, Nintendo presenterade en uppdaterad Byta ups-batteriet liv från 2,5 till 6,5 timmar till en mycket mer rimlig 4,5 till 9 timmar. Det är en ganska betydande förbättring.

RELATEDHow är den Nya Växla Lite Olika från Nintendo Byta?

Vad det inte meddelar, dock, är vad som gjorde detta batteri förbättring möjligt. Fortfarande, vi kan spekulera, och det är troligen på grund av en processor uppgradera. Inte bara Växla Lite funktionen en aning fixade chip för att förbättra sin batteritid, men, men en nyligen FCC notering visade upp en något uppdaterad Switch med en ny PROCESSOR och lagring. Det är vad denna nya Växeln är.

Men här är den roliga delen: du får betala nära uppmärksamhet till vilken modell av Switch du köper för att få den bästa batteritid—åtminstone på kort sikt samtidigt som Nintendo säljer alla backstock av den ursprungliga enheten. Den nya Växeln har en Modell Nummer av HAC-001(-01), medan originalet är bara HAC-001. Du måste ta en närmare titt på det, men du kan också bekräfta genom att kontrollera serienumret—den ursprungliga modellen börjar med XAW, medan den uppgraderade modellen börjar med XKW. De kunde inte göra det enkelt, kan de?

Nu har alla som sagt, det ser inte den uppgraderade Switch finns tillgänglig ännu. Enligt Kotaku, bör du kunna plocka upp den nya konsolen som börjar med “i augusti.”