Hur till Skapa och Uppdatera en Tabell med Siffror i Microsoft Word

0
121

En tabell med siffror är en lista, sorterade efter sidnumret för undertexter dras från siffror, bilder eller tabeller i dokumentet. Det är som en innehållsförteckning, men det är en tabell av något som du kan lägga till en bildtext.

Infoga en Tabell med Siffror

Lägga till en tabell med siffror är ett användbart verktyg för att låta läsaren att snabbt navigera till specifika delar av dokumentet (eller som en personlig snabbguide). Detta är särskilt sant för längre dokument med en överdriven mängd av media. Det är viktigt att notera, dock, att lägga till en tabell med siffror är endast möjligt om du lägger till text (inte att förväxla med alternativ text) till dina figurer, bilder och tabeller. Vi antar att du redan rubricerade relevant material i dina Word-dokument i detta exempel.

När du är redo att sätta in din tabell med siffror, gå vidare och klicka på den plats i dokumentet där du vill att tabellen ska läggas till. Nästa, chef över till “Referenser” fliken och välj “Infoga Tabell med Siffror.”

När du har valt, den “Tabell med Siffror” fönster kommer att visas, som visar både tryck och webb förhandsvisning av den tabell med siffror. Här kan du dessutom ställa flera alternativ och anpassa formatet på tabellen.

När du har justerat dina inställningar, klicka på “OK”.

Din tabell med siffror kommer nu att införas i Word-doc.

Uppdatera en Tabell med Siffror

Det är förståeligt att din angivna objekt kan flytta runt som du kan lägga till, ta bort, och redigera innehåll i dokumentet. Som ett resultat av Ordet ger också ett enkelt sätt att uppdatera tabellen med siffror för att avspegla alla förändringar som gjorts.

För att uppdatera din tabell med siffror, först måste du välja det. Om du inte väljer bordet, då uppdateringen alternativet kommer inte att vara tillgängliga. När bordet av siffror som är markerade, chef över till “Referenser” – fliken och klicka på “Uppdatera Tabellen.” Alternativt kan du trycka på F9.

Nu, “Uppdatera Tabell med Siffror” – dialogen kommer att visas. Här kan du uppdatera hela tabellen eller bara sidnummer. Välj det alternativ som fungerar bäst för dig och klicka sedan på “OK”.

Din tabell med siffror kommer nu att uppdateras för att återspegla den aktuella versionen av dokumentet.

LÄS NÄSTA

  • “Hur Fixar en Frusen Windows PC
  • “Hur Fixar Kraschar Appar på en iPhone eller iPad
  • “Xeon vs. Core: Är Intels Dyra Processorer Värt en Premie?
  • “Uppdatera Ditt Logitech Trådlös Dongle Just Nu
  • “Alexa Kunde Komma till Windows 10 Låsa Skärmen