Het Gebruik Van Voice Dictation In Google Docs

0
79

Sinds de late jaren ‘ 90, is het mogelijk om tekst documenten van uw computer met behulp van niets anders dan je stem. Wie kan vergeten de fanfare van Dragon Naturally Speaking release in 1997? Met slechts een microfoon, kun je op je PC en zou zijn best doen om te herkennen en te schrijven wat je zei.

Klinkt goed op papier, maar deze vroege voice recognition-technologie is meer frustrerend dan nuttig. Je had om te spreken op een slakkengang, met de intonatie van een robot. Zelfs dan, je zou het geluk te bereiken zelfs 70% nauwkeurigheid.

Terwijl er genoeg van optimisme dat de spraakherkenning zou de belangrijkste manier waarop we gebruiken onze computers in de toekomst, dingen die nog niet echt bleek op die manier. Tenminste nog niet.

Terwijl de voice-assistenten als Siri en Google-Assistent voor dagelijks gebruik voor snel zoeken, vragen, of de gemeenschappelijke functies van het apparaat, fysieke interfaces zijn nog steeds waar het op. Als het gaat om het typen van documenten, het is bijna ongehoord dat iemand liever voice dictation.

Het is jammer, want zonder de uitgaven een cent, en u hebt toegang tot een voice dictation oplossing veel beter dan wat iedereen was zo enthousiast over de twee decennia geleden. De vrij beschikbare Google Docs cloud applicatie heeft een robuuste en bijna 100% nauwkeurig voice dictation oplossing.

Typen Met Je
Stem in Google Docs

De
eerste ding dat je moet weten is dat een goede voice dictation is alleen
beschikbaar via de Chrome-Browser. Als je via Google
Documenten-app op een mobiel apparaat, dan kunt u nog steeds gebruik maken van de Google
toetsenbord microfoon om tekst te dicteren, maar het hoeft niet van dezelfde
functies als de juiste oplossing we het hier over hebben.

Voordat ze naar Google Docs en jabbering weg, we moeten ervoor zorgen dat de microfoon werkt goed. In Windows 10 u kunt dit doen door met de rechtermuisknop te klikken op het luidspreker-pictogram in het systeemvak. Klik vervolgens op Open Geluid Instellingen.

Op dit scherm, onder de Ingang ziet u de microfoon niveau rond springen als u in de microfoon spreken.

Als u gebruik maakt van een laptop met een ingebouwde microfoon of een desktop webcam met dezelfde, dan mag u niet altijd de resultaten die u wilt. Terwijl deze mic ‘ s zijn erg goed, deze dagen, een goede condensator desktop microfoon of een goede kwaliteit headset microfoon kan een enorm verschil in hoe goed je het begrepen.

Nu, nadat is gecontroleerd dat de microfoon werkt, kunnen we over het hoofd van een Google Docs document. Plaats de cursor waar u wilt invoegen de gedicteerde tekst.

Nu, klikt u op Tools en vervolgens op Stem te Typen. U kunt ook de sneltoets CTRL+SHIFT+S.

Zie je een klein pop-up met een foto van een microfoon. Klik op de mic-icoon om te beginnen met dicteren. Alles wat je zegt zal opgeschreven worden in real-time.

Stem-herkenning gebeurt op krachtige cloud-systemen, zodat je nodig hebt is een werkende Internet verbinding voor dit werk.

Fouten Oplossen

Af en toe
Google krijgt woorden verkeerd. Je hoeft niet uit te schakelen stem
dicteren om dit op te lossen. Verplaats de cursor met je muis en correctie
het onjuiste woord zoals gewoonlijk. Google zal leren van uw correcties.

Bewerken Met Uw
Stem

Naast het typen van zinnen, kunt u ook opmaken en bewerken met voice controls ook. Er is een uitgebreide lijst van commando ‘ s waarmee je (o.a.) het selecteren van tekst, opmaak toepassen, knippen, kopiëren, plakken enzovoort.

U kunt ook navigeren op de pagina de cursor te verplaatsen of scrollen het hele document. Als je leert genoeg opdrachten, je kan nooit aan te raken uw computer te schrijven op alle.