Update Uw Logitech Wireless Dongle Nu

0
102
Logitech

Maakt u gebruik van een Logitech draadloze muis of draadloos toetsenbord op uw PC of Mac? Er is een goede kans dat uw apparaat is kwetsbaar voor de “MouseJack” aanval. Apparaten verkocht vóór 2016 zijn kwetsbaar, maar veel apparaten verkocht daarna ook.

Als Sean Hollister op De Rand van rapporten, de MouseJack aanval laat een nabijgelegen aanvaller breken in een Logitech USB-ontvanger is aangesloten op uw computer. Ze kunnen voor het aansluiten van apparaten op en op te sturen van alle toetsenbord input die ze willen. Alleen door het versturen van invoer van het toetsenbord, de hacker malware downloaden of wissen van uw PC.

Dit probleem werd gemeld in 2016. Om het op te lossen, Logitech uitgerold een firmware-update. Echter, Logitech nooit herinnerd aan bestaande apparaten te koop aangeboden. Zelfs als u kocht een nieuw apparaat in de laatste paar jaar, het zou kunnen zijn kwetsbaar. Deze update kan zelfs niet worden aangeboden via de Logitech-standaard desktop software voor een bepaalde reden. Je kan hebben om uit te gaan van je weg te vinden, downloaden en uitvoeren.

Om het probleem op te lossen, gaat u naar deze pagina op de Logitech website, download de update en installeert u deze. Voor de Logitech unifying-ontvangers (USB-dongles), updates zijn beschikbaar voor zowel Windows-Pc ‘ s en Macs. Er is tevens een afzonderlijke update installeren als u een Logitech-G900 gaming-muis.

Als u niet zeker weet of u ooit hebt geïnstalleerd de update van de firmware of uw nieuwe receiver te hebben kwam met de nieuwe firmware of niet, gewoon downloaden van de update en installeert het. De updater zal u laten weten als al uw apparaten zijn up-to-date.

Als Logitech noten, deze tool zal ook een update van de firmware op een aantal specifieke kwetsbare met draadloze toetsenborden van Logitech op hetzelfde moment. Ervoor te zorgen dat ze aangesloten bij het uitvoeren van de updater:

Als u K780 MULTI-DEVICE DRAADLOOS TOETSENBORD, K375s MULTI-DEVICE TOETSENBORD, WIRELESS TOUCH KEYBOARD K400 PLUS, MK850 PRESTATIES of VERLICHTE WOONKAMER TOETSENBORD K830 verbonden met de Unifying-ontvanger de tool zal u begeleiden bij het updaten van de firmware op het toetsenbord ook.

LEES VERDER

  • “Alexa Kon Komen om Windows 10 Lock-Scherm
  • “Wat is een TTY op Linux? (en het Gebruik van de tty-Opdracht)
  • “Kijkt U naar 4K Content? Hier is Hoe om te Vertellen
  • “Hoe Alexa Luistert naar Wake Woorden
  • “Hoe Scoor je een Goedkope Amazon Prime-Abonnement voor Prime Dag