Topp 5 Nye Gmail-Funksjonene Til Å Prøve I 2019

0
122

Visste du at Gmail er nå 15 år gamle? April 1, Google avslørte nye Gmail-funksjonene til å prøve i 2019. Jeg trodde det ville være en flott mulighet til å markere endringer, samt noen andre funksjoner som har blitt lagt til nylig at du ikke kan ennå være klar over.

Mange av oss sannsynligvis tilbringe mer tid i vår Gmail-klienten enn vi ønsker å innrømme, så forhåpentligvis disse 5 funksjoner vil hjelpe deg å bli mer organisert og mer produktive i 2019 og utover.

Høyre-Klikk E-Post For Rask Tilgang Til Kontrollene

Hvis du bruker Gmail på skrivebordet, kan du nå høyre-klikk e-post i feed for å få tilgang til rask kontroller. Du kan raskt flytte e-poster til forskjellige faner, svare på, videresende eller tilgang til en annen funksjon, inkludert Google s nye slumre kontroll.

Det i hovedsak tar to klikk til å gjøre absolutt alt du kunne ønske å gjøre med hver e-post. Jeg synes det er langt raskere enn å bruke noen av de andre kontrollene i Gmail-grensesnittet.

Snooze E-Post For Senere

Den nylig lagt til snooze-funksjonen i Gmail kan brukes til å skjule en bestemt e-post til en senere tid eller dato. Deretter, når snooze-timer er opp, vil du få en ny e-post melding. E-posten vil dukke opp i din innboks som om det er ny e-post.

Hvorfor bruke snooze? Vel, noen ganger får vi e-poster som vi ikke har tid til å svare, eller vi ønsker å tenke mer nøye om hvordan de skal reagere. Ved hjelp av snooze gjør at vi får beskjed på et senere tidspunkt, slik at vi ikke glem å svare.

Jeg har vært med på slumre for mye nylig, og det har hjulpet meg å sørge for at disse halv-skriftlige svar ikke sitte i min drafts-folder for lenge.

Følge Opp Påminnelser

Dette er en funksjon du kan allerede være å ta nytte av. Hvis Gmail mener en e-post er viktig, men du trenger ikke svare på det, vil det vise påminnelser i din e-feed, slik at du ikke glemmer. Vil du se oransje tekst et par dager senere sammen med e-emne-linjen.

Jeg synes det er lettere å aktivt bruke snooze-funksjonen i stedet. Men hvis du glemmer, Gmail har ryggen slik at du ikke behøver å bekymre deg for manglende viktige meldinger.

Skrive Nå, Og Sende Den Senere,

En veldig ny funksjon er lagt til i April 2019 gjør at Gmail-brukere til å skrive e-postmeldinger og sende dem senere. Dette kan være nyttig for å planlegge tid sensitive meldinger du kan ikke alltid få sendt i tide.

Google antydet at det kunne brukes til bursdag meldinger, for å sende meldinger på en mer hensiktsmessig ganger for dem i forskjellige tidssoner, eller for å ikke forstyrre de som er på ferie.

For å bruke den nye Skrive Nå, og Sende den Senere, funksjon, trykker du på de tre prikkene i Gmail-appen, og trykk Planlegge Send.

På skrivebordet, pek på pilen ved siden av den blå send-knappen og pek på Planlegg Send.

Gmail Smart Komponere, Nå Kommer Til iOS

Google sier at flere mennesker bruker Smart Skriv for å fremskynde sine e-poster og Gmail Smart Komponere kommer til å bli smartere over tid.

Lurer på hva Smart Komponere er? Det er en AI-drevet funksjon som gjetter hvilket ord du vil skrive neste. Angivelig, det er allerede reddet folk fra kollektivt å skrive over 1 milliard tegn per uke. Per April 2019, Smart Komponere er tilgjengelig på alle Android-enheter, og snart vil det komme til iOS.

Å bruke Smart Komponere, bare bruk Gmail-appen for å skrive en melding. Som du skriver, forslag vil vises i kjedelig tekst. Sveip til å fylle ut et forslag.

Jo mer du bruker Smart Komponere, jo mer vil det lære om ordene du bruker, noe som gjør det enda mer kraftfull. Det er i hovedsak som en mer kraftfull auto-riktig bygget inn din e-post klient.