Top 5 Van Nieuwe Functies Van Gmail Om Te Proberen In 2019

0
76

Wist je Gmail is nu 15 jaar oud? Op 1 April, Google onthuld nieuwe functies van Gmail om te proberen in 2019. Ik dacht dat het zou een geweldige kans voor het markeren van de wijzigingen, evenals een aantal andere functies die zijn toegevoegd die je wellicht nog niet bewust van.

Velen van ons waarschijnlijk meer tijd doorbrengen in onze Gmail-client dan we zouden willen toegeven, dus hopelijk deze 5 functies helpen u om te verblijven meer georganiseerd en productief in 2019 en daarbuiten.

Rechts-Klik Op E-Mails Voor Snelle Toegang Besturingselementen

Als u Gmail op de desktop, kunt u nu met de rechtermuisknop op de e-mails in de feed om toegang te krijgen tot snelle bediening. Kunt u snel e-mails verplaatsen naar verschillende tabbladen, beantwoorden, doorsturen, of toegang tot enige andere functie, waaronder Google ‘ s nieuwe snooze control.

Het wezen duurt twee keer klikken om te doen, absoluut alles wat je zou willen doen met elke e-mail. Ik vind het veel sneller dan het gebruik van een van de andere knoppen op de Gmail-interface.

Snooze E-Mails Voor Later

De onlangs toegevoegde snooze functie in Gmail kan worden gebruikt voor het verbergen van een bepaalde e-mail voor een latere tijd of datum. Dan, als de sluimer-timer is afgelopen, krijgt u een nieuwe e-mail. De e-mail pop in je inbox als het een nieuwe e-mail.

Waarom gebruik maken van snooze? Goed, we krijgen soms e-mails die we hebben niet de tijd om te antwoorden, of willen we meer na te denken over hoe te reageren. Met snooze zorgt ervoor dat wij een melding op een later moment, zodat we niet vergeten te beantwoorden.

Ik snooze een kavel en het hielp mij om te zorgen dat die half-geschreven antwoorden niet zitten in mijn map ‘concepten’ voor te lang.

Follow-Up Herinneringen

Dit is een functie kan u al het nemen van voordeel van. Als Gmail denkt een e-mail is belangrijk, maar je hoeft niet te reageren, het zal herinneringen in uw e-feed zodat u het niet vergeet. Zie je oranje tekst een paar dagen later naast de onderwerpregel van het bericht.

Ik vind het makkelijker is om actief gebruik te maken van de snooze-functie voor in de plaats. Maar als je het vergeet, Gmail heeft je rug, zodat je geen zorgen hoeft te maken over het missen van belangrijke berichten.

Schrijf Nu, Later Verzenden

Een heel nieuwe functie toegevoegd in April 2019 kunt Gmail-gebruikers om e-mails schrijven en verzenden ze later. Dit kan handig zijn voor het plannen van tijd gevoelig berichten kan je niet altijd op tijd verzonden.

Google stelde het kan gebruikt worden voor de verjaardag van berichten, voor het verzenden van berichten aan meer geschikte tijden voor de mensen in verschillende tijdzones, of niet te onderbreken die op vakantie is.

Het gebruik van de nieuwe Schrijven Nu, Later Verzenden functie, tik op de drie puntjes in de Gmail-app en tik op Schema te Sturen.

Op het bureaublad, tikt u op de pijl naast de blauwe knop verzenden en tik op Schema te Sturen.

Gmail Slim Samenstellen, Nu Komt Naar iOS

Google zegt dat er meer mensen zijn met behulp van Smart Opstellen om de snelheid van hun e-mails en Gmail Smart Componeren gaat om slimmer de loop van de tijd.

Benieuwd wat Slimme Samenstellen is? Het is een AI-aangedreven functie die gissingen welke woorden schrijf je op volgende. Het is schijnbaar al het redden van mensen uit gezamenlijk het typen van meer dan 1 miljard tekens per week. Met ingang van April 2019, Smart Opstellen is beschikbaar op alle apparaten met Android en binnenkort zal komen op iOS.

Gebruik van Smart Opstellen, gebruik gewoon de Gmail app een bericht opstellen. Terwijl u typt, worden suggesties weergegeven op saaie tekst. Veeg het invullen van de suggestie.

Hoe meer je gebruik maken van Smart Opstellen, des te meer zal leren over de woorden die u gebruikt, waardoor het nog krachtiger. Het is in wezen als een meer krachtige auto-correct ingebouwd in uw e-mail client.