Hoe Schoon Uw Rommelig Auto (En te Houden)

0
123
lightpoet/Shutterstock

Als u veel tijd doorbrengt in de auto, het woon-werkverkeer voor het werken, pendelen de kinderen rond, of beide, je weet hoe rommelig dingen kunt krijgen. Hier is hoe je de boel netjes en houden het op die manier te voorkomen dat uw auto verandert in een gênant dumpster.

Rommelig auto ‘ s gebeuren gemakkelijk, zelfs als je de enige persoon die ooit in uw voertuig. Je krijgt fast food en zet een bak of twee. Je gooit een doek of servet om naar de kant te halen later, pas later nooit komt. De verandering valt uit je zakken. Zand en grind komen in je schoenen uit.

Net als het schoonmaken van uw huis of het onderhouden van uw tuin, het houden van uw auto schoon is een lopend project, maar er zijn een aantal dingen die je kunt doen om te voorkomen dat uw auto meer georganiseerd en maken het reinigen van minder van een karwei.

Laten we beginnen met het reinigen van de auto, zodat u met een frisse lei te werken en kijk dan naar de tips en gewoonten te gebruiken om het schoon te houden voor de toekomst.

Het Schoonmaken Van Uw Rommelig Auto

Er is een groot verschil tussen het krijgen van uw auto gedetailleerd tot op het punt dat het lijkt showroom vers en net aan de orde. Er is iets te zeggen voor het reinigen van een auto naar het punt waar je bent met behulp van q-tips in kleine spleten, maar als dat niet uw stijl, het enige dat echt van belang als je de auto een fatsoenlijke reinigen om zich te ontdoen van afval, vuil en stof.

Leeg Uw Auto

De eerste stap bij het reinigen van uw rommelig auto is om te trek alles uit, ongeacht of het afval, rommel, of uw favoriete Cd ‘ s. Trek vloermatten terwijl u bij het bent. Je kan net zo goed een mooie diep reinigen terwijl u bent daar.

Gooi de spullen die de prullenbak in de prullenbak en zet de dingen die nodig zijn om terug te gaan in de auto aan de kant. Alles wat u nu nog moet krijgen waar het hoort in uw huis of garage.

Vacuüm

Pak een hand vac en vacuüm alle hoeken en gaten in uw auto. Je zou verbaasd zijn wat te verbergen onder uw stoel (en in de zetels als het goed is). Als u niet beschikt over een vacuüm thuis, uw auto naar een auto wassen en de kaarten die er.

Stofzuig de vloer, matten als goed. Als u kunststof matten, kunt u de slang schoon te maken ze af en laat ze drogen aan de lucht, terwijl je het reorganiseren van uw auto. Sommige bay-stijl self-wash auto wast zal clips op de muur van de baai, waar u kunt de clip uw matten en het gebruik van de sproeibuis om echt diep te reinigen hen. Als dat zo is, kunt u hen een goede spray naar beneden en neem ze mee naar huis om te drogen in de zon.

Veeg de Oppervlakken

De laatste stap is om te grijpen een aantal papieren handdoeken of microfiber poetsdoeken en het reinigen van de oppervlakken in uw auto. Als je wilt aan de stok strikt aan de pragmatische dingen, het enige wat je echt hoeft te doen is gebruik maken van een beetje glasreiniger en een doek voor het reinigen van de binnenkant van de voorruit van de auto en het interieur van windows. De loop van de tijd vuil bouwt op de glazen en maakt het erg moeilijk om duidelijk te zien in de zon of tijdens het rijden in de nacht.

Als je meer tijd hebt, veeg het dashboard en andere oppervlakken om het stof en vuil weg uit.

Houd Uw Auto Schoon

Nu dat het vuil en rommel uit de weg, het is tijd om een plan te maken om uw voertuig beter georganiseerd, dus je hoeft niet zo veel van de rommel op te ruimen voor de volgende keer. Het is ook tijd om al de dingen die behoort in uw auto er weer helemaal in, inclusief uw vloer matten.

De sleutel is om voor alles een plaats en een plan voor het verplaatsen van de dingen die niet behoren (zoals dat lege kopje koffie uit uw woon-werkverkeer) terug naar waar het hoort of in de prullenbak.

Gebruik Uw Romp en handschoenenkastje

Er zijn sommige dingen die je nodig hebt om te houden in uw voertuig die het best worden opgeborgen in de kofferruimte of het dashboardkastje, maar ze moeten ook hun eigen organisatie. Bewaar uw bewijs van verzekering en de inschrijving in een zakje in je handschoenenkastje, met het instructieboekje van uw auto. Dit maakt het gemakkelijk om te grijpen deze artikelen wanneer dat nodig is.

Houd een voertuig emergency kit met startkabels, een zaklamp en gereedschap in de kofferbak. U kunt ze kopen in rits gevallen als kits, waarmee alles bij elkaar te blijven en uit de manier van boodschappen en andere dingen die reizen in uw kofferbak.

Overzichtelijk

Hang de organisatoren (zoals die hangen op de kast deuren te houden sieraden) op de rug van de voorste autostoelen voor kinderen om op te slaan hun speelgoed, boeken, en andere auto ‘ junk.” Op deze manier kunnen ze niet het verliezen van spullen in de zetels, het verlaten van de auto een puinhoop, en ze maken het voor u gemakkelijker om schoon te maken wanneer het tijd is om te stofzuigen van de auto weer. Er zijn vele modellen op Amazon in allerlei vormen, kleuren en maten.

Organisatoren kunnen van pas komen in de stam als goed. U kunt gebruik maken van een kleinere tote box te houden items in, die houden ze van rollen rond in de romp.

Krijg een Prullenbak

Investeren in een kleine prullenbak te houden in uw auto. Je kunt het op de planken in de achterbank of zelfs kleine opvouwbare degenen die kunnen worden bevestigd aan de achterkant van de console of op andere plaatsen in de auto. Houd een plastic zak in het wijzigen en wanneer deze vol is, of op elk moment dat je hebt gegooid wat overgebleven fast food in. Het zal helpen houden uw auto te reinigen en te helpen houden van het krijgen van stinkende daar.

Het vinden van een Thuis voor Cd ‘ s

Als je nog aan het luisteren naar Cd ‘ s in uw auto en u CD gevallen zwevend over je auto, krijg je ze er met een vizier organisator. Je hebt ruimte voor een paar Cd ‘ s, en ze zullen uit de stoelen en waar kun je ze wanneer het tijd is om te veranderen de muziek!

Regel Uw Cupholders

Bekerhouders zijn een van de plekken in de auto ‘ s waar de grofste dingen gebeuren. Drankjes morsen, kruimels vallen, en het wordt plakkerig en bruto-er. U kunt dit voorkomen grosses door te investeren in sommige siliconen cupcake liners. Deze liners makkelijk schoon, en niet zal belemmeren uw bekerhouder uit zijn werk te doen. Natuurlijk, als u verwisselbare cupholders, dan trekt u ze uit om ze te wassen keer per week (of wanneer er een ramp gebeurt).

Neem Het in Met Je

Nog een geweldige manier om uw auto te laten krijgen rommelig is om de rommel in. Wanneer je naar het kantoor, neem uw woon-werkverkeer kopje koffie in het kantoor met u. Als je thuis van die lange rit, breng uw fast food tas in en uw e-mail, zodat je kunt gooien in de prullenbak of uw rekeningen te betalen.

Als u het reinigen van uw voertuig wanneer u uit te komen, je hebt minder werk te doen wanneer u het reinigen van het wekelijks of maandelijks!