Hoe op te Lossen het Crashen van Apps op een iPhone of iPad

0
245
N. Z. Fotografie/Shutterstock

Apps crashen of bevriezen op iPhones en iPads, net zoals ze op een ander platform. Apple ‘ s iOS-besturingssysteem vermommingen app crasht door het sluiten van de app. Als u ondervindt crashen, bevriezen, of buggy apps, hier is hoe je het kunt oplossen van uw probleem.

Is het een App of Apparaat Vastloopt?

Ten eerste, je hebt om erachter te komen of het een app crash of een apparaat vastlopen. Dit is vrij eenvoudig: als je een app gebruikt, en het plotseling gesloten voor geen enkele reden, de app crashte. Als u een app gebruikt en het niet meer reageert, maar u kunt nog steeds toegang krijgen tot andere apps, de app is gecrasht. Als u probeert een app te openen, en het houdt het verdwijnen, de app is herhaaldelijk crashen.

Als uw telefoon niet meer reageert, het is waarschijnlijk een apparaat probleem. Uw telefoon verschijnt een zwart scherm of blijven hangen op het Apple logo als het apparaat is vastgelopen. Ook als uw iPhone of iPad is traag zonder aanwijsbare reden, en over meerdere apps, het is een apparaat probleem.

Als u geen verbinding maken met de draadloze hoofdtelefoons, het verzenden van bestanden via AirDrop, of zie AirPlay-apparaten, is het mogelijk een dienst die wordt gebruikt door het besturingssysteem is gecrasht.

Problemen Oplossen App Crasht

Apps zijn derde-partij software die draait op je iPhone. Ondanks het, “het werkt gewoon,” waarneming van Apple-apparaten, is er veel dat mis kan gaan en veroorzaken apps vastloopt, niet meer reageert, of weigeren open te gaan op alle. Problemen meestal voort uit problemen met de code, onverwachte input, en zelfs hardware beperkingen. Apps zijn gemaakt door mensen, en mensen maken fouten.

Als een app plotseling verdwijnt, het is vanwege een crash. In de meeste gevallen, de heropening van het probleem daarmee is opgelost. Als u het delen van analytics met de ontwikkelaars (hier later meer over), ze krijgen een crash rapport op die ze kunnen gebruiken om te voorkomen dat het probleem opnieuw optreedt.

Hoe om te Doden van een niet-reagerende App

Als een app niet reageert, kan je het gebruik van de app switcher. Er is geen reden tot routinematig doden apps met behulp van deze methode, tenzij ze problemen veroorzaakt. De app switcher is toegankelijk met behulp van verschillende sneltoetsen, afhankelijk van uw model iPhone:

 • iPhone 8 en ouder (apparaten met een Home-knop): tik twee keer op de Home knop ingedrukt totdat u ziet een lijst met onlangs gebruikte toepassingen.
 • iPhone X en hoger (apparaten zonder een Home-knop): Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm en veeg naar rechts of Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm en houd ingedrukt totdat u een lijst van recent gebruikte toepassingen.

U kunt deze lijst gebruiken om te schakelen tussen apps snel. Zoek de toepassing die het probleem veroorzaakt, en vervolgens aanraken en veeg met uw vinger omhoog op het “weggooien” en sluit het. De app zal verdwijnen uit de lijst van recent gebruikte apps.

Probeer nu opnieuw opstarten van de app. Nadat je je apps op deze manier, het duurt iets langer om ze te openen, dan wanneer ze worden opgehangen in de achtergrond. Dit is de reden waarom je niet moet doden apps onnodig.

Controleren op Updates

Oude versies van apps kunnen ook problemen veroorzaken. Het upgraden van een grote versie van iOS naar de andere kan leiden tot problemen met de stabiliteit als een app niet meer bijgewerkt om rekening te houden met de wijzigingen. Soms, ontwikkelaars afzien van hun apps volledig.

De meest voor de hand liggende oplossing hier is om te controleren of er een update. De lancering van de App Store, ga dan naar de “Updates” tabblad en tik vervolgens op “Update Alles” om de beschikbare updates installeren. U kunt zien hoe lang geleden is er een app is bijgewerkt door ernaar te zoeken in de App Store en naar beneden scrollen naar Versie Geschiedenis.

Als een app niet is bijgewerkt in heel wat tijd, wilt u misschien op zoek zijn naar een alternatief. Soms, ontwikkelaars uploaden van nieuwe versies als nieuwe apps. Bijvoorbeeld, de notitie app Concepten 4 werd omgedoopt tot Concepten (Oudere Versie) na Concepten 5 werd uitgebracht.

U kunt een van de ontwikkelaar andere apps door te tikken op de naam onder de app-omschrijving in de App Store.

Opnieuw Installeren Probleem Apps

Soms, apps crashen veel te vaak. Af en toe, men weigert te openen in totaal crashen iedere keer dat u probeert te starten. Als u ondervindt met een van deze problemen, verwijderen en vervolgens opnieuw installeren van de app. Je verliest alle lokale app-gegevens wanneer u het verwijderen, maar dit is geen probleem als het gebaseerd is op de cloud (zoals Evernote, Google Drive, en Pagina ‘ s). Als de app vereist dat u zich aanmeldt, moet u dit doen wanneer u opnieuw installeert u het opnieuw.

Voor het verwijderen van een app van uw apparaat in:

 1. Tik en houd het pictogram van de app tot het beweegt.
 2. Tik op de “X” naast de app en tik vervolgens op “Verwijderen” wanneer daarom wordt gevraagd.
 3. De lancering van de App Store, de app en installeert u deze opnieuw.

Houd in gedachten, als de app is niet meer beschikbaar in de App Store, u zult niet in staat om het opnieuw te downloaden.

Controleer Uw App Machtigingen

Soms, privacy-instellingen kan een ravage aanrichten in uw apps. Bijvoorbeeld, als u een toewijzing app niet kunnen ophalen van uw locatie, moet u ervoor zorgen dat het toegang heeft tot die informatie.

Hoofd naar Instellingen > Privacy en controleer alle relevante categorieën, zoals de Camera, Microfoon, of Locatie Diensten. Alle apps die vereisen dat je toestemming om toegang te krijgen tot diensten of informatie zullen hier worden vermeld.

Maak Wat Vrije Ruimte

Als uw apparaat is vol tot de rand, kunnen er rare app gedrag. Dit geldt met name voor de apps die nodig vrije ruimte om te functioneren, zoals de camera apps, audio recorders, enzovoort. U kan ook geconfronteerd worden met een algemene iOS vertraging.

Hoofd naar Instellingen > Algemeen > iPhone-Opslag te zien hoeveel ruimte je hebt. Leren hoe te maken van vrije ruimte op iOS.

Neem Contact op met de Ontwikkelaar of een Terugbetaling te Krijgen

Als je net hebt gedownload van de app en het wil maar niet werken, kunt u contact opnemen met de ontwikkelaar of een terugbetaling. Contact opnemen met de ontwikkelaar van de app in de App Store, en scroll dan naar beneden naar de “Ratings en Reviews’ sectie. Tik op “App Support” te worden genomen om de developer ‘ s support-website. Veel van de tijd zal dit een FAQ, maar er is meestal contact op met info voor de ontwikkelaar, ook.

Zorg ervoor dat beschrijf uw probleem in detail, en ook uw iPhone/iPad-model en iOS versie van de software (zowel onder Instellingen > Over). De “App Support” link is alleen zichtbaar voor gebruikers die gedownload die app dus, als je het niet ziet, zorg ervoor dat je met dezelfde Apple ID die u hebt gekocht (of gedownload) de app.

Als je betaald voor een app en het werkt niet, dan heb je recht op een terugbetaling. Informatie over het aanvragen van een app terugbetaling van Apple.

Problemen met Apparaat en iOS loopt vast

iPhone en iPad met Apple ‘ s iOS-besturingssysteem. Ondanks het platform zijn relatief stabiel, problemen zijn gebonden aan af en toe worden weergegeven. Deze kunnen bestaan uit een willekeurige opnieuw opgestart, software glitches, en bevriest dat dat handmatige interventie noodzakelijk is.

Hoe Start Je iPhone

Veel problemen zijn opgelost simpelweg door het opnieuw starten van uw apparaat. Als je hebt gemerkt dat rare OS gedrag, zoals een scherm dat niet “slapen” of problemen met het afspelen van audio, opnieuw zou kunnen doen de truc.

De methode die u gebruikt opnieuw op te starten uw apparaat is afhankelijk van uw model iPhone:

 • iPhone 8, X, XS, of XR: Druk op en houd de Volume-Omlaag en Sleep/Wake totdat “Slide to Power Off” wordt weergegeven en druk vervolgens veeg de bar uit te schakelen op uw apparaat.
 • iPhone 7 of lager: Druk op en houd de knop voor de Sluimerstand, hetzij op de top (iPhone 5s en eerder) of rechts (iPhone 6 en 7), tot “Slide to Power Off” wordt weergegeven en druk vervolgens veeg de bar uit te schakelen op uw apparaat.

Als uw apparaat is uitgeschakeld, kunt u deze opnieuw starten door de Slaap/waak-knop ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt.

Het herstellen van een niet-reagerende iPhone

Als je de iPhone helemaal niet meer reageert of lijkt te zijn bevroren, moet u dwingen een reset door het houden van een aantal knoppen. Dit verschilt afhankelijk van welke iPhone-model u gebruikt:

 • iPhone 8, X, XS, en XR: Druk op Volume Omhoog, druk op het Volume Omlaag, en druk vervolgens op en houd de Sleep/Wake-knop in totdat het Apple logo verschijnt.
 • iPhone 7: Druk op en houd de Volume Omhoog en de Sleep/Wake-knop in totdat het Apple logo verschijnt.
 • iPhone 6 of lager: Druk op en houd de Home en Sleep/Wake knop totdat het Apple logo verschijnt.

Als je de iPhone heeft een fysieke home-knop, het is een iPhone 6. Andere modellen beschikken over een virtuele Home-knop (software gecontroleerd, zonder bewegende onderdelen) of geen Home knop.

Installeer iOS

Soms problemen zijn niet opgelost door opnieuw op te starten, en moet u mogelijk opnieuw installeren van iOS. Dit is het laatste redmiddel voor de aanhoudende problemen in verband met de kern van het besturingssysteem. Problemen als deze kunnen ontstaan door het gebruik van software van derden gebruikt om te “clean” of onderhouden van uw iPhone en jailbreaken.

Houd in gedachten dat het opnieuw installeren van iOS zal leiden tot verlies van alle gegevens op je iPhone. Zorg ervoor dat u een iPhone back-up, zodat u kunt uw gegevens herstellen als u klaar bent.

 1. Hoofd naar Instellingen en tik je op je naam bovenaan de lijst.
 2. Tik op uw iPhone uit de lijst van apparaten aan de onderkant van het scherm (het zal zeggen “op Deze iPhone”).
 3. Tik op “Zoek Mijn iPhone.” Vink “Zoek Mijn iPhone” en voer uw Apple ID-wachtwoord in.
 4. Start iTunes (Windows-gebruikers kunnen downloaden van de website van Apple) en sluit uw iPhone aan met een Lightning-kabel.
 5. Klik op het pictogram in de rechterbovenhoek (zie screenshot hieronder).
 6. Op het tabblad Samenvatting en klik op restore (Herstellen iPhone, en volg de aanwijzingen.

Vermoed dat het om een Hardware Probleem?

Als u alles hebt geprobeerd en geloven dat uw probleem is gerelateerd aan hardware, kunt u met de gratis reservering zelf een afspraak bij de dichtstbijzijnde Apple Store of erkende servicecentrum. Als je de iPhone is nog steeds onder de garantie valt, eventuele reparaties worden gedekt en gratis. U kunt vinden als u verzekerd bent op de website van Apple.

Als je iPhone niet is bedekt, zult u alleen in rekening gebracht voor elk werk dat u goedkeuren. Apple technici zal het uitvoeren van een diagnose op uw apparaat aan en uit te vinden als er problemen zijn onder de motorkap.

U kunt dan beslissen of u wilt om het apparaat gerepareerd. Als de reparaties zijn duur, het is misschien de moeite waard te kiezen voor een nieuw apparaat, in plaats van. Apple zal ook bieden u een aantal inruilwaarde die u kunt gebruiken voor uw nieuwe apparaat.

Delen Analytics om het Verbeteren van Software

Wil je er iets was wat je zou kunnen doen om het verbeteren van de software die u gebruikt? Hoofd naar Instellingen > Privacy > Analytics om uw huidige analytics delen van het beleid. Google Analytics anonieme statistieken verzameld over het apparaat, de software die erop wordt uitgevoerd, en wat je het voor gebruiken.

Kunt u de optie ‘Delen iPhone en Kijken Analytics” – het delen van informatie rechtstreeks met Apple. Het bedrijf kan vervolgens gebruik maken van de informatie te verbeteren iOS. U kunt ook de “Delen Met App-Ontwikkelaars om deel anonieme gebruiksstatistieken en crashrapporten met de derde partij ontwikkelaars. Dit zal hen helpen squish bugs en het creëren van meer stabiele software ervaringen.

Er zijn een paar andere schakelt u kunt inschakelen, maar geen daarvan is zo waardevol als die twee in termen van het verbeteren van uw dagelijkse iOS ervaring. Apple belooft dat geen identificerende informatie wordt doorgegeven in de loop van dit proces, maar u kunt deze uitschakelen als het je ongemakkelijk maakt.

LEES VERDER

 • “Xeon vs. Kern: Zijn Intel’ s Dure Cpu ‘ s de moeite Waard voor een Premie?
 • “Het Bijwerken Van Uw Logitech Wireless Dongle Nu
 • “Alexa Kon Komen om Windows 10 Lock-Scherm
 • “Wat is een TTY op Linux? (en het Gebruik van de tty-Opdracht)
 • “Kijkt U naar 4K Content? Hier is Hoe om te Vertellen