Het Maken en Bijwerken van een Tabel met Cijfers in Microsoft Word

0
188

Een tabel met cijfers is een lijst, gesorteerd per pagina nummer van de ondertiteling getrokken uit de cijfers, afbeeldingen of tabellen in uw document. Het is zoals een inhoudsopgave, maar het is een tafel van alles wat die u kunt toevoegen een bijschrift.

Het invoegen van een Tabel met Cijfers

Het toevoegen van een tabel met cijfers is een nuttig hulpmiddel voor het toestaan van de lezer om snel te navigeren naar specifieke onderdelen van het document (of als een persoonlijk snelle referentie gids). Dit geldt vooral voor langere documenten met een buitensporig bedrag van de media. Het is echter belangrijk op te merken, dat het toevoegen van een tabel met cijfers is alleen mogelijk als u bijschriften toevoegen (niet te verwarren met alternatieve tekst) van uw cijfers, afbeeldingen en tabellen. Nemen We aan dat je al hebt met ondertiteling het relevante materiaal in uw Word-document in dit voorbeeld.

Wanneer u klaar bent voor het invoegen van uw tabel met cijfers, ga je gang en klik op de locatie van het document dat u wilt dat de tabel worden toegevoegd. Ga dan naar de “Verwijzingen” tab en kies “Invoegen Tabel met Cijfers.”

Zodra het geselecteerd is, de “Tabel van de Cijfers” – venster wordt weergegeven, de weergave van de print en web voorbeeld van de tabel met cijfers. Hier kunt u ook verschillende opties en het aanpassen van het formaat van de tafel.

Als je eenmaal hebt getweaked uw instellingen, klikt u op “OK”.

Uw tabel met cijfers wordt nu ingevoegd in het Word-doc.

Update een Tabel met Cijfers

Begrijpelijk, je onderschrift objecten kunnen bewegen als u toevoegen, verwijderen en bewerken van inhoud in het document. Als een resultaat, ook in Word biedt een eenvoudige manier voor het bijwerken van de tabel met cijfers om eventuele wijzigingen gemaakt.

Voor het bijwerken van uw tabel met cijfers, moet u eerst selecteren. Als u geen selecteert u de tabel, dan is de update optie niet beschikbaar. Zodra de tabel met cijfers is geselecteerd, ga dan naar de “Verwijzingen” tab en klik op “Update Tafel.” U kunt ook op F9 drukken.

Nu, de “Update Tabel met Cijfers” dialoog box zal verschijnen. Hier bent u in staat om te werken de hele tafel of alleen de nummers van de pagina. Selecteer de optie die het beste werkt voor u in en klik op “OK”.

Uw tabel met cijfers zal nu worden aangepast aan de huidige versie van het document.

LEES VERDER

  • “Hoe te Repareren van een Bevroren Windows-PC
  • “Hoe Lossen we het Crashen van Apps op een iPhone of iPad
  • “Xeon vs. Kern: Zijn Intel’ s Dure Cpu ‘ s de moeite Waard voor een Premie?
  • “Het Bijwerken Van Uw Logitech Wireless Dongle Nu
  • “Alexa Kon Komen om Windows 10 Lock-Scherm