Dagelijks Nieuws Roundup: Sprint Een Keer Gehackt Via Samsung

0
102

Sprint zond brieven, om klanten te informeren ze iemand inbreuk hadden gemaakt op de servers van het bedrijf en de gestolen gegevens van de gebruiker. De gegevens die zijn opgenomen telefoonnummers, facturatie-adressen, namen, en meer. Vreemd genoeg, in plaats van een directe aanval, de hack ging via de Samsung website.

Samsung verkoopt telefoons op haar website. Om het proces te vergemakkelijken, werkt met luchtvaartmaatschappijen rechtstreeks aan te bieden gefinancierd prijzen. Als u uitcheckt kunt u ervoor kiezen uw vervoerder (Verizon, Sprint, enz.), of het wel of geen gebruik te maken van een telefoon deals zijn de bedrijven aanbieden, en het opzetten van activering.

Een hacker gebruikt deze verbinding tussen Samsung en Sprint in te breken in rekening klanten en stal persoonlijke informatie, zoals een telefoonnummer, type apparaat, apparaat-ID, maandelijks terugkerende kosten, abonnee-ID, het account nummer, het aanmaken van een account datum, upgrade, eerste en laatste naam, factuuradres en add-on diensten.

Wat is er onduidelijk is hoe lang de hackers toegang hadden, of hoeveel klanten werden getroffen. Sprint zegt het werd op de hoogte gesteld van de inbreuk op 22 juni en reset de klant pinnen om de beveiliging van hun accounts drie dagen later. Geen actie van de klant is nodig op dit moment, maar het zou verstandig zijn om een oogje houden op bankrekeningen, credit card rekeningen, enz. vooral als u een brief ontvangen van de Sprint. [ZDNet]

In Ander Nieuws:

 • Huawei plannen uitgebreide ontslagen in de Verenigde Staten: Het slechte nieuws blijft voor Huawei. De vennootschap naar verluidt plannen om ontslag AMERIKAANSE werknemers, waarschijnlijk als gevolg van het verbod voorkomen dat het verkopen van telefoons of zelfs werken met Android. Het aantal ontslagen wordt verwacht te worden in de honderden. [Wall Street Journal]
 • Twitter ‘ s nieuwe website is het uitrollen van nu: Twitter.com kan er anders uitzien dan vandaag als je gebruik maakt van een desktop browser. De nieuwe look sport een laag van verse donkere thema verf, een reorganisatie van de zijbalk en headers voor gemakkelijker navigatie, en een multi-via direct message scherm. Twitter zegt de veranderingen die momenteel worden uitgerold naar alle gebruikers van nu. [TechCrunch]
 • Apex Legends zal bedriegers in een hoek: Zoals bij alle online spelletjes, Apex Legends is een vals probleem. Respawn, de ontwikkelaar achter het spel heeft een oplossing kunnen we al achter de rug: quarantaine bedriegers en ze spelen tegen elkaar. Dat moet vreemdgaan minder leuk voor hen en het spel leuker voor de rest van ons. [Engadget]
 • RingCentral en Zhumu beïnvloed door dezelfde gebreken als Zoom: Net wanneer je dacht dat de Zoom saga tot een einde was gekomen, meer slecht nieuws zijn lelijke kop opsteekt. Twee apps, RingCentral en Zhumu, gebruik de Zoom-software om de kracht van video conferencing, en hebben dus dezelfde onderliggende gebreken waardoor slechte acteurs om te beginnen met je webcam zonder uw toestemming. U moet een update van de apps nu als u ze hebt geïnstalleerd. [De Rand]
 • Alexa kan komen naar uw Windows-10 scherm vergrendelen: Microsoft heeft een Windows-10 Insider update die een interessante nieuwe verandering: gebruikers kunnen kiezen welke stem assistent activeert met een wakker word van het slot scherm. Nu, alleen Amazon biedt een PC-app, maar Google kon release een zo goed. [How-To Geek]
 • Microsoft trok de Windows-10 Mei 2019 Update van het Oppervlak Boeken: Microsoft een update blok op Windows 10 Mei 2019 update voor de Surface Boek 2 laptops. Sommige van de apparaten met een geïntegreerde grafische kaarten gestopt met het detecteren van de hardware na de update. Gezien het feit dat Microsoft maakt het Oppervlak Boek 2, het verrassend is het bedrijf niet te vangen van het probleem voor de release. [TechSpot]
 • Fernando Corbato, inventaris van het wachtwoord, overlijdt op 93 jaar oud: Dr. Corbato geconfronteerd met een unieke uitdaging tijdens de jaren 1950. Meerdere mensen nodig voor het gebruik van MIT ‘ s computers, maar de machines kan slechts één persoon tegelijk. Niet gestopt te worden door kleine beperkingen, Corbato eerste gemaakt van een OS die om kunnen gaan met meerdere gebruikers door het verdelen van de processortijd tussen hen. Toen ging hij op om wachtwoorden te maken om te houden van eigen bestanden op gedeelde computers. Hij laat een erfenis van privacy en probeert moeilijk om te onthouden als je het wachtwoord was Tr0ub4dor&3 of Tr0mb4ne&3. [BBC]

Vijftig jaar geleden vandaag, Apollo 11 gelanceerd—bestemming: De Maan.

De succesvolle lancering zou drie mannen naar de ruimte, waar twee van hen zou uitgroeien tot de eerste mensen voet op de maan.

Het is een bewijs van menselijk vernuft dat we succesvol zouden maken op een gigantische gecontroleerde explosie onder drie mensen, start ze in een plaats waar mensen waren niet bedoeld om te worden, en brengen hen weer veilig.

Verrassend, tot op de dag van de Saturnus V raket die de Nasa gebruikt om de lancering van de mannen in de ruimte is nog steeds de grootste en meest krachtige raket die ooit is gebouwd.

Ter ere van de verjaardag van de NASA is het luchten van een live viering van het evenement en creëerde een speciale site met video, foto ‘ s, en audio. [Space.com]

LEES VERDER

 • “Hoe te Repareren van een Bevroren Windows-PC
 • “Hoe Lossen we het Crashen van Apps op een iPhone of iPad
 • “Xeon vs. Kern: Zijn Intel’ s Dure Cpu ‘ s de moeite Waard voor een Premie?
 • “Het Bijwerken Van Uw Logitech Wireless Dongle Nu
 • “Alexa Kon Komen om Windows 10 Lock-Scherm