Internationaal reist met Je Telefoon? Hier is Wat Je Moet Weten

0
107
Bojan Milinkov/Shutterstock

Is de gedachte van de post ergens zonder je telefoon laat je bang? Nou, hier is wat je moet weten over reizen in internationaal met de jouwe.

Niet Alle Toestellen Werken Automatisch

Een paar jaar geleden, reizen met uw telefoon is een beetje lastiger, en kan het nog steeds als je met een oudere telefoon. Er zijn twee 3G standaarden: GSM (gebruikt door de meeste van de wereld, en AT&T en T-Mobile in de VS) en CDMA (gebruikt door Rusland, Verizon en Sprint). Sommige oudere telefoons GSM of CDMA, wat betekende dat als je naar het buitenland reist, u had problemen. Gelukkig, de meeste van de belangrijkste smartphones zoals de iPhone XS, Samsung S10, en Google Pixel 3—overal werken nu. Als u gebruikmaakt van een telefoon die meer dan vijf jaar oud zijn en maken zich zorgen over de vraag of het zal werken, neem contact op met uw provider voor ondersteuning of zoek op het modelnummer online.

Het grote probleem nu is dat niet alle plannen telefoon ondersteuning voor roaming standaard. Vaak kunt u kiezen voor het de eerste keer dat je naar het buitenland gaat, dus dragers kunnen zeggen dat je gehoorzaamde aan de exorbitante tarieven—en dat zullen we kijken in een moment.

Als u nog niet uw telefoon in het buitenland voor (of hebben alleen genomen naar Canada of Mexico), het is de moeite waard om te controleren of roaming geactiveerd als u van plan bent om het te gebruiken. Neem dan contact op met support of de voorwaarden van uw contract voor bepaalde internationale kosten.

Roaming Kan Duur

Standaard roaming kosten hebben de neiging om worden belachelijk. We praten $2.00 per minuut voor bellen, $0.50 per tekst, en (de meeste horrifically van alle) $2,00 per MB data. Dus, kijken naar een vijf minuten durende video op YouTube kost je ongeveer $500 en alleen het openen van Instagram kon lopen ongeveer $20. Zoals u kunt zien, gebruik van standaard roaming kosten is een verschrikkelijk idee.

Gelukkig, de meeste providers bieden nu internationale roaming plannen of add-ons om de bestaande plannen. Voor een dagelijkse of maandelijkse vergoeding kunt u krijgen aanzienlijk meer redelijke roaming tarieven. Bijvoorbeeld, Verizon TravelPass kosten $10/dag en kunt u uw standaard vergoeding van bellen, sms en data—maximaal 500 MB high-speed, en dan onbeperkt op een lagere snelheid. Dat is nog steeds prijzig, het is veel redelijker dan de standaard roaming tarieven. Zolang u de stick aan op uw vergoedingen hoeft u niet thuis te komen op een onverwachte facturen.

Als je veel reist, kunt u kiezen uit twee opties:

  • Aanmelden voor Google Tv. De tarieven zijn hetzelfde in meer dan 200 bestemmingen. Op $10 per GB, het kan duur zijn, thuis of op als u het streamen van een heleboel video ‘ s, maar als je veel reist, de besparingen zijn krankzinnig.
  • Een ontgrendeld telefoon (of uw vervoerder om te ontgrendelen uw huidige) en het kopen van lokale gegevens SIMs. Zelfs als je gewoon op een verblijf voor een paar dagen, niet hoeft te maken over het gaan over een set data limiet is mooi.

U bent Meer Kans om te Verliezen

Reizen is ruw op uw telefoon. Je bent veel meer kans om te vallen, verlies, of diefstal in een hectische, onbekende omgeving dan wanneer je gewoon luieren rond het huis. U moet extra voorzichtig te zijn en extra stappen nemen om het te beschermen, vooral als je gevoelig bent voor het breken van telefoons.

Alvorens u op uw reis, neemt u deze stappen om uw telefoon te beschermen (en uw gegevens):

  • Een Back-up. Telefoons zijn vervangbaar, maar foto ‘ s van uw kind de eerste verjaardag niet. Uw data is veel belangrijker dan de fysieke telefoon, dus zorg ervoor dat het volledig back-up. Als u een automatische back-up, is het nu de tijd om ervoor te zorgen dat het bezig is. Volg deze links voor meer informatie over de iPhone-en Android-back-ups.
  • Voor een zaak. Nieuwe smartphones zien er geweldig uit, maar ze zijn niet altijd even praktisch is, zonder een case. De iPhone XS heeft een mooi, maar duur-te-vervang het glas terug, en de edge-to-edge scherm niet veel van een veiligheidsmarge als u uw telefoon. Een fatsoenlijke zaak kan helpen om uw telefoon te beschermen tegen schade.
  • Overweeg verzekeren het. Dit is soms niet zo eenvoudig als het klinkt. U kan niet onder voor wat je denkt te zijn, met name reisverzekeringen. Aan een verzekeringsmaatschappij, een verloren telefoon meestal betekent niet dat u het hebt achtergelaten, in uw hotelkamer of in een vliegtuig; het betekent dat een luchtvaartmaatschappij misplaatst zijn. Er kunnen ook beweren dat de maximale grootte van een hoog eigen risico ‘ s, en lastige claim eisen. Controleer de kleine lettertjes als u besluit om de verzekering van uw telefoon of een reisverzekering af te sluiten en verwachten dat het om gedekt te worden.

Het is de Meest Handige optie is dat Je Kan Brengen

Song_about_Summer/Shutterstock

Dus, ja, de roaming-kosten zijn belachelijk, en er is een kans om uw smartphone gestolen kunnen worden, maar de moeite waard is. Een smartphone is een van de meest nuttige dingen die u mee kunt nemen op reis, omdat het alle gebruikelijke smartphone-y dingen. Het houdt je in contact met uw vrienden en familie; u kunt op de hoogte blijven van het werk, en—na een lange dag kunt u binge sommige Netflix geeft op.

Maar de smartphone is ook nuttig voor tal van reis-specifieke dingen:

  • Navigatie en het krijgen van rond. De smartphone maakt het een stuk makkelijker om je in een onbekende stad. Google Maps kunt u zien lopen of het vervoer naar de plaats waar u wilt gaan. Uber en Lyft kunt een rit die niet zwendel u. U kunt kijken op de lokale treinen en bus keer of online tickets kopen. Ik weet niet hoe ik zou navigeren nieuwe plaatsen zonder mijn telefoon.
  • Het houden van al uw informatie op één plek. De smartphone maakt het makkelijk om toegang te krijgen tot bevestiging van nummers, adressen en alles wat u nodig hebt van uw e-mail account—geen druk nodig! Dit is vooral handig als je op het coördineren van een reis met meerdere boekingen te maken.
  • Inchecken voor vluchten en boekingen maken. Wanneer u nu vliegen, uw smartphone kunt u uw instapkaart. Het bespaart bomen en maakt uw leven gemakkelijker. U kunt ook de korte termijn boekingen voor vluchten en accommodaties. En omdat u kunt zoeken naar aanbiedingen, kan u helpen geld te besparen op hotels.
  • Blijf op de hoogte van dingen terug naar huis. Werken op afstand vervaagt de lijn tussen vakantie en werk tijd. Met uw telefoon kunt u op de hoogte blijven van de dingen, ongeacht waar u bent. Als je knijpen in een extra paar dagen weg door “werken van thuis uit,” uw telefoon helpt u om de illusie van het zijn in het kantoor.

Dat zijn slechts de vier dingen die onmiddellijk kwam in mijn hoofd. Er zijn talloze manieren om uw smartphone maakt reizen beter: het is een camera, een research tool, en een communicatie-apparaat.

Omdat het zo handig, er is een goede kans dat je de afvoer van de batterij vaker terwijl u weg bent. Zorg ervoor dat u de juiste adapter, zodat u kunt uw telefoon opladen in uw land van bestemming. Het is ook de moeite waard te investeren in een externe batterij, zodat u kunt sap op de weg.

Mijn smartphone is nooit uit mijn zak als ik naar het buitenland reist. Als u het nemen van jou met je, zeker eens onze advies—zowel vóór als tijdens de reis.