5 Geweldige App Dokken Voor Windows 10

0
143

Er is altijd al een rivaliteit tussen Apple ‘ s mac Os en Microsoft Windows. Over de jaren MacOS is gehouden de reputatie van de meest gebruiksvriendelijke interface, met Windows beschouwd als de meer utilitaire systeem. De moderne Windows-heeft een lange weg van die vroege dagen en is echt op een lijn nu met wat Apple te bieden heeft.

Echter, na al die jaren is Microsoft nog steeds niet voorzien in een Mac-stijl dock in hun besturingssysteem. Maar er een derde partij opties die je kunt proberen als je echt wilt een dock op uw PC.

RocketDock

RocketDock is geweest rond voor een lange tijd nu. In feite, de ontwikkelaars die het nog niet uitgebracht, een nieuwe versie sinds 2008! Een of andere manier toch mensen hou nog steeds van deze spunky kleine app launcher.

RocketDock ziet er nog steeds vrij goed, ondanks meer dan een decennium zonder een facelift. U kunt echter geven verschillende skins, zelfs met die van andere starters dergelijke RK Launcher en Objectdock.

Het toevoegen en verwijderen van snelkoppelingen is dood eenvoudig. Het doet precies wat je verwacht van een dock te doen, zonder poespas en overbodige zaken. Het is ook vrij beschikbaar onder een Creative Commons licentie, dus iedereen moet een keer proberen.

Launchy

Doet Launchy echt als een dock? Misschien niet helemaal, maar deze slimme, kleine application launcher is te mooi om te vertrekken uit van een lijst als deze. Launchy presenteert zich als een klein venster met een tekst-veld. Het indexeren van uw Start-Menu, documenten en mappen. U kunt uw eigen snelkoppelingen en start, wat u nodig hebt met een toetsaanslag.

Launchy is een gratis en open source, dus iedereen kan proberen het zonder enige vorm van verplichting. Er zijn ook skins beschikbaar voor het aanpassen van de look.

Terwijl de software is gratis, de ontwikkelaar biedt de mogelijkheid voor mensen om te doneren geld, dat zou een mooi gebaar zijn.

XWindows Dock

Terwijl de meeste docks zijn geïnspireerd door wat MacOS heeft gedaan met het idee, XWindows Dock is een straight-up kloon van de Apple-software.

Als RocketDock, deze dock is niet echt bijgewerkt in een tijdje en lijkt niet officieel ondersteuning voor Windows 10. Zeggen dat de dock werkt heel goed op onze Windows 10 installeren met een klein probleem. Het dock te zien achter de taakbalk.

Dit
is het gemakkelijk op te lossen door het instellen van de taakbalk automatisch verbergen zich. Dit heeft
het voordeel van echt te geven op uw bureaublad dat MacOS kijken, maar
sommige mensen kunnen geïrriteerd door dit probleem.

Aangezien dit is een kloon van de Mac dock, de manier waarop het eruit ziet en functies is redelijk vergelijkbaar. Nochtans was het 8 jaar geleden dat de laatste stabiele release, dus een toekomstige update is het mogelijk dat het niet-functioneel. Voor nu echter, dit is de dichtstbijzijnde vind je het klassieke MacOS-dock.

Winstep Nexus

Winstep
Nexus is een van de weinige dock apps die officieel ondersteunt Windows
10. Er is een gratis en betaalde versie. Het is de gratis versie die
dan hebben we het over hier.

Deze dock is als de basis van het concept van MacOS, maar het geeft het een echte Windows-smaak. Het heeft reflecterende pictogrammen, ondersteuning voor geanimeerde pictogrammen en natuurlijk skins. Het is echt een heel mooie dock met allerlei speciale effecten. Het is ook de enige dock-app, met ondersteuning voor Windows 10 Universele Windows-Platform standaard.

Willen We ook de ondersteuning voor in-dock widgets en eenvoudige plaatsing van de dock zelf. Multi-monitor ondersteuning is uitstekend, met hoge DPI-rendering en de plaatsing van de dock op een monitor. De Ultimate-versie biedt heel wat extra functionaliteit, maar voor de meeste gebruikers van de gratis personal edition zal meer dan genoeg is voor regelmatig gebruik.

Circle Dock

Cirkel
Dock is de meest innovatieve dock hier, met zijn radiale ontwerp op zoek
geheel anders is dan alles wat we ooit gezien hebben. Dit is ook
niet een permanente dock. In plaats daarvan gebruikt u de sneltoets en vervolgens op de doc
zal verschijnen waar de muisaanwijzer staat.

Het is een innovatief idee en zeer functioneel is, maar de software is nooit ontwikkeld tot het punt waar het overeenkwam met de wil van RocketDock, functie voor de functie. Nog steeds, als je van experimentele UI ideeën, Circle Dock is de moeite waard om uit te proberen.

Een Docking Goede Tijd

Een van de beste ding over Windows is dat als je niet graag iets over, kunt u dit wijzigen met de juiste kennis of hulpmiddelen. Terwijl Windows 10 lijkt te hebben, zetten een domper op de volledige UI vervangingen zoals de eerbiedwaardige Rainmeter, het is nog steeds mogelijk om zelf thuis te maken in kleinere wegen.